Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jak zwykle z klasą.”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 4 dodatkowych witryn!
Doubletree by Hilton Kraków Hotel & Convention Center
Miejsce nr 47 wśród 260 hoteli w Krakowie
Certyfikat jakości
Krakow
Kontrybutor: poziom 6
Liczba recenzji: 286
30 recenzje(-i) hoteli
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 87
“Jak zwykle z klasą.”
Zrecenzowano: 13 marca 2017

Hotel położony nieco dalej od centrum, ale ma to swoje zalety (łatwy dojazd, obszerny parking, dobre połączenie komunikacyjne, spokój i cisza). W pobliżu Tauron arena, park lotników, kilka centrów handlowych. Pokoje o naprawdę wysokim standardzie i wszystko co powinno być - jest, a co powinno działać - działa ;) Restauracja - również trzyma poziom i mogę polecić ją z czystym sumieniem. W hotelu sporo sal konferencyjnych wyposażonych na najwyższym poziomie. Obsługa jest miła, pomocna, uprzejma i widać, że profesjonalnie przygotowana. Hilton DT trzyma poziom i oby było tak dalej.

  • Pobyt: marcu 2017, wyjazd służbowy
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Pomocne?
Dziękujemy, Gawus
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

484 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny podróżnych
    284
    139
    36
    16
    9
Wyświetl recenzje w kategorii:
101
142
30
146
Podsumowanie rankingu
  • Jakość noclegu
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Obsługa
  • Wartość
  • Czystość
Wskazówki podróżnych pomagają wybrać odpowiedni pokój.   Wskazówki dotyczące pokoi (4)
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw chiński tradycyjny
  • Najpierw chiński uproszczony
  • Najpierw czeski
  • Najpierw j. duński
  • Najpierw francuski
  • Najpierw grecki
  • Najpierw hebrajski
  • Najpierw hiszpański
  • Najpierw niderlandzki
  • Najpierw japoński
  • Koreański najpierw
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. norweski
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw portugalski
  • Najpierw rosyjski
  • Najpierw j. słowacki
  • Najpierw szwedzki
  • Najpierw j. węgierski
  • Najpierw włoski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Szczebrzeszyn, Polska
Kontrybutor: poziom 3
Liczba recenzji: 11
10 recenzje(-i) hoteli
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 4
Zrecenzowano: 13 marca 2017

Bardzo dobre warunki do wypoczynku .Hotel nowy o wysokim standardzie obsługi i wyposażenia .Bardzo wygodny materac i doskonała pościel. Czysta łazienka i ręczniki o nieskazitelnej bieli Dużo miejsc parkingowych.Bufet śniadaniowy bogaty.Wnętrza hotelowe ciekawie zaprojektowane .

  • Pobyt: marcu 2017, wyjazd służbowy
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z DoubleTree by Hilton

Pomocne?
Dziękujemy, Jolanta P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ziemowit M, General Manager, Doubletree by Hilton Kraków Hotel & Convention Center, 16 marca 2017
Szanowna Pani Jolanto,

Cieszę się, że zwróciła Pani uwagę na czystość i wspaniałą jakość naszej pościeli.
To jeden z najważniejszych elementów znakomitych hoteli.
Zdrowe i bogate śniadanie oraz znakomita kawa to już gwarancja znakomitego dnia w Krakowie,

Serdecznie zapraszam,

Ziemowit Majewski
Cluster General Manager
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
ELBLĄG, Poland
Liczba recenzji: 2
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 podziękowanie
Zrecenzowano: 27 lutego 2017

Po przyjściu do pokoju temperatura wynosiła 25*C. Zgłosiliśmy, żeby nam ją zmniejszono (bo nie można w pokojach ustawiać klimatyzacji!) i nikt nam nie pomógł. Musieliśmy spać przy otwartym oknie.... W restauracji hotelowej, ponoć takiej rewelacyjnej czekaliśmy 30 min aż ktoś szanownie podejdzie do naszego stolika, a następnie 1h na sałatkę z kurczakiem.... Hotel bardzo ładny, jednak jakość obsługi i organizacji średnia.

  • Pobyt: lutym 2017, wyjazd służbowy
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z DoubleTree by Hilton

Pomocne?
1 Dziękujemy, pawelw107
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ziemowit M, General Manager, Doubletree by Hilton Kraków Hotel & Convention Center, 3 marca 2017
Szanowni Goście,

Bardzo przepraszam za uniedogodnienia, jakie spotkały Państwa w trakcie pobytu u nas.
Pragnę zapewnić, że była to sytuacja incydentalna, codziennie pracujemy aby jakość naszej usługi była jak na najlepszym poziomie i większość opinii naszych Gości potwierdzą tę jakość.
Przy kolejnej wizycie Państwa u nas w ramach rekompensaty przygotujemy dla Państwa dostęp do apartamentu Junior Suite,
Proszę o kontakt mailowy bezpośrednio do mnie ziemowit.majewski@hilton.com

Serdecznie pozdrawiam,

Ziemowit Majewski
Cluster General Manager
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 5
Liczba recenzji: 36
9 recenzje(-i) hoteli
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 13
Zrecenzowano: 18 lutego 2017 z urządzeń przenośnych

Wszystko jest zgodne z opisem, ale...
Hotel z klasą co w tym przypadku jest oczywiste. Ładne pokoje, dobre jedzenie, miła obsługa.
I tu pojawia się jeden wielki minus, ale tylko dotyczący grup tzn. można wjechać / wejść tylko na piętro na którym się mieszka. Karta do pokoju pozwala wjechać na Twojebpiętro lub do lobby, a klatką schodową nie można wejść na żadne piętro poza lobby - względy bezpieczeństwa. Jak mieszkacie na różnych piętrach to lipa i to wielka. Po co to wszystko nad Wisłą?

Pobyt: październiku 2016, wyjazd służbowy
Pomocne?
Dziękujemy, Grzegorz K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ziemowit M, General Manager, Doubletree by Hilton Kraków Hotel & Convention Center, 27 lutego 2017
Szanowny Panie Grzegorzu,

Dziękuję za pobyt w naszym hotelu,

Względy bezpieczeństwa to jeden z kluczowych priorytetów naszego hotelu.
Niestety również w naszym pięknym kraju nad Wisłą dochodzi do kradzieży i innych nadużyć stąd zapewnienie bezpieczeństwa naszych Gości hotelowych to rzecz oczywista.

Każdy hotel sieciowy posiada podobne zabezpieczenia co ma podnieść komfort pobytu Gości.

Serdecznie pozdrawiam,
Ziemowit Majewski
Cluster General Manager
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Warszawa, Polska
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 37
34 recenzje(-i) hoteli
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 32
Zrecenzowano: 16 lutego 2017

DT Kraków nie jest zlokalizowany w najlepszej dzielnicy miasta, nie jest też blisko centrum. Właściwie to w najbliższej okolicy oprócz Tauron Areny nie ma NIC! Jest za to wysoka cena! Bardzo wysoka jak na standard jaki otrzymujemy. Dotarłem do hotelu wieczorem a w lobby przywitała mnie hałaśliwa grupa, która zamiast na szkoleniu / firmowym spotkaniu piła alkohol w hallu głównym i najwyraźniej tylko mi to przeszkadzało! Zameldowałem się w recepcji po czym wcisnąłem się do windy wraz z pijaną grupą...pokój ładny, estetyczny i czuć że wszystko jest nowe. Dostęp do Business Lounge otrzymałem jako upgrade dla klienta Diamond- miejsce przedziwne, nikt nie sprawdza czy goście mają do niego wstęp zatem mała powierzchnia szybko się zapełnia "ciekawskimi". Posiłki mizerne! Osobiście nie tknąłem ryby bo wyglądała na starą i wysuszoną a wrapy też już swoje przeszły! Białe wino było podłe! opuściłem to miejsce po 20min z niesmakiem bo nie lubię tłumów kotłujących się nad nieświeżym jedzeniem. Pokój był cichy i skierowany na "podwórko" czy atrium. Na śniadaniu bardzo duży wybór potraw a pani przygotowująca omlety / jajecznice bardzo uczynna. Podsumowując hotel przyzwoity ale ceny ma szalone! Polecałbym jednak hotele w centrum lub sąsiedni Hampton. Różnica w standardach niewielka a w cenie przepaść! P.S. Dobrze by było gdyby recepcjoniści się uśmiechali do gości od czasu do czasu zamiast bycia "sztywnymi". To jest hotel a nie zakład pogrzebowy!

  • Pobyt: grudniu 2016, wyjazd we dwoje
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Pomocne?
2 Dziękujemy, artek1984
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ziemowit M, General Manager, Doubletree by Hilton Kraków Hotel & Convention Center, 27 lutego 2017
Szanowny Panie,

Dziękuję za Pana opinię i pobyt w naszym hotelu.
Hotel jest zlokalizowany 3 km od płyty Starego Miasta, 2 km od Dworca Głównego.
Jestem bardzo zdziwiony Pana opinią na temat relacji jakości do ceny, będę zobowiązany jeżeli zechciałby Pan napisać parę słów więcej do mnie co konkretnie w jakości naszego hotelu nie odpowiadało Panu, adres mailowy ziemowit.majewski@hilton.com

Pozdrawiam

Ziemowit Majewski
Cluster General Manager
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Kraków)
w odległości 0.0 km
Hampton by Hilton Krakow
Hampton by Hilton Krakow
Nr 42 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 564
w odległości 4.1 km
Hotel Hilton Garden Inn Kraków
Hotel Hilton Garden Inn Kraków
Nr 30 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 602
w odległości 4.1 km
Novotel Krakow Centrum
Novotel Krakow Centrum
Nr 41 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 714
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 2.8 km
Qubus Hotel Krakow
Qubus Hotel Krakow
Nr 50 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 604
w odległości 2.1 km
Hotel Galaxy
Hotel Galaxy
Nr 35 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 393
w odległości 3.8 km
Sheraton Grand Krakow
Sheraton Grand Krakow
Nr 40 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 2 011
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Doubletree by Hilton Kraków Hotel & Convention Center? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Doubletree by Hilton Kraków Hotel & Convention Center — dodatkowe informacje

Obiekt: Doubletree by Hilton Kraków Hotel & Convention Center
Adres: ul. Dąbska 5, Kraków 31-572, Polska
Numer telefonu:
Lokalizacja: Polska > Polska Południowa > Małopolskie > Kraków
Udogodnienia:
Bar/salon Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Wnęka kuchenna Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Obsługa pokojowa Spa Apartamenty Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Miejsce nr 47 wśród 260 hoteli w Krakowie
Rozpiętość cen (za noc): 255 zł–572 zł
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — Doubletree by Hilton Kraków Hotel & Convention Center 4*
Liczba pokoi: 232
Oficjalny opis (dostarczony przez hotel):
DoubleTree by Hilton Krakow zlokalizowany jest w niedalekiej odległości od historycznej części Krakowa. Bliskie sąsiedztwo hali Kraków Arena, Targów Expo i biurowców czyni nasz Hotel idealnym miejscem dla osób podróżujących służbowo i turystycznie. ... więcej   mniej 
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Doubletree by Hilton Kraków Hotel & Convention Center. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem