Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uroczy zakątek ”
Cracowdays Apartments — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 8 dodatkowych witryn!
Cracowdays Apartments
Miejsce nr 5 wśród 261 hoteli w Krakowie
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 12 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Znaleźliśmy z żoną to miejsce przez tripadvisor i dzięki rekomendacji zdecydowaliśmy się na nocleg - i nie zawiedlismy się. Naprawdę urocze i klimatyczne miejsce na nocleg - cisza i spokój. Pokoje ładne i czyste, łazienka w idealnym stanie. Obsługa również bardzo się stara, co szczególnie widać przy śniadaniu - Pani dbała o to by wszystko i wszystkim podać, atmosfera przy stole prawie jak u rodziny :). Polecamy.

Data pobytu: lipcu 2017, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, rafkrzyz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRACOWDAYSMAGDALENA, Owner, Cracowdays ApartmentsOdpowiedź udzielona 16 lipca 2017

Panie Rafale,

Jest nam bardzo miło słyszeć, że pobyt w Cracowdays należał do udanych. Bardzo dziękujemy za docenienie naszych starań, aby zapewnić naszym gościom tego czego oczekują. To była przyjemność gościć Państwa w naszym miejscu!

Serdecznie pozdrawiamy,
Cracowdays Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (991)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 991 recenzji

Zrecenzowano 26 kwietnia 2017

Bardzo przytulny i dobrze urządzony hotel. Duży pokój, wygodne łóżko, czekoladki na poduszce. Smaczne śniadanko. Czułam się bardzo wyjątkowo. Tylko kilkanaście minut na UJ, gdzie miałam spotkanie. Świetna lokalizacja - cisza i spokój. Polecam!!!

  • Data pobytu: kwietniu 2017, podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, kmpus6
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRACOWDAYSMAGDALENA, Owner, Cracowdays ApartmentsOdpowiedź udzielona 4 maja 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guests,
Thank you very much for such a nice words! We are very happy that you liked Poland so much! 
We are also delighted to hear that you had a pleasant stay at our hotel. It is really motivating and we are very happy that our work and attitude have reflection in our guests’ gladness. We wish ourselves more such friendly and wonderful guests like you :-).

Kindest regards
Gosha

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 kwietnia 2017

Miejsce polecili nam znajomi z Warszawy i mieli rację. W zabytkowe kamienicy znajduje się urocze miejsce, pełne ciepła i profesjonalizmu. Duży i wygodny pokój miał swoja nazwę Porto. Okna na zielone podwórko, zaciszny i przytulny. Odległość od Rynku około 10 min piechotą. Miła i uśmiechnięta obsługa, gotowa pomóc w każdej chwili. Pyszne śniadanko. Blisko dobra restauracja. Bardzo polecam. Z pewnością tam wrócimy.

  • Data pobytu: marcu 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, madzia_trybus
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRACOWDAYSMAGDALENA, Owner, Cracowdays ApartmentsOdpowiedź udzielona 22 kwietnia 2017

Pani Magdaleno,

Bardzo dziękujemy za Pani opinię. Jest nam bardzo miło słyszeć, że pobyt w Cracowdays należał do udanych. Cieszymy się, że nasze starania spotkały się z tak dużym uznaniem oraz że udało nam się spełnić Państwa oczekiwania :).
Dziękujemy jeszcze raz i zapraszamy w przyszłości!

Serdecznie pozdrawiamy,
Pracownicy Cracowdays

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 marca 2017

Jeśli masz już dość hoteli i "pseudohoteli", a cenisz sobie jakość zarówno w obsłudze jak i w samych wnętrzach oraz lokalizacji, to wybór tego miejsca będzie właściwy. Uwielbiam tam wracać i za każdym razem czuć się ważnym gościem niezależnie od obłożenia i wszelkich innych okoliczności. Oczywiście klimat krakowskiej kamienicy to już tzw. "wisienka na torcie" Praca związana z częstymi podróżami powoduje, że takie miejsca ceni się bardzo mocno.

  • Data pobytu: lutym 2017, podróż służbowa
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Ewelina F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRACOWDAYSMAGDALENA, Owner, Cracowdays ApartmentsOdpowiedź udzielona 30 marca 2017

Pani Ewelino,
Bardzo dziękujemy za docenienie naszych starań aby zapewnić naszym gościom tego czego oczekują.Było nam Panią bardzo miło gościć ponownie u nas!
Do zobaczenia wkrótce:)
Cracowdays Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 maja 2016

Świetne miejsce na nocleg w Krakowie, idealnie położone raptem parę minut od rynku w cichej uliczce gwarantuje spokojną noc. Pokoje jak i kuchnia gustownie wyposażone i doskonale oddają klimat Krakowa. Sama atmosfera bardzo ciepła i wręcz człowiek czuje się trochę jak z wizytą u rodziny a nie na wyjeździe. Naprawdę bardzo miła i przyjazna obsługa, która chętnie opowie o ciekawych miejscach w Krakowie. Polecam to miejsce na romantyczne wypady, wyjazdy rodzinne jak i wszystkim znudzonym standardowymi pokojami hotelowymi którzy w tym miejscu szybka złapią pozytywną energię.

  • Data pobytu: maju 2016, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Łukasz D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRACOWDAYSMAGDALENA, Owner, Cracowdays ApartmentsOdpowiedź udzielona 2 czerwca 2016

Panie Łukaszu,
Bardzo dziękujemy za miłą opinię dotyczącą pobytu w naszym hotelu. Mamy nadzieję, że wróci Pan ponownie do nas:)
Było nam bardzo miło Pana gościć.

Serdecznie zapraszamy i pozdrawiamy!
Cracowdays

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Kraków)
Stare Miasto
Stradonia Serviced Apartments
Stradonia Serviced Apartments
Nr 2 z 261 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 348
Venetian House Aparthotel
Nr 15 z 261 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 942
Kazimierz
Queen Boutique Hotel
Queen Boutique Hotel
Nr 4 z 261 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 836
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Stare Miasto
Radisson Blu Hotel Kraków
Radisson Blu Hotel Kraków
Nr 23 z 261 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 2 524
Stare Miasto
Betmanowska Main Square Residence
Kleparz
Mercure Kraków Stare Miasto
Mercure Kraków Stare Miasto
Nr 9 z 261 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 538
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Cracowdays Apartments? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Cracowdays Apartments — dodatkowe informacje

Adres: Ul. Ambrozego Grabowskiego 7/2, Kraków 31-126, Polska
Lokalizacja: Polska > Polska Południowa > Małopolskie > Kraków > Stare Miasto
Udogodnienia:
Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Usługa przewozu Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Nr3 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Kraków
Nr3 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Kraków
Nr14 wśród hoteli biznesowych w miejscowości Kraków
Zakres cen: 243 zł–479 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — Cracowdays Apartments 3*
Liczba pokoi: 10
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm TripOnline SA, Booking.com i Hotels.com, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Cracowdays Apartments. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Cracowdays Apartments Krakow
Cracowdays Apartments Hotel Krakow

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem