Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Kraków
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Dobre sniadanie”
Bistro Charlotte — recenzja

Bistro Charlotte
Nr 239 wśród 2 109 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Kuchnie: Francuska
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Rezerwacje
Zrecenzowano 1 września 2019

Ciekawe miejsce ,bardzo dobre sniadanie, caly czas duzy ruch. Atmosfere robia klienci . Niestety obsluga na minus

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Anna F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 433szymonch, Kierownik ds. gości, Bistro CharlotteOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Dziękujemy za opinię! Bardzo cieszymy się, że nasze śniadania smakowały. Cały czas staram się poprawiać poziom obsługi. Zapraszamy ponownie. Pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 074)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

6 z 10 wśród 1 076 recenzji

Zrecenzowano 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Fajne miejsce na szybkie sniadanie, dobre jedzenie i bardzo dobra kawa oraz herbata. Niestety obsługa bardzo niesympatyczna.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, miki19630
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 433szymonch, Kierownik ds. gości, Bistro CharlotteOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Dziękujemy za opinię! Bardzo cieszymy się, że jesteśmy fajnym miejscem na śniadanie! Cały czas staramy się szkolić naszych kelnerów i zwracać uwagę na ich zachowanie. Pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre śniadanie. Zarówno granola jak i sałatka smakowały wybornie. Obsługa mogłaby być jednak bardziej miła a lokal bardziej czysty.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, a1971
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 433szymonch, Kierownik ds. gości, Bistro CharlotteOdpowiedź udzielona 10 sierpnia 2019

Dziękujemy za opinię! Bardzo cieszymy się, że nasze dania były wyborne. :) Staramy się zwracać uwagę na zachowanie naszej obsługi. Pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 sierpnia 2019

Często wcześniej chodziłam do Charlotte ze znajomymi i było wszyskto ok, natomiast dzisiaj przyszłam z koleżanką na śniadanie i byłam szokowana na tyle chamską obsługą że było mi wstyd przed znajomą,która przyjechała z zagranicy. Czekaliśmy z 15 minut o posprzątanie stoliczka, dwa razy prosiłam o to kelnera (blond włosy) po czym podeszedł z taką miną niby, katują go tu. Dobra, siadamy,stolik jest cały w syfie ,ale kelner nie zwraca na to uwagi i rozmawia o czymś z inną kelnerką, poprosiłam go o posprszątanie, po czym zaczeł podnosić głos ( CO JEST NIEDOPUSZCZALNE do klientów!!!). Nie podał nam menu musiałam sama brać, nie dzień dobry ,nie dowidzenia, rachunek prosiłam 3 razy po czym sama zapłaciłam przy kasie. CHAMSKO,FATALNA OBSŁUGA.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, irenaaaaaaa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 433szymonch, Kierownik ds. gości, Bistro CharlotteOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019

Dziękujemy za opinię! Bardzo nam miło, że jest Pani naszym częstym gościem. Staram się szkolić i zwracać uwagę na zachowanie naszych kelnerów. Oczywiście jest to niedopuszczalne zachowanie. Zwrócimy większą uwagę na postawę pracowników względem gości. Mamy nadzieję, że kolejna wizyta w naszym bistro będzie należeć to tych przyjemnych. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 sierpnia 2019

pyszne pieczywo, przepyszna kawa i przepyszne marmolady! lubię to miejsce o każdej porze dnia :) wraz z przyjaciółmi.

Termin wizyty: kwiecień 2019
Dziękujemy, zoeee80
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 433szymonch, Kierownik ds. gości, Bistro CharlotteOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019

Dziękujemy za opinię! Bardzo cieszy nas fakt, że w naszym bistro można spędzić miło czas z najbliższymi o każdej porze dnia. Pozdrawiamy i zapraszamy! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Bistro Charlotte — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Bistro Charlotte? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem