Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pierwszorzędna kolacja urodzinowa”
Restauracja Miodova — recenzja

Restauracja Miodova
Nr 95 wśród 2 105 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 5 USD - 21 USD
Kuchnie: Polska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Rezerwacje
Opis: Miodova to odważne połączenie tradycji i nowoczesności w samym sercu krakowskiego Kazimierza. W murach zabytkowej kamienicy udało się nam stworzyć miejsce wyjątkowe: nadążające za światowymi trendami, ale pozostające jednocześnie w zgodzie z polską, zwłaszcza krakowską, tradycją.
Zrecenzowano 10 września 2019 z urządzeń przenośnych

Sala na -1, fajny wystrój, barek, prywatna atmosfera. I to co najważniejsze zaraz po świetnej atmosferze z przyjaciółmi to jedzenie. Przystawki jak i dania główne oraz dodatki pierwsza klasa. Polecam pod względem atmosfery jak i kulinarnej. Każdy znajdzie coś dla siebie.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Gordon G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Barbara J, Właściciel, Restauracja MiodovaOdpowiedź udzielona 5 tygodnie(-i) temu

Bardzo dziękujemy! zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (697)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 697 recenzji

Zrecenzowano 7 września 2019

Pyszne jedzenie, piękne wnętrza, świetna atmosfera, rewelacyjna obsługa - szczególnie Pan Kelner Konrad ujął nas swoją osobowością! Polecamy z czystym sumieniem rodzinom z dziećmi!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, tangerine121
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Barbara J, Właściciel, Restauracja MiodovaOdpowiedź udzielona 5 tygodnie(-i) temu

W imieniu kelnera Konrada oraz pozostałej obsługi restauracji serdecznie dziękujemy! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 sierpnia 2019

Bardzo fajny lokal i super obsługa. Zamówiony Dorsz i Sandacz były po prostu rewelacyjne ! Pieczywo z olejem na starter były miłym zaskoczeniem. Duży wybór win .Bardzo polecam !

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, MiloszKr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Barbara J, Właściciel, Restauracja MiodovaOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019

Panie Miłoszu, zapraszamy ponownie! dziękujemy za recenzję.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 sierpnia 2019

Restauracja Miodova to bardzo ładnie wystrojona restauracja z tradycyjnymi polskimi daniami, swieżo wypiekanym pieczywem wysokiej jakości i miłą atmosferą stworzoną przez sympatycznych pracownikow. To idealne miejsce na ekskluzywny obiad lub kolację.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Weronika W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Barbara J, Właściciel, Restauracja MiodovaOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019

dziękujemy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Piękna stylowa restauracja.
Jedzenie bardzo różnorodne. Na prośbę specjalnie przygotowane danie w wersji wegańskiej. Placki z warzywami chrupiace i podane wyjatkowo smakowicie. Polędwica cielęca idealnie przygotowana. Rosół z bażanta pyszny i delikatny. Polecam . Potrawy dla każdego w miłej domowej atmosferze.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, alicja2004
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Barbara J, Właściciel, Restauracja MiodovaOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019

zapraszamy ponownie! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Miodova — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Miodova? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem