Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 10:00 - 21:00
Wyróżnione recenzje
Pełen relaks

Wysokiej jakości usługa dopasowana do potrzeb klienta. Zabiegi pozwalają się zrelaksować i oderwać... Przeczytaj więcej

Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją

Zrecenzowano 1 tydzień temu
martam10095
,
Kraków, Polska
Wspaniały masaż

Cudowny masaż wykonywany przez Anię i Kamilę pozwolił nam odprężyć się i zrelaksować po ciężkim... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 2 tygodnie(-i) temu
Kaja S
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (92)
  
Recenzje (92)
Filtruj recenzje
92 wyniki
Oceny podróżnych
79
9
2
0
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
79
9
2
0
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 92 recenzji
Zrecenzowano: 25 czerwca 2019

Wspaniale miejsce na odprezenie dzieki profesjonalnej Pani Ani. Zabiegi byly fantastyczne. Jako certyfikowana masazysta Thai massage bardzo polecam technicznie zdolna i bardzo mila Anie. Dozobaczenia

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, Diana I
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 czerwca 2019

Idealne miejsce na odprężenie. Masaż w wykonaniu Pani Basi rewelacyjny. Podeszła ona do sprawy bardzo profesjonalnie, dawno nie czułam się tak zrelaksowana i wypoczęta. Na pewno jak jeszcze będę w Krakowie to tam przyjdę !

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, anette1313
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Celina H, Właściciel, Tomasza SPAOdpowiedź udzielona 4 czerwca 2019

Dziękujemy bardzo za wizytę i opinie.
Pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Świetne miejsce, gorąco polecam! Pani Barbara podeszła do sprawy bardzo profesjonalnie. Każdemu życzę tak wspaniałego masażu !

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, agnieszkasol
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Celina H, Owner, Tomasza SPAOdpowiedź udzielona 15 maja 2019

Dziękujemy bardzo za ciepłe słowa.
Zapraszamy ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 kwietnia 2019

Tomasza SPA to miejsce godne polecenia: profesjonalna i bardzo serdeczna obsługa oraz miła atmosfera w samym sercu Krakowa.

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
Dziękujemy, bashapom
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Celina H, Właściciel, Tomasza SPAOdpowiedź udzielona 3 kwietnia 2019

Dziękujemy bardzo za wizytę i miłe słowa.
Pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Wchodząc do Spa poczuliśmy piękny zapach olejków oraz bardzo dobra energie. Masaz dla dwojga okazał się wspaniałym prezentem dla mojej drugiej połówki . Po masazu zostaliśmy poczęstowani lampka białego wina. Z pewnością jeszcze tam wrócimy!

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2018
1  Dziękujemy, adka95
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Celina H, Właściciel, Tomasza SPAOdpowiedź udzielona 23 listopada 2018

Dziękujemy serdecznie za wizytę i opinię.
Pozdrawiamy cieplutko.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji