Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“ Z pewnością nie na drinka”

Restauracja Bonerowska Gourmet Steak & Fish
Nr 269 wśród 2 107 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 16 USD
Kuchnie: Polska
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 5 września 2019 z urządzeń przenośnych

Nie polecam tej restauracji na drinka.
Gość, który przychodzi na drinka nie jest traktowany jako pełnoprawny gość. Kelnerzy pytają gości czy przyszli na drinka czy na kolacje. Jeśli na kolację to stolik się znajduje, jeśli na drinka, stolika nie ma. Gdy poprosiłam drinka bez lodu odmówiono mi, mówiąc, że drink musi mieć lód. Na rachunek czekaliśmy 20 minut. Po przypomnieniu dopiero go otrzymaliśmy. Przy płatności kelner zapytał, czy opłacamy rachunek z napiwkiem. Przy takich „standardach” takie pytanie w ogóle nie powinno się pojawić. Nie polecam.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 287az
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (537)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 538 recenzji

Zrecenzowano 19 lipca 2019

Wyśmienite jedzenie, każde danie było zaskakująco pyszne - zupa, stek oraz deser w połączeniu z bardzo miłą obsługą zapewnioną przez Panią Agnieszkę, kelnerkę o wyjątkowej klasie skłania do tego aby polecić tą restaurację i odwiedzić ją ponownie.

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Vdrap
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Weszliśmy z dziewczyną zachęceni deserami stojącymi w witrynie . Zamówiliśmy dwa ciastka w czekoladzie. Deser okazal się strzałem w 10. Polecam

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, gacy1910
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: The Bonerowski ... G, Dyrektor generalny, Restauracja Bonerowska Gourmet Steak & FishOdpowiedź udzielona 19 marca 2019

Szanowny Panie,

Dziękuję za skorzystanie z naszej restauracji oraz ocenę i komentarz, które otrzymaliśmy. To motywuje nasz cały Zespół do jeszcze większego zaangażowania.

Zapraszam ponownie do skorzystania z usług Restauracji Bonerowska Gourmet Steak and Fish oraz The Bonerowski Palace Boutique Hotel.

Z poważaniem
Marcin Ziobro
Dyrektor

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Kilka dni temu będąc na spacerze z mężem zaczepiła nas miła kelnerka zapraszając na obiad do swojej restauracji. Pani Jasia poleciła nam znakomite potrawy, wielkościowo adekwatne do ceny. Była bardzo miła I pomocna, pomimo dużego ruchu zawsze z uśmiechem przy nas była,jak mała pracowita mróweczka. Dla takiej obsługi I pysznego jedzenia warto odwiedzić tą restaurację. Gorąco polecam

Termin wizyty: luty 2019
1  Dziękujemy, 838janinaw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: The Bonerowski ... G, Dyrektor generalny, Restauracja Bonerowska Gourmet Steak & FishOdpowiedź udzielona 4 marca 2019

Szanowna Pani,

Dziękuję za skorzystanie z naszej restauracji oraz ocenę i komentarz, które otrzymaliśmy. Z przyjemnością podzielę się tą informacją z Joanną. To motywuje nasz cały Zespół do jeszcze większego zaangażowania.

Zapraszam Państwa ponownie do skorzystania z usług Restauracji Bonerowska Gourmet Steak and Fish oraz The Bonerowski Palace Boutique Hotel.

Z poważaniem
Marcin Ziobro
Dyrektor
The Bonerowski Palace Boutque Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobrze przyrządzone dania
Stek z polędwicy Argentyńskiej był zjawiskowo smaczny
Do tego miła obsługa i to dzięki niej ta opinia

Termin wizyty: luty 2019
Dziękujemy, 676cezaryf
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: The Bonerowski ... G, Dyrektor generalny, Restauracja Bonerowska Gourmet Steak & FishOdpowiedź udzielona 3 marca 2019

Szanowny 676cezaryf

Dziękujemy za wizytę w naszej restauracji oraz za Pana wpis.
Jesteśmy niezmiernie szczęśliwi, że nasze mięsne propozycje spotkały się z Pana uznaniem. Nasze steki są importowane z USA, Argentyny i Australii, posiadają certyfikaty jakości premium. Zapraszamy ponownie na nietuzinkowe doznania kulinarne.

Z poważaniem
Marcin Ziobro
Dyrektor
The Bonerowski Palace Boutique Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Bonerowska Gourmet Steak & Fish — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Restauracja Bonerowska Gourmet Steak & Fish? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem