Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Kraków
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (512)
Filtruj recenzje
512 wyniki
Oceny podróżnych
340
143
22
6
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
340
143
22
6
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 512 recenzji
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. W środku miasta stworzono uroczy cichy hotel z pięknym i bardzo zadbanym parkiem, nastrojowym spa oraz restauracją serwująca pięknie podane dania. Wszystko dopracowane w najmniejszym szczególe aby każdy gość czuł się maksymalnie zrelaksowany i dopieszczony. Super:)Tak trzymać:)

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Anaksa6
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Farmona, Kierownik ds. PR, Farmona Hotel Business & SpaOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Serdecznie dziękujemy za czas poświęcony na napisanie opinii. Dokładamy wszelkich starań, by nasz kompleks stanowił oazę spokoju w środku miasta, tym bardziej jest nami miło czytać tak miłe słowa.
Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Zawsze gdy służbowo przyjeżdżam do Krakowa śpię w Farmonie. To mały klimatyczny hotel, ze świetną obsługą, pyszną kuchnią. Co więcej, w pokoju zawsze są kosmetyki marki Farmona w ilości dużej, a ja uwielbiam tą markę. Jest także fenomenalnie małe kameralne spa, do indywidualnego użytku gdy tylko zarezerwuje się godzinę. Często zimą czy jesienią korzystam z oferty sauny. Pokoje wygodne, z niezbędnym wyposażeniem. A co dla mnie jeszcze ważne, lokalizacja jest trafiona, mam blisko do Klientów oraz niedaleko taksówką na ukochany Kazimierz. Polecam wszystkim, bo nie zawsze trzeba szukać hotelu w centrum miasta, gdy tu mamy takie perełki jak Farmona.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Agnieszka K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Farmona, Kierownik ds. PR, Farmona Hotel Business & SpaOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za tak obszerną i szczegółową opinię! Bardzo się cieszymy, że trud i praca włożone przez nasz zespół w to miejsce procentuje stałymi Gośćmi.
Mamy nadzieję, do zobaczenia wkrótce!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019

Kolejny mój pobyt w tym hotelu i jak zawsze wyjeżdżam zadowolona. Cisza, spokój, miła obsługa, pyszna kolacja. Brak problemu z parkingiem, pokoje czyste i świetne kosmetyki w łazience.
Dziękuję i na pewno wrócę

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, KarolciaKarola
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Farmona, Kierownik ds. PR, Farmona Hotel Business & SpaOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2019

Z największą przyjemnością czytamy takie opinie - zwłaszcza te od naszych powracających Gości. Cieszymy się, że nasza oaza spokoju, dania Restauracji Magnifica i praca naszego zespołu sprawiły, że Pani pobyt po raz kolejny należał do udanych. Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Sam hotel jako 3* spełnia ten standard. Jest trochę niedoróbek związanych z wiekiem obiektu które łatwo by można poprawić jak cieknący prysznic, spalone żarówki i takie drobności. Obsługa miła choć trochę brak komunikacji manager-pracownicy. Nie wszystkie ustalenia są przekazywane. Co do Masaży to 5+. Miłe Panie, z bardzo dobrze ułożoną choreografią, bardzo sprawne i doświadczone. Wyszedłem bardzo zrelaksowany i zadowolony. Jako SPA z hotelem i restauracją całościowo na -5. Ten minus to za brak basenu.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Gordon G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Farmona, Kierownik ds. PR, Farmona Hotel Business & SpaOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2019

Dziękujemy za podzielenie się z nami opinią dotyczącą naszego obiektu. Choć nasz obiekt należy do kameralnych - duże zainteresowanie i obłożenie nie zawsze pozwala nam na wyłapanie każdego małego niedociągnięcia, dlatego opinie naszych Gości stanowią dla nas najważniejsze źródło informacji o jakości dostarczanych przez nas usług.
Niezmiernie cieszymy się, że nasze SPA - jako jedno z najlepszych w Polsce - i w Pańskiej ocenie wypadło powyżej oczekiwań.
Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019

Piękny hotel w pięknym ogrodzie. Kolacja pod dębami.... jak z filmu. Śniadanie- pięknie podane i bardzo smaczne. Miła niespodzianka w pokoju- kosmetyczne drobiazgi:).
I chwile relaksu w czasie masażu... No po prostu pięknie. Polecam.

Wskazówka dotycząca pokoi: Nie mam takiej wiedzy. Mój pokój był przytulny.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Justyna N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Farmona, Kierownik ds. PR, Farmona Hotel Business & SpaOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za napisanie opinii! Niezmiernie cieszymy się, że spędziła Pani u nas miły i wypełniony relaksem czas. Mamy nadzieję - do zobaczenia ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji