Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jedzenie jest OK, ale sprawdzajcie rachunki”
PINO — recenzja

PINO
Nr 112 wśród 2 105 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 5 USD - 18 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 2 września 2019

Rachunek zawyżony o ponad 50 zł. Ewidentny błąd młodego kelnera. I szybko bym zapomniał o całej sprawie gdybym zobaczył choć odrobinę skruchy i gdybym usłyszał słowo przepraszam. Ale nie, to Pan kelner się obraził, że przez moją czujność będzie miał kłopoty z ewentualnym wycofaniem rachunku... Długo mnie w Pino nie zobaczycie i zapewne będę tej mojej decyzji trochę żałował, bo lokal fajny i dobre jedzenie... AK

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, anko33
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kierownik_ds_Gosci1, Kierownik ds. gości, PINOOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Witamy Anko33,
rozumiemy rozgoryczenie. Faktycznie, zaistniała sytuacja musiała być dla Pana bardzo nieprzyjemnym doświadczeniem. Proszę jednak zrozumieć, że takie "wpadki" niestety czasem się zdarzają. Jak to się mówi, nawet najlepszym zdarza się popełnić błąd.Jest nam bardzo przykro, że spotkało to akurat Pana. W celu wyjaśnień: Młody kelner nie zrobił tego celowo, a sytuacja mogła go nieco przytłoczyć, przez co prawdopodobnie, "zapomniał języka w ustach". W imieniu całego zespołu, bardzo Pana przepraszamy. Zapewniamy, że kolejnym razem kiedy Pan się u nas pojawi, wszystko będzie na "tip-top".
Serdecznie pozdrawiamy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 192)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

6 z 10 wśród 1 192 recenzji

Zrecenzowano 28 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bywamy w PINO od poczatku istnienia restauracji.
Za kazdym razem jedzenie jest przepyszne- pizze, makarony, desery. Bardzo dobre drinki.
Obsługa jest bardzo sympatyczna i pomocna.
Polecamy i bedziemy wracac.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, monikakM7631VX
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Cudowne miejsce - przepyszne jedzenie, przemiła obsługa, warto przyjść więcej niż raz. Serdecznie polecam!

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, olenkowy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kierownik_ds_Gosci1, Kierownik ds. PR, PINOOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Olenkowy!
Dzięki za miłe słowa i piątkową ocenę :) Zapraszamy ponownie do naszego PINO!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 sierpnia 2019

Byłam dniu światecznym, tak jak mogłam się spodziewać restauracja była zapełniona, co wiązało się z obawami długiego czekania na potrawy, tłumaczenia że wyjątkowo dzisiaj nie wyrabiaja itp.... Ale bardzo miłe zaskoczenie, obsługa oraz kuchnia podołały. Od razu podeszła kelneka i dość szybko dostałam pyszne, zamówione dania. Polecam krem z ogórka oraz kotelciki z bobu.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, ewa w
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kierownik_ds_Gosci1, Kierownik ds. gości, PINOOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Pani Ewo,
faktycznie w dni świąteczne mamy bardzo duże obłożenie. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy z naszych Gości został jak najlepiej obsłużony. Dziękujemy, że doceniają Państwo naszą pracę, czujemy ogromną satysfakcję widząc Państwa zadowolenie.
Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

To nasza druga wizyta - również udana. Na przystawkę tatar na grzance - rewelacja. Potem krewetki i mule z domowym spaghetti - poezja! Zdecydowanie warte polecenia. Na pewno wrócimy!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 533maciekr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kierownik_ds_Gosci1, Kierownik ds. gości, PINOOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Dzień dobry,
dziękujemy za opinię! Zapraszamy jak najprędzej do naszego PINO! Już wkrótce pojawi się nowa karta menu!
Do zobaczenia.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

PINO — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w PINO? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem