Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super!!!”
Wielopole Hotel — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 5 dodatkowych witryn!
Wielopole Hotel
Miejsce nr 15 wśród 260 hoteli w Krakowie
Certyfikat jakości
Bydgoszcz, Polska
Liczba recenzji: 1
“Super!!!”
Zrecenzowano: 23 listopada 2016

Bardzo fajny hotel w rewelacyjnym miejscu. Dosłownie kilka kroków od rynku. Pokoje czyste, zadbane, jest wszystko co potrzeba, a jeśli trzeba coś więcej obsługa chętnie pomaga. Pokój był akuratnych rozmiarów, ale my z zasady tylko w hotelu śpimy, w ciągu dnia wędrujemy, więc nie potrzeba wielkich metraży. Obsługa również bardzo sympatyczna. Jesteśmy zadowoleni i chętnie tam wrócimy.

  • Pobyt: listopadzie 2016, wyjazd we dwoje
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Pomocne?
Dziękujemy, gnj_bs
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

1 217 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny podróżnych
    780
    371
    52
    12
    2
Wyświetl recenzje w kategorii:
192
517
78
59
Podsumowanie rankingu
  • Lokalizacja
  • Jakość noclegu
  • Pokoje
  • Obsługa
  • Wartość
  • Czystość
Wskazówki podróżnych pomagają wybrać odpowiedni pokój.   Wskazówki dotyczące pokoi
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw j. duński
  • Najpierw fiński
  • Najpierw francuski
  • Najpierw hiszpański
  • Najpierw niderlandzki
  • Najpierw japoński
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. norweski
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw portugalski
  • Najpierw rosyjski
  • Najpierw j. słowacki
  • Najpierw szwedzki
  • Najpierw j. turecki
  • Najpierw włoski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Warszawa, Polska
Kontrybutor: poziom 5
Liczba recenzji: 64
24 recenzje(-i) hoteli
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 26
Zrecenzowano: 18 października 2016

Hotel położony w centrum Krakowa, skąd w kilka minut znajdziemy się na Rynku Głównym. Generalnie dojazd z hotelu jest bardzo dobry w każdą stronę Krakowa. Niestety cena hotelu jest nieadekwatna do standardu. Śniadania bardzo ubogie, pokoje małe. Pokój niestety nie był posprzątany na przyjazd i dopiero po interwencji u obsługi doprowadzono go do użytku. Bardzo miło ze strony obsługi, że postanowiono zrekompensować tą wpadkę.

  • Pobyt: październiku 2016, wyjazd służbowy
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Pomocne?
Dziękujemy, Michał O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WielopoleHotel, Manager, Wielopole Hotel, 31 października 2016
Szanowny Panie,

Serdecznie dziękujemy za wybór naszego hotelu oraz za czas poświęcony na napisanie recenzji.

Bardzo się cieszymy, że docenił Pan lokalizację naszego obiektu.
Tym samym jest nam niezmiernie przykro, iż nasza restauracja oraz rozmiar pokoju zawiodły Pana oczekiwania.
Dokładamy wszelkich starań, aby nasi Goście byli zadowoleni pod każdym względem z pobytu w Hotelu Wielopole. Tym bardziej Pana opinia jest dla nas cenna.
Miło nam poinformować, że prócz standardowych pokoi jednoosobowych posiadamy w swojej ofercie komfortowe pokoje dwuosobowe, które są chętnie wybierane przez naszych gości również jako pokoje do pojedynczego wykorzystania. Wszelkie informacje na temat wyposażenia i wielkości pokoi znajdują się na naszej stronie internetowej: http://www.wielopole.pl/pokoje.
Jeśli chodzi o ceny pokoi, w hotelarstwie zmieniają się one dynamicznie i są zależne od obłożenia, sezonowości oraz natężenia ruchu turystycznego. Stąd przy ogromnym zainteresowaniu danym terminem ceny w Krakowie bywają wyższe niż zwykle. W celu uzyskania najatrakcyjniejszej oferty zachęcamy do rezerwacji bezpośredniej na naszej stronie www, telefonicznie (12 422 14 75) lub mailowo (office@wielopole.pl).

Panie Michale, raz jeszcze chcielibyśmy przeprosić za nasze niedociągnięcie podczas meldunku.
Dziękujemy za zrozumienie i mamy jednak nadzieję, że zarezerwowana wizyta nie była ostatnią w Hotelu Wielopole i że da nam Pan szansę zaprezentować usługi o wysokiej jakości.

Z poważaniem,
Katarzyna Zaręba
Manager Hotelu
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 28
6 recenzje(-i) hoteli
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 7
Zrecenzowano: 26 marca 2016 z urządzeń przenośnych

Zazwyczaj w hotelach potrzebuje tylko łóżka, więc nie zwracam uwagi na wiele szczegółów, ale muszę przyznać, ze tak przyjemnej obsługi dawno nie widziałam. Poza tym genialna lokalizacja, czysto i przyjemnie, jednak trochę zbyt cienkie ściany.

Pobyt: marcu 2016, wyjazd z rodziną
Pomocne?
2 Dziękujemy, Iwona W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WielopoleHotel, Manager, Wielopole Hotel, 29 marca 2016
Szanowna Pani Iwono,

Serdecznie dziękujemy za dawkę uśmiechu w ten pochmurny poranek :-)
Jest nam niezmiernie miło, że załoga Wielopola wywarła na Pani tak pozytywne wrażenie. Dziękujemy również za podkreślenie dogodnej lokalizacji oraz czystości naszych pokoi.

Mamy nadzieję, że jeszcze będziemy mieć przyjemność Panią gościć.
W przypadku kolejnej rezerwacji, prosimy o bezpośredni kontakt, byśmy zapewnili Pani najkorzystniejszą ofertę.

Życzę miłego dnia,
Katarzyna Zaręba
Manager Hotelu
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Siemiatycze, Polska
Kontrybutor: poziom 6
Liczba recenzji: 55
10 recenzje(-i) hoteli
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 30
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2015

Świetna lokalizacja blisko Rynku. Bardzo miła, uprzejma obsługa. Szybki serwis. Bardzo dobre jedzenie w restauracji. Czyste, ciche, eleganckie pokoje. Czy można chcieć czegoś więcej? :) trudno się czegoś przyczepić ...

  • Pobyt: listopadzie 2014, wyjazd służbowy
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Pomocne?
1 Dziękujemy, Melania G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 39
4 recenzje(-i) hoteli
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 7
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2015

Bardzo dobra lokalizacja dla kogoś, kto chce spacerkiem zwiedzić Stary Kraków.
Przyjemne pokoje, miła atmosfera, przyjazna obsługa. Restauracja hotelowa z ciekawym menu.
Grupa Amerykanów z którą spędziłem tam kilka dni, zadowolona.
Warto się tam zatrzymać.
Polecam

  • Pobyt: kwietniu 2015, wyjazd ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Pomocne?
Dziękujemy, Darek W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Kraków)
Stare Miasto
Cracowdays Apartments
Cracowdays Apartments
Nr 5 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 988
Kazimierz
Hotel Columbus
Hotel Columbus
Nr 13 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 285
Hotel Wentzl
Nr 14 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 079
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Kazimierz
Queen Boutique Hotel
Queen Boutique Hotel
Nr 4 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 778
Stare Miasto
Radisson Blu Hotel Kraków
Radisson Blu Hotel Kraków
Nr 24 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 2 475
Kleparz
Mercure Kraków Stare Miasto
Mercure Kraków Stare Miasto
Nr 9 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 488
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Wielopole Hotel? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Wielopole Hotel — dodatkowe informacje

Obiekt: Wielopole Hotel
Adres: ul. Wielopole 3, Kraków 31-072, Polska
Lokalizacja: Polska > Polska Południowa > Małopolskie > Kraków
Udogodnienia:
Bar/salon Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Obsługa pokojowa Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Nr9 wśród hoteli biznesowych w miejscowości Kraków
Nr12 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Kraków
Nr17 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Kraków
Rozpiętość cen (za noc): 295 zł–607 zł
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — Wielopole Hotel 3*
Liczba pokoi: 35
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com i TripOnline SA, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Wielopole Hotel. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Wielopole Krakow
Wielopole Hotel Krakow

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem