Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pyszne jedzenie, bardzo małe porcje...”
Bianca — recenzja

Bianca
Nr 12 wśród 1 567 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Kuchnie: Włoska
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Kraków, Polska
Kontrybutor: poziom 2
Liczba recenzji: 7
4 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 1 podziękowanie
“Pyszne jedzenie, bardzo małe porcje...”
Zrecenzowano: 3 marca 2017

Bardzo dobra obsługa, jedzenie i wino bardzo dobre, jedyne zastrzeżenie mam co do wielkości porcji- niektóre dania, np. Kaczka - są maleńkie.

  • Data wizyty: lutym 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, Katarzyna S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sylwia K, Social Media Manager, Bianca, 7 marca 2017
Szanowna Pani Katarzyno,

Dziękujemy za wybór naszej restauracji i zamieszczoną recenzję. Opinie gości są dla nas bardzo ważne, gdyż wskazują nam obszary naszej działalności, które wymagają poprawy.
Mamy nadzieję, że zdecyduje się Pani odwiedzić nas w przyszłości i wrażenia z pobytu będą w pełni satysfakcjonujące.

Pozdrawiam serdecznie,
Sylwia Kalata-Janik
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

1 127 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny odwiedzających
    796
    248
    55
    18
    10
Podsumowanie rankingu
    Jedzenie
    Obsługa
    Wartość
    Atmosfera
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw chiński tradycyjny
  • Najpierw j. duński
  • Najpierw fiński
  • Najpierw francuski
  • Najpierw grecki
  • Najpierw hebrajski
  • Najpierw hiszpański
  • Najpierw niderlandzki
  • Najpierw japoński
  • Koreański najpierw
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. norweski
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw portugalski
  • Najpierw rosyjski
  • Najpierw szwedzki
  • Najpierw włoski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Wrocław, Polska
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 33
24 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 17
“cena a jakość”
Zrecenzowano: 24 lutego 2017

Cena potraw adekwatna do jakości obsługi i wystroju wnętrza. Niestety dania poprawne ale beż szału. Porcje bardzo skromne dlatego głodni Panowie i młodzież muszą nastawić się na duży wydatek tylko po co jak w Krakowie jest wiele lokali serwujących dania smacznew rozsądnej cenie również kuchni włoskiej .

  • Data wizyty: lutym 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, MCz700
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sylwia K, Social Media Manager, Bianca, 7 marca 2017
Szanowni Państwo,

bardzo dziękujemy za recenzję i cenne uwagi.

Pozdrawiam serdecznie,
Sylwia Kalata-Janik
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Liczba recenzji: 2
“Przepysznie”
Zrecenzowano: 24 lutego 2017 z urządzeń przenośnych

Bardzo dziękujemy za pyszności. Opisując w trzech słowach : pięknie, smacznie, uroczo. Przemiła obsługa. Na pewno tu wrócimy.

Data wizyty: lutym 2017
Pomocne?
Dziękujemy, Arkadiusz G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sylwia K, Social Media Manager, Bianca, 7 marca 2017
Szanowny Panie Arkadiuszu,

Bardzo dziękujemy za odwiedziny w naszej restauracji. Cieszymy się, że zamówione dania smakowały, a serwis spełnił Pani wymagania. Zachęcamy do kolejnych wizyt w naszej restauracji.

Pozdrawiam serdecznie,
Sylwia Kalata-Janik
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 2
Liczba recenzji: 5
5 recenzje(-i) restauracji
“Rewelacja”
Zrecenzowano: 18 lutego 2017 z urządzeń przenośnych

Jedzenie pyszne! Wszystko staranie dopracowane. Wystroj restauracji zaskakujący, aczkolwiek z zewnątrz wyglada niepozornie. Goraco polecam!

Data wizyty: lutym 2017
Pomocne?
Dziękujemy, Lucyna G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sylwia K, Social Media Manager, Bianca, 24 lutego 2017
Szanowna Pani Lucyno,

Bardzo dziękujemy za odwiedziny i pozostawioną opinię. Jeśli tylko będzie Pani w Krakowie zapraszamy ponownie!

Pozdrawiam serdecznie,
Sylwia Kalata-Janik
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 5
Liczba recenzji: 58
40 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 42
“Pysznie i na poziomie”
Zrecenzowano: 14 lutego 2017

Choć od naszej wizyty w Biance minęło trochę czasu pamiętam o wystawieniu opinii. Wszystkie dania były bardzo dobre, od przystawek po desery, wliczając wino i kawę. Obsługa miła i sprawna, wszystko bez zarzutu, będę chętnie wracać. Polecam jak najbardziej :)

  • Data wizyty: listopadzie 2016
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, unique11111
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sylwia K, Social Media Manager, Bianca, 24 lutego 2017
Szanowni Państwo,

bardzo dziękujemy za pozytywną opinię.

Pozdrawiam serdecznie,
Sylwia Kalata-Janik
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Bianca — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Bianca? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem