Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 144)
Filtruj recenzje
1 144 wyniki
Oceny podróżnych
972
146
21
5
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
972
146
21
5
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
16 z 21 wśród 1 144 recenzji
Zrecenzowano: 24 listopada 2014

Blisko do Rynku. Każdy pokój jest z łazienką i pokoje są bardzo klimatyczne. Internet w pokoju oraz dobrze wyposażona kuchnia. Miła obsługa oraz bardzo pomocna w planowaniu zwiedzania. Wrócę na pewno jeszcze kiedyś ;)

Termin pobytu: luty 2014
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Ania K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRACOWDAYSMAGDALENA, Owner, Cracowdays ApartmentsOdpowiedź udzielona 4 stycznia 2015

Droga Aniu K,

Bardzo dziękujemy za Pani opinię. Jest nam bardzo miło słyszeć, że pobyt w Cracowdays należał do udanych.

Zapraszamy ponownie- prosimy o bezpośredni kontakt z recepcja- czeka na Państwa 10% rabat na następną rezerwację.

Pozdrawiam serdecznie,

Magdalena

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 listopada 2014

Bardzo ważne jest to, że hotel ten posiada bardzo życzliwą i fachową obsługę hotelową. Ceny w porównaniu z oferowaną jakością są bardzo korzystne. Hotel wypada w moim odczuciu bardzo korzystnie, nawet pomimo faktu, że części gości zdarza się zachowywać dość głośno. Miejsce można polecić szczególnie rodzinom z dziećmi ponieważ jest dużo miejsca na spacery, fajny klimat i wystrój miejsca.

Termin pobytu: lipiec 2014
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Ernest R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRACOWDAYSMAGDALENA, Owner, Cracowdays ApartmentsOdpowiedź udzielona 4 stycznia 2015

Panie Erneście,

Bardzo dziękujemy za Pana opinie o naszym miejscu.

Zapraszamy ponownie do Krakowa!

Pozdrawiam serdecznie,

Magdalena

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 stycznia 2014 z urządzeń przenośnych

Znakomite połączenie luksusu i domowej atmosfery. Obsługa serdeczna,przyjazna i bardzo profesjonalna. Dogodna lokalizacja do spacerów i komunikacji miejskiej. Dobre miejsce dla rodzin z dziećmi. Hotel do wpisania na listę ulubionych miejsc. Gorąco polecam.

Termin pobytu: styczeń 2014
Typ podróży: Podróż z rodziną
2  Dziękujemy, MarcinN1221
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Ta recenzja została przetłumaczona z następującego języka: angielski. Pokaż oryginał
Zrecenzowano: 22 stycznia 2013

Wylądowaliśmy o 09:30, ale pracownik hotelu osobiście napisał do mnie maila przed przyjazdem i poinformował, że nie ma przeszkód, żebyśmy zameldowali się dużo wcześniej, co było naprawdę wspaniałe. W dniu przyjazdu zostaliśmy przywitani w hotelu, powiedziano nam wszystko na jego temat, na temat lokalnych atrakcji, miejscowych dań i otrzymaliśmy szczegółową mapkę ułatwiającą poruszanie się po Krakowie, a także hasło do sieci WiFi, zanim zdążyliśmy o nie zapytać. Hotel ma piękny wystrój, a pokoje są przestronne, wygodne i urządzone w tradycyjnym stylu z nowoczesnymi akcentami. Hotel jest również świetnie położony, w odległości zaledwie 5 minut spacerem od Rynku Głównego. W skrócie: wspaniałe apartamenty, świetna lokalizacja, doskonała obsługa i niesamowite miasto. Wszystko 10/10

2  Dziękujemy, Abbo1uk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.Pierwotnie przesłane w angielski na www.tripadvisor.com. Pokaż oryginał
Ta recenzja została przetłumaczona z następującego języka: angielski. Pokaż oryginał
Zrecenzowano: 20 stycznia 2013

Zatrzymaliśmy się na 3 noce i byliśmy bardzo zadowoleni z tego hotelu apartamentowego. Obsługa była bardzo życzliwa i ciągle coś dla nas robiła. Pokój był ciepły, duży i bardzo nowoczesny, choć oryginalne elementy wyposażenia nadawały mu charakteru. Ciepły i komfortowy, ze wszystkimi wygodami, których można oczekiwać od 4-gwiazdkowego apartamentu. Dojazd do apartamentu pociągiem i tramwajem z lotniska był bezproblemowy, dzięki wskazówkom właściciela zawartym w liście powitalnym. Apartament znajduje się w cudownie czystej części Krakowa, około 10 minut spacerem od Starego Miasta. Sam Kraków jest cudownym miastem, o wyjątkowym charakterze, bardzo przyjaznym dla turystów. Hotel w krótkim czasie zorganizował nam i 3 innym osobom wycieczkę do Auschwitz prywatnym samochodem bezpośrednio z hotelu i z powrotem.

2  Dziękujemy, brodie1957
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.Pierwotnie przesłane w angielski na www.tripadvisor.co.uk. Pokaż oryginał
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRACOWDAYSMAGDALENA, Owner, Cracowdays ApartmentsOdpowiedź udzielona 21 stycznia 2013
Tłumaczenie Google

Dear guest,
We are very happy you enjoyed your stay at Cracowdays!
It is always a big pleasure for us to serve our guests in the best way we can.
We have just finished the renovation at our place to make it even more enjoyable, so if you decide to visit Krakow in the future you will be more than welcome!
Magdalena & Cracowdays Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji