Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Przepyszne, smakowite i prawdziwe włoskie ”
Le pizzette di Rebecca — recenzja

Le pizzette di Rebecca
Nr 17 wśród 1 567 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 2 USD - 5 USD
Opis: Nowy rodzaj pizzy na wynos w Krakowie... Wszystkie składniki pochodzą z Włoch. Spróbuj, a z pewnością nie pożałujesz!
Informacje o restauracji
Opis: Nowy rodzaj pizzy na wynos w Krakowie... Wszystkie składniki pochodzą z Włoch. Spróbuj, a z pewnością nie pożałujesz!
Kraków, Polska
Kontrybutor: poziom 1
Liczba recenzji: 4
3 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 3
“Przepyszne, smakowite i prawdziwe włoskie ”
Zrecenzowano: 9 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

To mój trzeci raz w Le Pizzette. Ta mała pizza zginana na pół jest pyszna. Czuć świeżość i jakość składników. Ciasto cienkie i chrupkie, takie jak powinno być. Jeśli jesteś fanem "polskiej pizzy " z kukurydzą, kurczakiem na bułowatym cieście to nie masz tu czego szukać :P Za każdym razem, kiedy będę w Krakowie, będę również odwiedzał Le Pizzette! Polecam serdecznie.

Data wizyty: kwietniu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, Filip L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

425 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny odwiedzających
    324
    58
    30
    6
    7
Podsumowanie rankingu
    Jedzenie
    Obsługa
    Wartość
    Atmosfera
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw francuski
  • Najpierw grecki
  • Najpierw hiszpański
  • Najpierw niderlandzki
  • Koreański najpierw
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. norweski
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw rosyjski
  • Najpierw j. turecki
  • Najpierw włoski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Kraków, Polska
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 22
15 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 19
“Najgorzej wydane 30 zł... totalne nieporozumienie Nigdy wiecej”
Zrecenzowano: 8 kwietnia 2017

w dniu dzisiejszym namowilam meza na wizyte w tym przybytku oj bardzo zaluje do chwili obecnej. Ja zamowilam funghi (dla nie wtajemniczonych dodatki to cebula i pieczarki) a maz wzial salami z gorgonzola. Kazdy dodatek niemalo bo 3 zl. Sam placek to ksozt 9 zl to czemu blogerzy pisza 6 zl.... Zdecydowanie za duzo.
w momencie kiedy maz przekazal mi ten oto wyrob troche zdebialam bo srednio to wygladalo ale opinie na tripie sa mega super hiper i jakiz byl moj zawod po pierwszym niesmialym kesie.po drugim wiedzialam ze leci do kosza. Ciasto zakalcowate zero smaku brak soli, pieczarki i cebula zapomnijcie o cieniutkich plasterkach wygladaly jakby drwal je rabal siekera. Ciezko tlusto wszystko wyplywalo z placka zlozonego na pol. Nie apetyczne wrecz obrzydliwe i na dodatek smierdzacy ser. Nie polecam i jestem mega rozczarowana opiniami tutaj bo niejednokrotnie korzystam zanim gdzies sie udam. Do przepysznej pizzy Muffin sa lata swietlne.Nigdy wiecej!

  • Data wizyty: kwietniu 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, Karolinah7
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Fabio M, Proprietario, Le pizzette di Rebecca, 12 kwietnia 2017
Droga Pani. Dziekujemy za umieszczona recenzje. Przyjmujemy kazda krytyke. Punkt 1: na poczatku naszej dzialalnosci postanowilismy sprzedawac nasze pizze w cenie 6 zlotych w celach promocyjnych bez korzysci dla nas. Teraz podnieslismy ceny dlatego ze w handlu istnieje zasada ze nalezy zarabiac na oferowanym produkcie badz usludze. My natomiast kupujemy wszystkie oryginalne produkty wloskie, a Panstwo prawdopodobnie nie widza roznicy. Wedlug nas obecna cena jest i tak troche za niska w odniesieniu do uzywanych przez nas skladnikow. Cechą naszej pizzy jest cienkie i chrupiace ciasto i wedlug naszych klientow, a takze nas, ciasto zawiera odpowiednia ilosc soli. Natomiast mozzarella kiedy sie topi staje sie troszke gumowata, taka jest cecha charakterystyczna tego sera. Przykro nam że wedlug Panstwa warzywa byly pokrojone za grubo, ale jesli pokroilibysmy je za cienko wysuszylyby sie w piecu, a my po prostu tego unikamy. Nasza pizza jest skladana na pol, wiec jesli się ją scisnie za mocno skladniki mogą wyplynąć. Nie myslelismy nigdy ze do spozycia naszej pizzy potrzebny jest specjalny kurs. Mamy też złą wiadomosc odnosnie smierdzącego sera... nigdy w życiu nie spotkalismy pachnącej gorgonzoli. Specyficzny zapach tego sera to jego cecha wyróżniająca. My również jesteśmy rozczarowani Państwa recenzją, ale na szczescie większość naszych Klientów poleca nas innym. Podsumowując, wszystkie dodatki, które Państwo u nas wybrali sprzedają się najbardziej. Na koniec, my nie rywalizujemy ani nie porównujemy się z żadną inną pizzerią, ponieważ każdy ma swój odmienny gust.
Serdecznie pozdrawiamy.
Le Pizzette
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kraków, Polska
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 36
36 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 4
“Godne polecenia”
Zrecenzowano: 2 kwietnia 2017

Włoskie smaki w 100%, miejsce bardzo niepozorne, pozytywnie zaskakuje. Możliwość skomponowania własnej pizzy jest ogromnym plusem. Jednak dla mnie ceny trochę niedostosowane do ilości, ale mimo wszytko polecam.

  • Data wizyty: marcu 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, KarMa9392
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kraków, Polska
Kontrybutor: poziom 5
Liczba recenzji: 98
72 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 13
“Pyszna, prawdziwa włoska pizzerka!”
Zrecenzowano: 31 marca 2017

Mały, skromny lokal, jeden kucharz i kasjer w jednym, a tutaj ogromne zaskoczenie i przepyszne, chrupiące, włoskie małe pizzerki. Można wybrać sobie składniki ( bardzo duży wybór). Ceny- bardzo przystępne. Jedyny minus - kucharz nie mówi po polsku,

  • Data wizyty: styczniu 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, martasJ9462ZX
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kraków, Polska
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 36
31 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 2
“Smaczna pizza z dobrych składników. ”
Zrecenzowano: 28 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Potrawa naprawdę smaczna. Plusem jest także na pewno jakoś składników. Minutami jednak dla mnie były trudność w zjedzeniu, mało miejsca wewnątrz i wysoka cena dodatkowych składników. Zawartość wypływa z ciasta przez co ciężko zjeść nie budząc się. Warto jednak się poświęcić i spróbować, gdyż smak wynagradza niedogodności.

Data wizyty: marcu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, Jakub P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Le pizzette di Rebecca — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Le pizzette di Rebecca? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem