Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (704)
Filtruj recenzje
704 wyniki
Oceny podróżnych
416
225
42
12
9
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
416
225
42
12
9
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 704 recenzji
Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu

Bardzo dobry hotel w doskonałej lokalizacji. Zwłaszcza przy wydarzeniach w ICE. Dojazd do miasta też szybki, gdyby nie krakowskie taksówki. Nie winię hotelu, ale uczulam przyjezdnych, żeby nie oczekiwali jakiegokolwiek standardu ze strony taxi. Może hotel mógłby coś w tej sprawie zdziałać, przynajmniej dla swoich gości.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Nomad51855538788
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Q_Hotel_Plus_Krakow, Dyrektor generalny, Q Hotel Plus KrakówOdpowiedź udzielona 3 tygodnie(-i) temu

Szanowny Panie

dziękujemy za czas poświęcony na podzielenie się opinią po pobycie w Q Hotel Plus Kraków.

Cieszę się, że hotel sprostał Państwa oczekiwaniom, również w kwestii lokalizacji.

Uprzejmie proszę o kontakt ze mną pod adresem atrevena@qhotels.pl celem ustalenia, czy to samochód korporacji, z którą współpracujemy, przewoził Państwa podczas pobytu.

Zapraszamy do ponownego skorzystania z usług Q Hotel Plus Kraków!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 września 2019

Rewelacyjny hotel, świetne położenie, z okna pokoju widok na Wawel. Bardzo wysoki poziom obsługi zarówno w recepcji jak i w restauracji. Obsługa pokoi na najwyższym poziomie. W całym obiekcie czysto i przyjemnie. Bardzo smaczna kuchnia z dużym naciskiem na nieprzetworzone, zdrowe produkty. Z całą pewnością obiekt godny polecenia na rodzinny wypad do Krakowa. Choć na pierwszy rzut oka wygląda jak wysokiej klasy miejsce na nocleg w podróży biznesowej, to jednak typowo turystycznie odwiedzając Kraków całą rodziną jest to miejsce godne polecenia ze względu na bliskość Rynku i bardzo wysoki poziom świadczonych usług. -

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, marcinstilux
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Q_Hotel_Plus_Krakow, Dyrektor generalny, Q Hotel Plus KrakówOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Szanowni Państwo

Dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii po pobycie w Q Hotel Plus Kraków.

Jest nam niezmiernie miło, że praca Zespołu została przez Państwa tak wysoko oceniona. Cieszy nas, kiedy nie tylko lokalizacja i wyposażenie, ale i czystość oraz jakość obsługi spełnia oczekiwania naszych gości.

Mam nadzieję, że niezależnie od charakteru podróży, biznesowo czy turystycznie, następnym razem ponownie skorzystają Państwo z naszych usług.

Z życzeniami udanego dnia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 września 2019

Nie mam żadnych zastrzeżeń. W hotelu pracuje miła i profesjonalna obsługa, elegancki pokój, czysta łazienka, wygodne łóżko i pyszne śniadanie. Do tego świetna lokalizacja. Hotel na pewno zasłużył sobie na 4 gwiazdki.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, dominikr447
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Q_Hotel_Plus_Krakow, Dyrektor generalny, Q Hotel Plus KrakówOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Szanowny Panie

Dziękuję za pozostawienie opinii po pobycie w Q Hotel Plus Kraków.

Cieszy nas brak zastrzeżeń co do czystości pokoju i jakości śniadań oraz docenienie profesjonalizmu Zespołu.

Zapraszamy do ponownego skorzystania z usług Q Hotel Plus Kraków.


Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Spędziłam w w Hotelu jeden dzień , ale byłam zaskoczona bardzo miłą obsługą, bogatym wyborem na śniadanie i bardzo smaczną ofertą w restauracji hotelowej. pokój też spełnił moje oczekiwania jeśli chodzi o jego standard. Lokalizacja też mi się podobała, bo było blisko Wawelu. ważne dla mnie było również miejsce parkingowe , które hotel udostępnił .

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, hempolinska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Q_Hotel_Plus_Krakow, Dyrektor generalny, Q Hotel Plus KrakówOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Szanowna Pani

dziękujemy za wybór Q Hotel Plus Kraków oraz za czas poświęcony na spisanie wrażeń po pobycie.

Cieszymy się, że zarówno pokój, jak i usługi gastronomiczne oraz jakość obsługi sprawiły, ze zalicza Pani wyjazd do udanych.

Zapraszamy do ponownego skorzystania z Q Hotel Plus Kraków w najbliższej przyszłości!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019

Pokój inwalidzki z kotarą foliowa pod prysznicem nie polecam... woda spod prysznica zalewa całą łazienkę i … futrynę (spuchnięta już od takich akcji) i trzeba ratować się ręcznikiem na podłodze żeby pokoju nie zalać... nie polecam. jak rezerwujecie pokój to obowiązkowo z kabiną prysznicową.. ostatni raz..

Wskazówka dotycząca pokoi: nie 108....
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, pynariniarz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Q_Hotel_Plus_Krakow, Dyrektor generalny, Q Hotel Plus KrakówOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Szanowni Państwo

dziękujemy za konstruktywny komentarz pozostawiony po pobycie w Q Hotel Plus Kraków.

Cieszymy się, że zarówno lokalizacja jak i śniadania przypadły Państwu do gustu.
Przykro nam, że woda, która przedostała się spod prysznica na łazienkę wpłynęła na komfort Państwa pobytu. Futryny są w trakcie renowacji i podczas kolejnego pobytu z pewnością będą Państwo widzieć różnicę.

Zapraszamy do ponownych odwiedzin wkrótce!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji