Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Najlepszy hotel. ”
Sheraton Grand Krakow — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 8 dodatkowych witryn!
Sheraton Grand Krakow
Miejsce nr 37 wśród 262 hoteli w Krakowie
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 31 października 2017 z urządzeń przenośnych

Zacznę od tego, że w hotelu nocowałem 4 razy. Nidy się nie zawiodłem ogromny atut garaż podziemny. Hotel znajduje się w bliskiej odległości od centrum. Widok na Wawel. Położony w ustronnym miejscu bez hałasu samochód. Widok na Wisle. Byłem dwa razy w części wyremontowanej. Fantastycznie. Pokoje odpowiednio duże. Przestrzegana jest norma hotelowa w tym przypadku. Czysto. Gorąco polecam.

Data pobytu: październiku 2017, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Pio X
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SheratonGrandKrakow, General Manager, Sheraton Grand KrakowOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Drogi Paul,

Dziękuję za tak pozytywną opinię oraz ponowny wybór naszego hotelu jako miejsce pobytu. Niezwykle miło słyszeć, że nasz hotel za każdym razem sprostał Pana wymaganiom. Cieszę się, że przypadła Panu do gustu nasza lokalizacja, oferująca nie tylko bliskość centrum oraz największych atrakcji w Krakowie, ale także wspaniałe widoki na Wawel oraz Wisłę.

Miło słyszeć również, że podobały się Panu nasze niedawno odnowione pokoje – czyste, przestronne, urządzone w nowoczesnym stylu. Świetnie, że kolejnym atutem okazał się być także garaż podziemny. Oprócz niego, nasi goście mają również do dyspozycji parking znajdujący się na zewnątrz budynku.

Cieszymy się, że mimo bliskości centrum, nasz hotel okazał się perfekcyjnym miejscem do odpoczynku i relaksu. Będzie nam niezwykle miło gościć Pana ponownie przy okazji kolejnej wizyty w Krakowie.

Best regards,

Angela Saliba
General Manager
Sheraton Grand Krakow

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (2 108)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 2 108 recenzji

Zrecenzowano 27 września 2017

Hotel swoim wystrojem nie przypomina hotelu 5 gwiazdkowego, raczej 3 gwiazdki. Jest natomiast świetnie położony. Bardzo bardzo przyjazny i pomocny personel. Dobre śniadania. Jedynie Konsjerż nie potrafił udzielić jakiejkolwiek pomocy.

  • Data pobytu: wrześniu 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Boernerowo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SheratonGrandKrakow, General Manager, Sheraton Grand KrakowOdpowiedź udzielona 3 października 2017

Szanowny Panie,

Bardzo dziękuję za podzielenie się opinią na temat naszego Hotelu. Cieszę się, że ogólne wrażenia z pobytu były jak najbardziej pozytywne, zwłaszcza w zakresie naszej bogatej oferty śniadaniowej, jak i pomocnego i zawsze mile nastawionego do gości personelu.

Cieszy nie także, że był Pan w pełni usatysfakcjonowany nasza lokalizacją, która w rzeczy samej pozwala na odkrywania miasta mając go w zasięgu ręki i krótkiego spaceru.

Przykro mi bardzo, że wystrój Hotelu nie przypadł Panu do gustu. Pragne wspomnieć, że niedawno zakończylismy gruntowny remont wszystkich naszych pokoi gościnnych, którego efekty zostały bardzo pozytywnie przyjęte przez naszych gości. Natomiast wkrótce ruszą prace renowacyjne na korytarzach prowadzących do pokoi oraz w niedalekiej przyszłości także w większości ogólnodostępnych pomieszczeń m.in. lobby i restauracji.

Mam nadzieję, że w przyszłości odwiedzi nas Pan ponownie i będziemy mogli zaoferować pełnię pozytywnych wrażeń z pobytu.

Łączę pozdrowienia,

Angela Saliba
General Manager
Sheraton Grand Krakow

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 sierpnia 2017

Witamy
W imieniu moim i mojego męża chcielibyśmy serdecznie podziękować za wspaniałą obsługę całemu personelowi Hotelu Sheraton Grand Kraków. Pani Adrianie Gawina za dołożenie wszelkich starań, aby ten dzień był dla nas przygotowany na najwyższym poziomie. Wesele udało się w 120 % . Jesteśmy bardzo zadowoleni , nasi goście byli pod ogromnym wrażeniem miejsca (taras z widokiem na Kraków, bajka !) obsługi i wykwintnego menu. Cieszymy się, że wybraliśmy Państwa Hotel do organizacji naszej uroczystości weselnej. Z pewnością będziemy polecać znajomym.
Serdecznie dziękujemy wam za to wszystko i wiele więcej !!!
Do zobaczenia Edyta i Wiesław

  • Data pobytu: sierpniu 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, wieslawsobol
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel świetnie położony. Spacerkiem do Rynku 10 minut. Pominę zachwyt " tarasem na dachu" jakoby jedynym atutem tego miejsca...nie ma problemu z wielością pokoi ( co nadmienię w Krakowie nie jest tak oczywiste a hotelarze permanentnie łapią normy hotelowe robiąc nie pokoje a boksy dla ludzi - zapewne przeciętny człowiek nie wie i nie zdaje sobie sprawy z tego co może oczekiwać - także ogromny plus dla Sheraton. Czystość - nigdy a kilka razy nocowałem w hotelu nie była przeze mnie podważona. Jedyna wada to to, że taki hotel jak sheraton w XXI wieku powinien dostarczać swoim klientom sieć wifi - do dziś nie bardzo rozumiem dlaczego trzeba za nią dodatkowo płacić i to nie małe kwoty.
Myśle, ze do obiektywna opinia tego miejsca.

Data pobytu: lipcu 2017, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Pio X
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SheratonGrandKrakow, General Manager, Sheraton Grand KrakowOdpowiedź udzielona 31 lipca 2017

Szanowny Panie,

Serdecznie dziękuję za poświęcenie czasu na przekazanie opinii na temat Hotelu. Bardzo mnie cieszy, że jest pozytywna, a Pan spędził u nas miłe chwile. Miło mi słyszeć, że podkreślił Pan naszą doskonałą lokalizację, u stóp Wawelu. Cieszę się, że także nasz taras przypadł Panu do gustu, gdyż widok z niego jest unikatowy.
Jednakże najbardziej cieszy mnie, że nasze świeżo odremontowane, przestronne pokoje spełniły Pańskie oczekiwania, podobnie jak serwis.
Pozwoli Pan, że odniosę się do kwestii WiFi. Jest ono dostępne bezpłatnie dla wszystkich gości, którzy dokonują rezerwacji poprzez nasze strony firmowe. Bezpłatne WiFi dla wszystkich gości obejmuje także obszar całego lobby oraz wszystkie bary i restauracje i Link@Sheraton.

Cieszę się, że ta mała niedogodność nie wpłynęła na pozytywny odbiór pobytu w Sheraton Grand Krakow i mam nadzieję, że odwiedzi nas Pan ponownie.

Łączę pozdrowienia,

Angela Saliba
General Manager
Sheraton Grand Krakow

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 lipca 2017

Po wizycie w restauracji z wyjątkowo ciekawym widokiem mam bardzo mieszane uczucia. Burger był dość smaczny, ale jego stopień wysmażenia zupełnie nie zgadzał się z tym co zostało zamówione (miał być średnio krwisty a wyszedł dobrze wysmażony).

Dodatkowo mocno zaskoczyło mnie podanie dodatków (majonez, ketchup, musztarda) w jednorazowych słoiczkach z których jedno było wcześniej już otwierane i używane.

Teoretycznie wszystko do zniesienia, ale od restauracji w której burger kosztuje powyżej 60 zł wymaga się jednak trochę więcej...

  • Data pobytu: czerwcu 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Jarosław K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SheratonGrandKrakow, General Manager, Sheraton Grand KrakowOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2017

Szanowny Panie Jarosławie,

Dziękuję, że podzielił się Pan z nami swoją opinią na temat jednej z naszych restauracji. Miło mi, że uznał Pan nasz lokal za miejsce wyjątkowe widokowo, gdyż w rzeczy samej, panorama jaka się roztacza z naszego Tarasu Widokowego jest niezwykle piękna i rozległa.
Bardzo mi przykro słyszeć jednak, że nie jest Pan w pełni usatysfakcjonowany z obsługi. Zadowolenie naszych gości bowiem jest dla nas najważniejsze, a każda ich opinia, niezwykle istotna. Pragnę więc zapewnić, że Pańska opinia została już przekazana Managerowi Restauracji, aby uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości.

Mam nadzieję, że ta drobna niedogodność nie zachwieje zaufania w wysoką jakość usług naszego Hotelu i Restauracji i będziemy mieli szansę ugościć Pana jeszcze nie raz, dostarczając wyłącznie pozytywnych wrażeń.

Z wyrazami szacunku,

Angela Saliba
General Manager
Sheraton Grand Krakow

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Kraków)
Stare Miasto
Radisson Blu Hotel Kraków
Radisson Blu Hotel Kraków
Nr 25 z 262 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 2 652
Stare Miasto
Hotel Copernicus
Hotel Copernicus
Nr 48 z 262 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 516
Qubus Hotel Krakow
Nr 45 z 262 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 679
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Holiday Inn Krakow City Center
Nr 16 z 262 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 196
Hotel Hilton Garden Inn Kraków
Nr 29 z 262 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 701
Stare Miasto
Grand Hotel
Grand Hotel
Nr 85 z 262 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 644
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Sheraton Grand Krakow? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Sheraton Grand Krakow — dodatkowe informacje

Adres: Powiśle 7, Kraków 31-101, Polska
Numer telefonu:
Lokalizacja: Polska > Polska Południowa > Małopolskie > Kraków
Udogodnienia:
Bar/salon Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatne śniadanie Restauracja Obsługa pokojowa Usługa przewozu Spa Apartamenty Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Nr2 wśród hoteli biznesowych w miejscowości Kraków
Nr6 wśród hoteli spa w miejscowości Kraków
Nr9 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Kraków
Nr15 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Kraków
Nr21 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Kraków
Zakres cen: 372 zł–1 177 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:5-gwiazdkowy — Sheraton Grand Krakow 5*
Liczba pokoi: 232
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Sheraton Grand Krakow. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Sheraton Krakow
Krakow Sheraton

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem