Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Za każdym razem doskonale, pod każdym względem.”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 4 dodatkowych witryn!
Doubletree by Hilton Kraków Hotel & Convention Center
Miejsce nr 46 wśród 260 hoteli w Krakowie
Certyfikat jakości
Łódź, Polska
Kontrybutor: poziom 5
Liczba recenzji: 92
47 recenzje(-i) hoteli
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 10
“Za każdym razem doskonale, pod każdym względem.”
Zrecenzowano: 11 kwietnia 2017

Krakowski DoubleTree jest dla mnie hotelem pierwszego wyboru przy każdej podróży do stolicy małopolski. Już od wejścia wita nas miła, uśmiechnięta i profesjonalna obsługa. Pokoje są ciche i przestronne, łazienka duża a łóżko duże i wygodne. Jest także spore biurko i wygodne krzesło do pracy. Można sobie zrobić herbatę bo jest czajnik, a pokój ma także deskę do prasowania i żelazko. Strefa fitness i 20m basen dopełniają pobyt. Śniadanie swoim wyborem powinno zadowolić nawet najbardziej wybrednych.
Polecam, bo jest to hotel wyróżniający się poziomem na tle kraju. Lokalizacja wbrew pozorom jest plusem bo nie ma problemu z zaparkowaniem auta, a do centrum mamy tylko kilka przystanków tramwajem.

  • Pobyt: kwietniu 2017, wyjazd służbowy
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Pomocne?
Dziękujemy, Tommy B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ziemowit M, General Manager, Doubletree by Hilton Kraków Hotel & Convention Center, 14 kwietnia 2017
Szanowny Tommy B,

Dziękuję za Pana pobyt i znakomitą rekomendację naszego hotelu,
Dla nas hotelarzy nie ma przyjemniejszej rzeczy niż przekroczenie oczekiwań naszych Gości i uczynienie ich pobytu zapamiętywalnym, a jak już robi się to regułą przy każdej wizycie to jak "szóstka w toto lotka" - dzisiaj dzięki Pana opinii taką szóstkę mój Zespół "trafił".

Do zobaczenia wkrótce,

Ziemowit Majewski
Cluster General Manager
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

483 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny podróżnych
    283
    139
    36
    16
    9
Wyświetl recenzje w kategorii:
100
142
30
146
Podsumowanie rankingu
  • Jakość noclegu
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Obsługa
  • Wartość
  • Czystość
Wskazówki podróżnych pomagają wybrać odpowiedni pokój.   Wskazówki dotyczące pokoi (4)
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw chiński tradycyjny
  • Najpierw chiński uproszczony
  • Najpierw czeski
  • Najpierw j. duński
  • Najpierw francuski
  • Najpierw grecki
  • Najpierw hebrajski
  • Najpierw hiszpański
  • Najpierw niderlandzki
  • Najpierw japoński
  • Koreański najpierw
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. norweski
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw portugalski
  • Najpierw rosyjski
  • Najpierw j. słowacki
  • Najpierw szwedzki
  • Najpierw j. węgierski
  • Najpierw włoski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Bielsko-Biała, Polska
Kontrybutor: poziom 6
Liczba recenzji: 182
35 recenzje(-i) hoteli
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 127
Zrecenzowano: 8 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel daleko od Rynku jeśli ktoś chce spacerem iść na Stare Miasto. W pobliżu średnie centrum handlowe. Pokoje bardzo ładne, łazienki komfortowe i duże. Bardzo fajny basen i sauny. Duża siłownia. Ogromny parking przy hotelu. Super obsługa. Wart polecenia.

Pobyt: marcu 2017, wyjazd służbowy
Pomocne?
1 Dziękujemy, Dominik S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Nowa Ruda, Polska
Liczba recenzji: 1
Zrecenzowano: 5 kwietnia 2017

Miła obsługa, chęć pomocy na każdym kroku. Basen hotelowy idealnie dopasowany do typu obiektu. dobra lokalizacja z dała od zgiełku. Śniadania z bogatym menu. Pokoje komfortowe,łazienka przestronna, pobyt na 5!

  • Pobyt: kwietniu 2017, wyjazd z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z DoubleTree by Hilton

Pomocne?
Dziękujemy, 907sylwiat
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Lublin, Poland
Liczba recenzji: 1
Zrecenzowano: 2 kwietnia 2017

mila pomocna obsługa f&b , recepcja i executive lounge mocne punkty hotelu czułem się we właściwy sposób jako gośc tej klasy hotelu potraktowany byłem przez przypadek 2 noce dzień po dniu i standard obsługi był zachowany za każdym razem , polecam obiekt.

  • Pobyt: marcu 2017, wyjazd służbowy
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z DoubleTree by Hilton

Pomocne?
Dziękujemy, 231hubertl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 2
Liczba recenzji: 6
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 5
Zrecenzowano: 25 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Krótko;kucharz spisał się bo jedzenie smakowało, ale menadżer hotelu mógłby przyjrzeć się się jak kelnerzy gubią się przy podawaniu talerzy z jedzenuem. Kelnerzy niosą dania i nie wiedzą komu mają zanieść. Myślę, że ponumerowane stoliki z planem sali dużo ułatwiłyby orace tym osobom a klienci moglibyśmy otrzymać swoje zamówione dania jeszcze ciepłe. Jak na hotel o takiej marce to porażka.
Pozdrawiam

Pobyt: marcu 2017, wyjazd ze znajomymi
Pomocne?
Dziękujemy, Daniel S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ziemowit M, General Manager, Doubletree by Hilton Kraków Hotel & Convention Center, 27 marca 2017
Szanowny Panie,

Pozdrowienia z DoubleTree by Hilton Kraków!

Cieszę się, że serwowane potrawy spotkały się z Pana uznaniem w naszej restauracji. Jednocześnie jest mi niezmiernie przykro, że serwis kelnerski nie zadbał o Pana obiad na najwyższym poziomie.
Pragnę jednocześnie zapewnić, że dzisiaj sytuacja związana z brakiem właściwej obsługi w trakcie Pana pobytu w restauracji została szczegółowo omówiona z kierownikiem restauracji, a właściwe wnioski wyciągnięte.

Mam nadzieję, że mimo nienajlepszego doświadczenia z jakością serwisu w naszej restauracji dostaniemy od Pana kolejną szansę aby mógł się Pan przekonać, że zaistniała sytuacja była wyjątkiem, który już się nie powtórzy.

Pozdrawiam,

Ziemowit Majewski
Cluster General Manager
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Kraków)
w odległości 0.0 km
Hampton by Hilton Krakow
Hampton by Hilton Krakow
Nr 43 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 563
w odległości 4.1 km
Hotel Hilton Garden Inn Kraków
Hotel Hilton Garden Inn Kraków
Nr 30 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 599
w odległości 4.1 km
Novotel Krakow Centrum
Novotel Krakow Centrum
Nr 42 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 713
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 2.8 km
Qubus Hotel Krakow
Qubus Hotel Krakow
Nr 49 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 604
w odległości 2.1 km
Hotel Galaxy
Hotel Galaxy
Nr 36 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 393
w odległości 3.8 km
Sheraton Grand Krakow
Sheraton Grand Krakow
Nr 41 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 2 011
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Doubletree by Hilton Kraków Hotel & Convention Center? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Doubletree by Hilton Kraków Hotel & Convention Center — dodatkowe informacje

Obiekt: Doubletree by Hilton Kraków Hotel & Convention Center
Adres: ul. Dąbska 5, Kraków 31-572, Polska
Numer telefonu:
Lokalizacja: Polska > Polska Południowa > Małopolskie > Kraków
Udogodnienia:
Bar/salon Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Wnęka kuchenna Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Obsługa pokojowa Spa Apartamenty Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Miejsce nr 46 wśród 260 hoteli w Krakowie
Rozpiętość cen (za noc): 251 zł–571 zł
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — Doubletree by Hilton Kraków Hotel & Convention Center 4*
Liczba pokoi: 232
Oficjalny opis (dostarczony przez hotel):
DoubleTree by Hilton Krakow zlokalizowany jest w niedalekiej odległości od historycznej części Krakowa. Bliskie sąsiedztwo hali Kraków Arena, Targów Expo i biurowców czyni nasz Hotel idealnym miejscem dla osób podróżujących służbowo i turystycznie. ... więcej   mniej 
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Doubletree by Hilton Kraków Hotel & Convention Center. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem