Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Kraków
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Urodziny mamy.”
Restauracja Farina — recenzja

Restauracja Farina
Nr 80 wśród 2 109 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 10 USD - 50 USD
Kuchnie: Polska, Owoce morza
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Specjalne okazje, Duże grupy, Spotkania biznesowe
Opcje wyżywienia: Lunch, Obiad, Po godzinach, Prywatny posiłek, Rezerwacje
Okolica: Stare Miasto
Zrecenzowano 4 września 2019 z urządzeń przenośnych

Jak zwykle się nie zawiodłam.Wyśmienite jedzenie Fritto Misto,ośmiorniczki z tymiankiem i czosnkiem,turbot.Wszystko doskonale przyrządzone i podane.
Polecam.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 767izab
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: farinarestaurant, Kierownik, Restauracja FarinaOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Dzień dobry,

dziękujemy za odwiedziny w naszej restauracji oraz napisanie wspaniałej recenzji!

Mamy nadzieję gościć Panią ponownie w naszej restauracji.

Pozdrawiamy,
Zespół Farina

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (884)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 884 recenzji

Zrecenzowano 23 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

To nasza kolejna wizyta w Farinie. Jedzenie oceniliśmy wszyscy zgodnie na co najwyżej poprawnym poziomie. Obsługa uprzejma, ale średnio zainteresowana nami. A otwarcie i rozlewanie kolejnej butelki wody bez pytania uważam za niewłaściwe. Może się mylimy, ale z naszej perspektywy coś się zadziało w Farinie. Pusto i smutno. My już nie chcemy tu wracać.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, andrzejg828
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: farinarestaurant, Kierownik, Restauracja FarinaOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Dzień dobry,

bardzo nam przykro, iż wizyta w naszej restauracji nie była w pełni udana.Opinie naszych gości są dla nas bardzo cenne dlatego zostały one przekazane szefowi kuchni i omówione z zespołem.
Mamy nadzieję, że będziemy mogli gościć Państwa ponownie.
Zapewniamy także, iż dołożymy wszelkich starań, aby kolejna wizyta była wyjątkowa i w pełni satysfakcjonująca.



Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jeśli owoce morza to tylko tutaj. Nigdy się nie zawiodłem a często chodzę do pierwszej dziesiątki z tripa. Ceny trochę wysokie ale adekfatne do jakości pbsługi i potraw.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Rafał P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: farinarestaurant, Kierownik, Restauracja FarinaOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Dzień dobry,

bardzo dziękujemy za niezwykle miłe słowa i doskonałą rekomendację.

Zapraszamy ponownie !

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wspaniała restauracja z tradycjami. Na początku otrzymaliśmy domowe wypieki z pasta truflowo-grzybowa. Ostrygi znakomite bardzo bogaty wybór dań dla dzieci w przystępnych cenach (od 12 do 16 złotych ). Pyszna zupa krabowa, ślimaki i owoce morza. Polecam

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, MonikaL1340
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: farinarestaurant, Kierownik, Restauracja FarinaOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019

Droga Moniko,

dziękujemy za poświęcony czas na napisanie opinii.

Cieszymy się, że wszystko Państwu smakowało.

Mamy nadzieję gościć Państwa w niedalekiej przyszłości.

Pozdrawiamy,
Farina Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 sierpnia 2019

Każdy z miłośników owoców morza powinien odwiedzić to miejsce. Dania z menu sezonowego są przepyszne. Restauracja godna polecenia.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, WosStanislaw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: farinarestaurant, Kierownik, Restauracja FarinaOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019

Drogi Stanisławie,

dziękujemy bardzo za poświęcenie czasu na napisanie opinii.

Mamy nadzieje gościć Pana w niedalekiej przyszłości!

Pozdrawiamy,
Farina Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Farina — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Farina? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem