Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Kraków
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (706)
Filtruj recenzje
707 wyniki
Oceny podróżnych
416
227
42
13
9
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
416
227
42
13
9
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 707 recenzji
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Spędziłam w w Hotelu jeden dzień , ale byłam zaskoczona bardzo miłą obsługą, bogatym wyborem na śniadanie i bardzo smaczną ofertą w restauracji hotelowej. pokój też spełnił moje oczekiwania jeśli chodzi o jego standard. Lokalizacja też mi się podobała, bo było blisko Wawelu. ważne dla mnie było również miejsce parkingowe , które hotel udostępnił .

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, hempolinska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Q_Hotel_Plus_Krakow, Dyrektor generalny, Q Hotel Plus KrakówOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Szanowna Pani

dziękujemy za wybór Q Hotel Plus Kraków oraz za czas poświęcony na spisanie wrażeń po pobycie.

Cieszymy się, że zarówno pokój, jak i usługi gastronomiczne oraz jakość obsługi sprawiły, ze zalicza Pani wyjazd do udanych.

Zapraszamy do ponownego skorzystania z Q Hotel Plus Kraków w najbliższej przyszłości!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019

Pokój inwalidzki z kotarą foliowa pod prysznicem nie polecam... woda spod prysznica zalewa całą łazienkę i … futrynę (spuchnięta już od takich akcji) i trzeba ratować się ręcznikiem na podłodze żeby pokoju nie zalać... nie polecam. jak rezerwujecie pokój to obowiązkowo z kabiną prysznicową.. ostatni raz..

Wskazówka dotycząca pokoi: nie 108....
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, pynariniarz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Q_Hotel_Plus_Krakow, Dyrektor generalny, Q Hotel Plus KrakówOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Szanowni Państwo

dziękujemy za konstruktywny komentarz pozostawiony po pobycie w Q Hotel Plus Kraków.

Cieszymy się, że zarówno lokalizacja jak i śniadania przypadły Państwu do gustu.
Przykro nam, że woda, która przedostała się spod prysznica na łazienkę wpłynęła na komfort Państwa pobytu. Futryny są w trakcie renowacji i podczas kolejnego pobytu z pewnością będą Państwo widzieć różnicę.

Zapraszamy do ponownych odwiedzin wkrótce!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 lipca 2019

Super lokalizacja, pokoj z widokiem na Wawel I Wisle. Wysmienite sniadania I drinki. Najlepsze lokalizacji z szybkiego dostepny do Centrum Kongresowego. Polecam nie tylko na wyjazdu biznesowe do Krakow , ale rowniez turystyczne. Latwy dostepny na Wawel I Kazimierz.

Wskazówka dotycząca pokoi: Z widok ie na Wawel I Wisle.
Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Kris K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Q_Hotel_Plus_Krakow, Dyrektor generalny, Q Hotel Plus KrakówOdpowiedź udzielona 18 lipca 2019

Szanowni Państwo

dziękujemy za pozostawienie opinii po Państwa niedawnym pobycie w Q Hotel Plus Kraków.

Jest nam niezmiernie miło, że spełniliśmy Państwa oczekiwania i jesteśmy godni polecenia nie tylko dla gości biznesowych ale również indywidualnych. Cieszymy się, że smakowały Państwu śniadania!

Zapraszamy do ponownego skorzystania z naszych usług.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 lipca 2019

Pyszne śniadanie- bardzo różnorodne, miła obsługa i czyste przestronne pokoje. Również jako kontrahent firma profesjonalnie zrealizowała ofertę, sprawnie bez żadnych zarzutów.
Hotel zlokalizowany jest w miejscu dobrze skomunikowanym,
Polecam

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Fearless49196140843
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Q_Hotel_Plus_Krakow, Dyrektor generalny, Q Hotel Plus KrakówOdpowiedź udzielona 15 lipca 2019

Szanowni Państwo

dziękujemy za czas poświęcony na napisanie opinii oraz za polecenie Q Hotel Plus Kraków.

Dziękujemy zwłaszcza za uwagę na temat śniadania, które w ostatnim czasie we współpracy z dietetykiem przeszło metamorfozę - cieszy nas, że różnorodność produktów zauważana jest przez naszych Gości.

Mam nadzieję, że już wkrótce będziemy mogli gościć Państwa ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 czerwca 2019

Hotel, jak wszystkie nowe w Polsce ładny, zaprojektowany dizajnersko, obsługa robi wrażenie profesjonalnej itd. Nie nocowałem, byłem tylko na konferencji i tu pojawiła się wpadka: przerwa kawowa, na której czynny był tylko 1 ekspres z 3, kolejka do niego nie kończyła się, a w dodatku po chwili przestał działać ponieważ zapełnił się fusami.
Zerknąłem też na menu w restauracji - ceny kosmiczne, oderwane od polskich realiów. Może jedzenie dobre, ale to nie żadna modnonazwna restauracja na rynku głównym, tylko kuchnia w hotelu poza centrum.

Wskazówka dotycząca pokoi: Przypuszczam, że bez obaw, jak w każdym nowym hotelu w Polsce.
Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Journey45688918687
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Q_Hotel_Plus_Krakow, Dyrektor generalny, Q Hotel Plus KrakówOdpowiedź udzielona 17 czerwca 2019

Szanowny Panie

dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii.

Cieszę się, że zarówno budynek jak i profesjonalizm personelu zrobiły na Panu pozytywne wrażenie.
Pojemnik z fusami naturalnie napełnia się podczas eksploatacji ekspresu i jest regularnie opróżniany przez pracowników. Żałuję, że taki szczegół zaważył na Pańskim zdaniu na temat świadczonych przez nas usług.
Restauracja Qualita jest popularna nie tylko wśród gości hotelowych ale również wśród mieszkańców Krakowa - zapraszamy do skorzystania z naszej oferty, z pewnością przekona się Pan, że cena idzie w parze z jakością.

Z wyrazami szacunku

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji