Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (483)
Filtruj recenzje
483 wyniki
Oceny podróżnych
323
137
18
4
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
323
137
18
4
1
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 483 recenzji
Zrecenzowano: 31 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

Wspaniałe miejsce, prześliczne, dobrze wyposażone i czyste pokoje, miła I bardzo kompetentna obsługa zarówno hotelu jak I restauracji, wyśmienite jedzenie, polecam bardzo serdecznie.Byliśmy zachwyceni.

Termin pobytu: grudzień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Paulina W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Farmona, Kierownik, Farmona Hotel Business & SpaOdpowiedź udzielona 2 stycznia 2019

Bardzo dziękujemy za rekomendację :) Staramy się trzymać wysoki poziom i stale pracujemy nad nowościami i poprawą funkcjonalności by nasi goście czuli się wyśmienicie. Cieszę się, że hotel przypadł Państwu do gustu, a jedzenie w naszej restauracji było wyśmienite. Zapraszamy ponownie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Wspaniały i niezapomniany weekendowy pobyt w naszym przypadku dla dwojga. Romantyczna kolacja wyśmienita. Obsługa sympatyczna, pierwsza klasa. Masaże cudowne, pełen relaks. Polecam bardzo serdecznie!!

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Karolina K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Farmona, Kierownik ds. gości, Farmona Hotel Business & SpaOdpowiedź udzielona 6 listopada 2018

Bardzo się staramy by wszystko było dopięte na ostatni guzik. Jest nam niezmiernie miło czytać tak pozytywne opinie. Przekażę słowa uznania całej załodze, a Państwa zapraszam na kolejny romantyczny weekend w naszym hotelu. Pracujemy nad nowościami zarówno w karcie dań jak i w SPA, więc na pewno warto do nas zawitać ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 października 2018 z urządzeń przenośnych

Dziś wróciliśmy z czterodniowego pobytu w Hotelu Farmona. Wypoczęci i zrelaksowani. Obsługa hotelu i restauracji bardzo miła i profesjonalna. Widać, że zależy im na zadowoleniu gości. Dania w restauracji bardzo smaczne i przepięknie podane, choć porcje trochę za małe. Spa rewelacyjne! Byłam zapisana na peeling kawitacyjny, jednak Pani, która miała wykonać zabieg, po przeprowadzeniu wywiadu i ocenie stanu skóry zaproponowała mi inny zabieg w tej samej cenie. Zabieg trwał pół godziny dłużej niż ten pierwotny i obejmował kompleksowe nawilżenie twarzy wraz z peelingiem i maseczką, więc zamiana bardzo dla mnie korzystna. Mąż korzystał z balijskiego masażu pleców i również był zadowolony. Wystrój hotelu ładny i elegancki, jednak dość ponury. Pokoje zdecydowanie za ciemne. Łóżko olbrzymie i bardzo wygodne. Jako że byliśmy z dwuletnim dzieckiem w pokoju czekało łóżeczko turystyczne, duży plus dla hotelu. W łazience kosmetyki Farmony, które można przetestować i zakupić w recepcji. Radzę uważać na przebitki cenowe, w Rossmannie taniej. :) Brak sali zabaw w hotelu i w deszczowe dni nie ma czym zająć dziecka. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu i z pewnością wrócimy wiosną lub latem!

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Kasia W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Farmona, Director of Sales, Farmona Hotel Business & SpaOdpowiedź udzielona 30 października 2018

Bardzo się cieszę, że pobyt w naszym hotelu był tak udany i wróciliście Państwo wypoczęci i zrelaksowani. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas bardzo ważne i staramy się sprostać każdemu wyzwaniu. Każdy z naszych pokoi ma nieco inny wystrój - są pokoje jasne- beżowe oraz te nieco ciemniejsze - w kolorach zieleni lub brązu. Proszę dać znać recepcji a postaramy się dobrać pokój idealny dla Państwa. Cieszę się że docenili Państwo naszą obsługę, dania w restauracji oraz spa. Nie mogę się doczekać kolejnej wizyty. Serdecznie zapraszam.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 października 2018

Miłe kameralne pokoje. Bardzo dobry dojazd od strony Zakopianki. Wyśmienita kuchnia restauracji Magnifica i balijskie SPA pozwalają na udaną regenerację dla każdego. Można odpocząć w hotelowym parku wśród dębów i wiewiórek. Warto wcześniej zrobić rezerwację SPA by mieć zagwarantowane zabiegi podczas pobytu.

Wskazówka dotycząca pokoi: Zarezerwuj przy rezerwacji noclegu od razu zabiegi w SPA
Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, domikbb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Farmona, Kierownik recepcji, Farmona Hotel Business & SpaOdpowiedź udzielona 29 października 2018

Serdecznie dziękujemy za maksymalną ocenę i miłe słowa o naszym hotelu, staramy się by każdy Gość czuł się u nas znakomicie i mógł wypocząć w balijskim SPA i w cieniu 100letnich dębów. Zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 października 2018 z urządzeń przenośnych

Doskonała restauracja z ciekawym menu. Mogę jedynie opisać przystawkę w postaci halibuta, który pomimo niewielkich rozmiarów narobił ogromnego apetytu na dania główne w postaci cielęciny i perliczki. Obydwie pozycje zachwycają smakiem i wyglądem. Trzeba dodać ze nastrój i wyglad restauracji wzmaga satysfakcję z posiłku

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 3pawe_r
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Farmona, Kierownik sprzedaży, Farmona Hotel Business & SpaOdpowiedź udzielona 9 października 2018

Bardzo staramy się by nasze potrawy były ucztą dla zmysłów, a smak dań i ich prezentacja spełniały najwyższe standardy. Cieszę się, że udało nam się po raz kolejny zachwycić gości. Dziękujemy za maksymalną ocenę i rekomendację. Zapraszamy do spróbowania także deserów i dań z nowej karty sezonowej.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji