Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Kraków
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Niezapomniane przyjęcie poślubne”
Boscaiola — recenzja

Boscaiola
Nr 131 wśród 2 109 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Kuchnie: Włoska
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Rezerwacje
Zrecenzowano 5 września 2019

Mieliśmy przyjemność zorganizować w Restauracji nasze przyjecie poślubne. Pyszne dania, profesjonalna obsługa, piękna sala - to wszystko sprawiło, że zarówno my, jak i nasi goście byliśmy zachwyceni! Ponadto dobry kontakt z managementem, służenie radą i wysłuchiwanie naszych próśb sprawiły, że zarówno organizacja, jak i przebieg przyjęcia przerosły nasze oczekiwania. Serdecznie dziękujemy i polecamy wszystkim parom, które chciałyby swój wielki dzień świętować w wyjątkowym miejscu!

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, zdanor
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MSHG_krakow, Kierownik, BoscaiolaOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Szanowni Państwo,
Bardzo dziękujemy za zaufanie oraz wspaniałą opinię. Organizacja przyjęcia była dla nas przyjemnością i mamy nadzieję, że będziemy mogli towarzyszyć Państwu w wielu ważnych wydarzeniach.

Pozdrawiam serdecznie
Paulina Grzybek
Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 325)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

4 z 8 wśród 1 325 recenzji

Zrecenzowano 30 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Całkiem dobra włoska restauracja. Przede wszystkim miła obsługa, chętna, ale nie nachalna.Menu zróżnicowane, a potrawa, która zamówiłam jak najbardziej była smaczna. Brakowało mi tylko dobrej włoskiej oliwy. Ale poza tym niuansem wszystko było dobre.

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, magprzybylo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MSHG_krakow, Kierownik, BoscaiolaOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Przede wszystkim chcielibyśmy podziękować za umieszczenie opinii na portalu Trip Advisor. Jest nam niezmiernie miło, iż potrawy jakie serwujemy, a także serwis w pełni spełniły Państwa oczekiwania. Mamy nadzieję na ponowną Państwa wizytę na którą serdecznie zapraszamy.

Pozdrawiam
Paulina Grzybek
Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 sierpnia 2019

Przepyszne makarony, bardzo ładne wnętrze, obsługa na najwyższym poziomie. Jedna z wielu włoskich restauracji w Krakowie, ale zdecydowanie godna polecenia

Termin wizyty: grudzień 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, 86Magda
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MSHG_krakow, Kierownik, BoscaiolaOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Przede wszystkim chcielibyśmy podziękować za umieszczenie opinii na portalu Trip Advisor. Jest nam niezmiernie miło, iż potrawy jakie serwujemy, a także serwis w pełni spełniły Państwa oczekiwania. Mamy nadzieję na ponowną Państwa wizytę na którą serdecznie zapraszamy.

Pozdrawiam
Paulina Grzybek
Menager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wizytę w tej restauracji będę bardzo miło wspominał.Po pierwsze bardzo mili kelnerzy i fantastyczny klimat samej knajpy po drugie jedzenie bardzo bardzo dobre na wejście dostajemy przystawkę w postaci kilku oliwek (w cenie dania głównego) ,które rozbudzają nasz apetyt. Potem oczywiście danie główne, my zamówiliśmy pizze która była obłędna na sam koniec dostajemy w prezencie kilka ciasteczek na wynos i to wszystko w naprawdę przystępnych cenach.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, MichalRydzewski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MSHG_krakow, Kierownik, BoscaiolaOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019

Szanowny Panie,

Przede wszystkim chcielibyśmy podziękować za umieszczenie opinii na portalu Trip Advisor. Jest nam niezmiernie miło, iż potrawy jakie serwujemy, a także serwis w pełni spełniły Państwa oczekiwania. Mamy nadzieję na ponowną Państwa wizytę na którą serdecznie zapraszamy.

Pozdrawiam
Paulina Grzybek
Menager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Kelner ostrzegł przed zamówieniem polędwicy, to dziwne, ale uczciwe. Zamówiłem kaczkę. Niestety mięso było łykowate, letnie. Porcja degustacyjna. 4 małe kluseczki, kilka kiełków przenicy. Sos. Pasta żony była smaczna.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, DNany07
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MSHG_krakow, Kierownik, BoscaiolaOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019

Szanowny Panie danielnT7505ZG,

Kelner został zapytany czy rekomenduje Państwu danie z cielęciny, a nie polędwicy. Według niego kaczka była smaczniejszą pozycją i wspomniał o wielkości kaczki. Osoba Panu towarzysząca przystała na tę propozycję, gdyż nie był Pan obecny przy stole podczas składania zamówienia. Bardzo nam przykro, że danie nie spełniło Pan oczekiwań, mamy nadzieję, że odwiedzą nas Państwo podobnie i Państwa ocena naszej restauracji poprawi się.

Pozdrawiam
Paulina Grzybek
Menager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Boscaiola — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Boscaiola? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem