Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“miejsce w Krakowie”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 11 dodatkowych witryn!
Vienna House Andel's Cracow
Miejsce nr 25 wśród 260 hoteli w Krakowie
Certyfikat jakości
Wrocław, Polska
Kontrybutor: poziom 5
Liczba recenzji: 54
10 recenzje(-i) hoteli
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 8
“miejsce w Krakowie”
Zrecenzowano: 19 grudnia 2016

Hotel jest rewelacyjnie położony, przy dworcu w Krakowie, w pobliżu galerii handlowej i tylko parę kroków od Starego Miasta. Taka lokalizacja powoduje, że właściwie wszędzie jest blisko. Miła obsługa w recepcji. Pokoje czyste, estetyczne. Widok z okna może nie powala ale nie jest to hotel do którego przyjeżdża się podziwiać widoki z okna. Bardzo dobre śniadania, każdy na pewno znajdzie coś dla siebie. Widziałem nawet bezglutenowe pieczywo.
Generalnie dobry hotel dla wszystkich podróżujących, którzy przyjeżdżają pociągiem.

Pobyt: grudniu 2016
Pomocne?
Dziękujemy, andrzejkonieczny
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Joanna D, Operations Manager, Vienna House Andel's Cracow, 23 grudnia 2016
Szanowny Panie Andrzeju,

Dziękujemy serdecznie za poświęcony czas i pozostawienie opinii na portalu TripAdvisor.
Pozytywny komentarz zawsze mobilizuje nas do dalszego działania.
Będziemy mocno zobowiązani, jeśli w niedalekiej przyszłości będziemy mieć okazję kolejny raz Pana gościć i potwierdzić, że najważniejsze dla pracowników naszego hotelu są satysfakcja i pełne zadowolenie Gości.
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do ponownych odwiedzin andel’s by Vienna House Cracow

Z poważaniem
Joanna Domańska
Operations Manager
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

1 791 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny podróżnych
    1 165
    521
    66
    19
    20
Wyświetl recenzje w kategorii:
196
770
119
273
Podsumowanie rankingu
  • Lokalizacja
  • Jakość noclegu
  • Pokoje
  • Obsługa
  • Wartość
  • Czystość
Wskazówki podróżnych pomagają wybrać odpowiedni pokój.   Wskazówki dotyczące pokoi (7)
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw arabski
  • Najpierw chiński uproszczony
  • Najpierw j. duński
  • Najpierw fiński
  • Najpierw francuski
  • Najpierw grecki
  • Najpierw hebrajski
  • Najpierw hiszpański
  • Najpierw niderlandzki
  • Najpierw japoński
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. norweski
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw portugalski
  • Najpierw rosyjski
  • Najpierw szwedzki
  • Najpierw włoski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Warszawa
Kontrybutor: poziom 6
Liczba recenzji: 138
35 recenzje(-i) hoteli
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 77
Zrecenzowano: 14 września 2016

Hotel w doskonałej lokalizacji i świetnie skomunikowany z resztą miasta. W pobliżu dworca kolejowego, galerii handlowej oraz w bardzo niewielkiej odległości od krakowskiego Rynku. Czyste, ładne, funkcjonalne i dobrze wyposażone pokoje, bardzo smaczne śniadania oraz bardzo miła obsługa. Każda prośba gościa traktowana jest priorytetowo, a problemy są natychmiast rozwiązywane. Świetnie działający bezpłatny Internet, możliwość zorganizowania konferencji lub spotkań biznesowych. Gorąco polecam!

  • Pobyt: wrześniu 2016, wyjazd służbowy
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Pomocne?
Dziękujemy, AniaBWarszawa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tomasz P, General Manager, Vienna House Andel's Cracow, 16 września 2016
Szanowna Pani Aniu,

Bardzo dziękuję za podzielenie się swoja opinią z innymi użytkownikami Tripadvisor na temat pobytu w andel's Hotel Cracow. Pani ocena motywuje cały nasz zespół do dalszego podążania drogą profesjonalnej obsługi naszych gości, a także upewnia nas w jakości świadczonych przez hotel usług. Zapraszam serdecznie ponownie do naszego hotelu i życzę wszystkiego dobrego.

Z pozdrowieniami
Tomasz Piórkowski
Dyrektor Regionalny Kraków - Katowice
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Warszawa, Polska
Kontrybutor: poziom 5
Liczba recenzji: 61
39 recenzje(-i) hoteli
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 20
Zrecenzowano: 8 czerwca 2016

Bardzo dobry hotel w doskonałej lokalizacji. Pokoje na wysokim standardzie, rewelacyjne śniadania i bardzo dobra obsługa. wszystko czego można oczekiwać od hotelu tej klasy.
Cena niestety również odpowiednia, ale jeśli mieści się w naszym budżecie to zdecydowanie warto.

Wskazówka dotycząca pokojów: Pokoje od strony dworca są cichsze
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Pobyt: listopadzie 2015, wyjazd we dwoje
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Pomocne?
Dziękujemy, Marcin S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tomasz P, General Manager, Vienna House Andel's Cracow, 9 czerwca 2016
Szanowny Panie Marcinie,

Serdecznie dziękujemy za poświęcony czas na podzielenie się ze społecznością TripAdvisor Pana opinią na temat andel's by Vienna House Cracow.
Miło nam przeczytać, że smakowały Panu nasze śniadania oraz był Pan zadowolony z obsługi hotelowej.

Przy najbliższej sposobności, zapraszamy do naszego hotelu ponownie!

Z wyrazami szacunku
Tomasz Piórkowski
Dyrektor Regionalny Kraków - Katowice
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zakopane, Polska
Kontrybutor: poziom 1
Liczba recenzji: 3
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 5
Zrecenzowano: 26 marca 2016

Kilka tygodni temu zaprosiłam swoich partnerów businessowych na śniadanie do Hotelu Andels. Nie miałam wątpliwości, że estetyka bufetu oraz jakość produktów zostaną docenione przez moich gości jednakże profesjonalizm i serwis pana Arka zachwycił nas wszystkich. Dziekujęmy!
Szczerze polecam ten hotel zarówno na rodzinne jak i businesowe spotkania!

  • Pobyt: lutym 2016, wyjazd służbowy
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Pomocne?
3 Dziękujemy, Anna N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tomasz P, General Manager, Vienna House Andel's Cracow, 29 marca 2016
Szanowna Pani Anno,
Bardzo dziękuję za podzielenie się z nami Pani opinią dotyczącą pobytu w andel's by Vienna House Cracow. Pani komentarz motywuje cały zespół do dalszego podążania drogą profesjonalnej obsługi naszych gości, a także upewnia nas w jakości świadczonych przez hotel usług. Cieszymy się, że mamy w swoim zespole takie osoby jak Pan Arek, który zaraża nas swoim profesjonalizmem, uśmiechem i daje przykład najlepszego serwisu.
Zapraszam serdecznie ponownie do naszego hotelu i życzę wszystkiego dobrego.
Z poważaniem,
Tomasz Piórkowski
Regional Director Kraków & Katowice
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Gdańsk, Polska
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 44
11 recenzje(-i) hoteli
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 13
Zrecenzowano: 29 stycznia 2016 z urządzeń przenośnych

Najwyzszej klasy piekny, elegancki hotel tuz przy Galerii Krakowskiej, dworcu kolejowym, od ktorego pare minut spaceru prowadzi do Rynku i wszelkich atrakcji miasta.
Pokoje przestronne, ciche, czysciusienkie, pet friendly.
Smaczna restauracja i bar, parking podziemny dostepny dla gosci hotelowych.
Bardzo goraco polecam!

Pobyt: lipcu 2015, wyjazd służbowy
Pomocne?
1 Dziękujemy, Meg K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tomasz P, General Manager, Vienna House Andel's Cracow, 1 lutego 2016
Szanowna Pani Meg K,
Serdecznie dziękuję za poświęcenie swojego czasu i podzielenie się z nami opinią o hotelu oraz wrażeniami z pobytu. Staramy się nieustannie dążyć do doskonalenia jakości świadczonych przez nas usług, dlatego też bardzo nas cieszy Pani komentarz.
Zapraszamy ponownie do andel's by Vienna House Cracow !!
Z pozdrowieniami,
Tomasz Piórkowski
Regional Director Kraków & Katowice

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Kraków)
Kleparz
PURO Kraków Stare Miasto
PURO Kraków Stare Miasto
Nr 30 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 493
Kleparz
Mercure Kraków Stare Miasto
Mercure Kraków Stare Miasto
Nr 9 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 488
Stare Miasto
Radisson Blu Hotel Kraków
Radisson Blu Hotel Kraków
Nr 24 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 2 475
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Hotel Indigo Krakow - Old Town
Nr 8 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 142
Holiday Inn Krakow City Center
Nr 34 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 513
Hotel Wentzl
Nr 14 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 079
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Vienna House Andel's Cracow? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Vienna House Andel's Cracow — dodatkowe informacje

Obiekt: Vienna House Andel's Cracow
Adres: ul. Pawia 3, Kraków 31-154, Polska (dawniej Andel's Hotel Cracow)
Lokalizacja: Polska > Polska Południowa > Małopolskie > Kraków > Kleparz
Udogodnienia:
Bar/salon Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Obsługa pokojowa Apartamenty Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Nr10 wśród hoteli biznesowych w miejscowości Kraków
Nr15 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Kraków
Nr16 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Kraków
Nr21 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Kraków
Rozpiętość cen (za noc): 335 zł–699 zł
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — Vienna House Andel's Cracow 4*
Liczba pokoi: 159
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, Ctrip TA, TripOnline SA, Hotels.com i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Vienna House Andel's Cracow. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Andels Hotel Krakow
Andels Krakow

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem