Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Kraków
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Wyróżnione recenzje
Spokojniej

Z pewnością jest tu spokojniej niż na starym rynku. Jest fontanna i sporo miejsc, żeby posiedzieć... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 5 maja 2019
Monika C
Plac Szczepański - drugi po głównym runku

Plac Szczepański stanowi naprawdę mocną konkurencję dla Głównego Rynku w Krakowie. Wokoło niego... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 29 kwietnia 2019
Pysiekm
,
Kraków, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (70)
  
Recenzje (70)
Filtruj recenzje
70 wyniki
Oceny podróżnych
32
33
5
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
32
33
5
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 70 recenzji
Zrecenzowano: 5 maja 2019

Z pewnością jest tu spokojniej niż na starym rynku. Jest fontanna i sporo miejsc, żeby posiedzieć, zjeść coś czy wypić kawę.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, Monika C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 kwietnia 2019

Plac Szczepański stanowi naprawdę mocną konkurencję dla Głównego Rynku w Krakowie. Wokoło niego jest zgromadzony solidny zapas restauracyjek, pubów, czy nawet teatr i dyskoteki. Jest mniej znany więc i tłoku takiego tutaj nie znajdziemy i praktycznie zawsze wolne miejsce do posiedzenia.

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
Dziękujemy, Pysiekm
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 marca 2019

Uroczy plac tuż niedaleko Rynku Krakowskiego. Jest tu dużo mniej turystów, można spokojnie się przespacerować i znaleźć restaurację, w której nie ma takich tłumów, jak na Rynku. Duży plac, bardzo ładny, fontanna i ładne kamienice. Warto tu przyjść chcąc uniknąć stratowania przez turystów, dla których Kraków to tylko Rynek i Wawel.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, LeonGda2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 maja 2018 z urządzeń przenośnych

Najlepsze lody w Krakowie. Zawsze swieze, orzeźwiające i lekkie. Miła i uśmiechnięta obsluga. Super polecamy...

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2018
Dziękujemy, 702siwy_
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2017

Plac Szczepański jest tuż przy Rynku Głównym. Warto tu zajrzeć bo jest kilka bardzo interesujących miejsc które warto obejrzeć np Stary Teatr. Można tu też odpocząć.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2017
1  Dziękujemy, Marek B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji