Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wspólny obiad”

Restauracja Miód Malina
Nr 56 wśród 1 567 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Specjalne okazje, Romantyczny, Kuchnia miejscowa, Spotkania biznesowe
Opcje wyżywienia: Obiad, Lunch, Po godzinach, Śniadanie, Rezerwacje
Okolica: Stare Miasto
Kontrybutor: poziom 1
Liczba recenzji: 3
3 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 1 podziękowanie
“Wspólny obiad”
Zrecenzowano: 23 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobra tradycyjna kuchnia zwłaszcza polecam żurek podany w chlebie,goloneczke z chrzanem.Doskonala kaczusią,żeberka.chlodnik tez nie do pogardzenia...wspaniałe pierogi .dobra kawa...ilekroć jestem w Krakowie,juz tradycyjnie tam wpadam na obiad.w familijnej atmosferze,przy daniach kuchni babcinej można spędzić miłe chwile ..jedząc te proste ,ale naprawdę smaczne posiłki ...i gaworząc. .jest to taki moment. Nawiązujący do dzieciństwa...moja babunia tak wlasnie gotowała...naprawdę polecam. Odwiedziny tej wlasnie restauracji...

Data wizyty: marcu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, Grazyna K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

2 006 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny odwiedzających
    1 069
    659
    184
    61
    33
Podsumowanie rankingu
    Jedzenie
    Obsługa
    Wartość
    Atmosfera
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw chiński tradycyjny
  • Najpierw j. duński
  • Najpierw fiński
  • Najpierw francuski
  • Najpierw grecki
  • Najpierw hebrajski
  • Najpierw hiszpański
  • Najpierw niderlandzki
  • Najpierw japoński
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. norweski
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw portugalski
  • Najpierw rosyjski
  • Najpierw szwedzki
  • Najpierw włoski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Kraków, Malopolskie, Poland
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 33
26 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 13
“Przytulnie i smacznie”
Zrecenzowano: 22 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Lokal bardzo przytulny, w takim trochę rustykalnym, folkowym stylu. Obsługa bardzo profesjonalna i pomocna.

Jedzenie wyśmienite. Gicz cielęca pieczona z rozmarynem, na sosie pieczeniowym bardzo delikatna i zrobiona "w punkt".

Polecam spróbować malonowej pychotki. Połączenie lodów waniliowych z ciepłym musem malinowym bardzo udane.

Jeśli chcemy wybrać się większą grupą, warto pomyśleć o rezerwacji z większym wyprzedzeniem bo obłożenie lokalu w godzinach wieczorowych jest bardzo duże.

Data wizyty: marcu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, Michał C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 5
Liczba recenzji: 64
52 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 21
“Smaczne ;)”
Zrecenzowano: 22 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Fajna restauracja z dekoracją typową polską !
Sympatyczni kelnerzy i czuliśmy sie gościnnie :). Następnym razem jak przyjade do Polski na pewno jeszcze tam zajrzę :)
Było bardzo smaczne !

Data wizyty: marcu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, Pauline C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 1
Liczba recenzji: 3
3 recenzje(-i) restauracji
“Świetne miejsce”
Zrecenzowano: 15 marca 2017

Fajne miejsce na randkę. Jedzenie pyszne, pięknie podane. Żurek przepyszny :) Obsługa nienaganna. Polecam :)

  • Data wizyty: marcu 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, Aneta G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kraków, Polska
Kontrybutor: poziom 5
Liczba recenzji: 52
45 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 6
“Fajne miejsce na kolacje”
Zrecenzowano: 13 marca 2017

Dobre jedzenie, profesjonalna obsługa,super wystruj . Wieczorami musicie zrobi wcześniej rezerwacje. Na pewno Wam się spodoba.

Data wizyty: marcu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, bartlomiejr2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Miód Malina — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Miód Malina? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem