Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Najpopularniejsza trasa na rynek

Jest to najpopularniejsza i chyba najpiękniejsza trasa na rynek która sama w sobie Jest atrakcją... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu
VisitorKiezix
,
Warszawa, Polska
z urządzeń przenośnych
Tłoczno

Zawsze podąża nią do albo z Rynku masa turystów. Mimo tych utrudnień trzeba się nią przespacerować... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 1 sierpnia 2019
maxoratalata
Przeczytaj wszystkie recenzje (1 102)
  
Recenzje (1 102)
Filtruj recenzje
1 102 wyniki
Oceny podróżnych
509
432
130
16
15
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
509
432
130
16
15
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 102 recenzji
Zrecenzowano: 1 sierpnia 2019

Zawsze podąża nią do albo z Rynku masa turystów. Mimo tych utrudnień trzeba się nią przespacerować. Idziemy powoli mijając piękne zabytkowe kamieniczki, w tym zamieszkiwaną kiedyś przez Jana Matejkę, knajpki i sklepiki.

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2018
Dziękujemy, maxoratalata
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Ile razy bym nie szła ta ulica jestem zachwycona wszystkie poboczne uliczki też cudowne tak jak i rynek główny

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Patrice_skar
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 maja 2019

Ulica tętniąca życiem. Zawsze na niej pełno ludzi. Na ulicy znajdują się różne sklepy-- droższe i tańsze, pełno sklepów z pamiątkami.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, Monika C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 kwietnia 2019

Fantastyczna ulica na trakcie królewskim Krakowa. Mnóstwo knajpek i romantycznych ogródków. Zawsze tłoczno i gwarno i o to właśnie tu chodzi...

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Małgorzata J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 marca 2019

Bardzo zatłoczona ulica prowadząca od Bramy Floriańskiej do Rynku. Mnóstwo turystów, knajpek, sklepów, ulicznych artystów. Ulica ma swój klimat i na pewno każdy, kto odwiedza Stare Miasto w Krakowie, co najmniej raz przespaceruje się Floriańską. Mnóstwo sklepów z pamiątkami, kafejek, pubów, restauracji, w których można zjeść, choć warto wejść w mniejsze boczne uliczki i poszukać czegoś bardziej oryginalnego i lepszej jakości do jedzenia. Na pewno nie chciałbym tu brać noclegów, bo jednak w nocy na pewno jest tu hałaśliwie z uwagi na te tłumy, które w środku nocy też wychodzą na Floriańską urzędować.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, LeonGda2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji