Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Polecam”
Cracowdays Apartments — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 5 dodatkowych witryn!
Cracowdays Apartments
Miejsce nr 6 wśród 264 hoteli w Krakowie
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 24 listopada 2014

Blisko do Rynku. Każdy pokój jest z łazienką i pokoje są bardzo klimatyczne. Internet w pokoju oraz dobrze wyposażona kuchnia. Miła obsługa oraz bardzo pomocna w planowaniu zwiedzania. Wrócę na pewno jeszcze kiedyś ;)

  • Data pobytu: lutym 2014, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Ania K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRACOWDAYSMAGDALENA, Owner, Cracowdays ApartmentsOdpowiedź udzielona 4 stycznia 2015

Droga Aniu K,

Bardzo dziękujemy za Pani opinię. Jest nam bardzo miło słyszeć, że pobyt w Cracowdays należał do udanych.

Zapraszamy ponownie- prosimy o bezpośredni kontakt z recepcja- czeka na Państwa 10% rabat na następną rezerwację.

Pozdrawiam serdecznie,

Magdalena

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 013)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

9 z 13 wśród 1 013 recenzji

Zrecenzowano 20 listopada 2014

Bardzo ważne jest to, że hotel ten posiada bardzo życzliwą i fachową obsługę hotelową. Ceny w porównaniu z oferowaną jakością są bardzo korzystne. Hotel wypada w moim odczuciu bardzo korzystnie, nawet pomimo faktu, że części gości zdarza się zachowywać dość głośno. Miejsce można polecić szczególnie rodzinom z dziećmi ponieważ jest dużo miejsca na spacery, fajny klimat i wystrój miejsca.

  • Data pobytu: lipcu 2014, podróż ze znajomymi
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Ernest R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRACOWDAYSMAGDALENA, Owner, Cracowdays ApartmentsOdpowiedź udzielona 4 stycznia 2015

Panie Erneście,

Bardzo dziękujemy za Pana opinie o naszym miejscu.

Zapraszamy ponownie do Krakowa!

Pozdrawiam serdecznie,

Magdalena

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 stycznia 2014 z urządzeń przenośnych

Znakomite połączenie luksusu i domowej atmosfery. Obsługa serdeczna,przyjazna i bardzo profesjonalna. Dogodna lokalizacja do spacerów i komunikacji miejskiej. Dobre miejsce dla rodzin z dziećmi. Hotel do wpisania na listę ulubionych miejsc. Gorąco polecam.

Data pobytu: styczniu 2014, podróż z rodziną
2  Dziękujemy, Marcin N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Ta recenzja została przetłumaczona z następującego języka: angielski. Pokaż oryginał
Zrecenzowano 22 stycznia 2013

Wylądowaliśmy o 09:30, ale pracownik hotelu osobiście napisał do mnie maila przed przyjazdem i poinformował, że nie ma przeszkód, żebyśmy zameldowali się dużo wcześniej, co było naprawdę wspaniałe. W dniu przyjazdu zostaliśmy przywitani w hotelu, powiedziano nam wszystko na jego temat, na temat lokalnych atrakcji, miejscowych dań i otrzymaliśmy szczegółową mapkę ułatwiającą poruszanie się po Krakowie, a także hasło do sieci WiFi, zanim zdążyliśmy o nie zapytać. Hotel ma piękny wystrój, a pokoje są przestronne, wygodne i urządzone w tradycyjnym stylu z nowoczesnymi akcentami. Hotel jest również świetnie położony, w odległości zaledwie 5 minut spacerem od Rynku Głównego. W skrócie: wspaniałe apartamenty, świetna lokalizacja, doskonała obsługa i niesamowite miasto. Wszystko 10/10

2  Dziękujemy, Abbo1uk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.Pierwotnie przesłane w angielski na www.tripadvisor.com. Pokaż oryginał
Ta recenzja została przetłumaczona z następującego języka: angielski. Pokaż oryginał
Zrecenzowano 20 stycznia 2013

Zatrzymaliśmy się na 3 noce i byliśmy bardzo zadowoleni z tego hotelu apartamentowego. Obsługa była bardzo życzliwa i ciągle coś dla nas robiła. Pokój był ciepły, duży i bardzo nowoczesny, choć oryginalne elementy wyposażenia nadawały mu charakteru. Ciepły i komfortowy, ze wszystkimi wygodami, których można oczekiwać od 4-gwiazdkowego apartamentu. Dojazd do apartamentu pociągiem i tramwajem z lotniska był bezproblemowy, dzięki wskazówkom właściciela zawartym w liście powitalnym. Apartament znajduje się w cudownie czystej części Krakowa, około 10 minut spacerem od Starego Miasta. Sam Kraków jest cudownym miastem, o wyjątkowym charakterze, bardzo przyjaznym dla turystów. Hotel w krótkim czasie zorganizował nam i 3 innym osobom wycieczkę do Auschwitz prywatnym samochodem bezpośrednio z hotelu i z powrotem.

2  Dziękujemy, brodie1957
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.Pierwotnie przesłane w angielski na www.tripadvisor.co.uk. Pokaż oryginał
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRACOWDAYSMAGDALENA, Owner, Cracowdays ApartmentsOdpowiedź udzielona 21 stycznia 2013
Tłumaczenie Google

Dear guest,
We are very happy you enjoyed your stay at Cracowdays!
It is always a big pleasure for us to serve our guests in the best way we can.
We have just finished the renovation at our place to make it even more enjoyable, so if you decide to visit Krakow in the future you will be more than welcome!
Magdalena & Cracowdays Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Kraków)
Stare Miasto
Stradonia Serviced Apartments
Stradonia Serviced Apartments
Nr 2 z 264 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 439
Kazimierz
Queen Boutique Hotel
Queen Boutique Hotel
Nr 4 z 264 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 972
Stare Miasto
Betmanowska Main Square Residence
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Liv'Inn Aparthotel
Nr 12 z 264 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 504
Kleparz
Mercure Kraków Stare Miasto
Mercure Kraków Stare Miasto
Nr 8 z 264 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 694
Venetian House Aparthotel
Nr 17 z 264 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 977
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Cracowdays Apartments? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Cracowdays Apartments — dodatkowe informacje

Adres: Ul. Ambrozego Grabowskiego 7/2, Kraków 31-126, Polska
Lokalizacja: Polska > Polska Południowa > Małopolskie > Kraków > Stare Miasto
Udogodnienia:
Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Usługa przewozu Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Nr3 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Kraków
Nr3 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Kraków
Nr14 wśród hoteli biznesowych w miejscowości Kraków
Zakres cen: 225 zł–396 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — Cracowdays Apartments 3*
Liczba pokoi: 10
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com i Booking.com, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Cracowdays Apartments. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Cracowdays Apartments Krakow
Cracowdays Apartments Hotel Krakow

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem