Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 379)
Filtruj recenzje
2 379 wyniki
Oceny podróżnych
1 500
682
125
41
31
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
1 500
682
125
41
31
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
87 z 92 wśród 2 379 recenzji
Zrecenzowano: 25 kwietnia 2014

Hotel ma duże i ładne pokoje. Śniadanie jest bardzo obfite. Hotel znajduje się nad Wisłą i z tarasu widokowego jest wspaniały widok na rzekę oraz na zamek Wawel.

Rozczarowana byłam pracą recepcji, która pomimo że wybrałam droższy pokój hotelowy z widokiem na rzekę, przydzieliła mi pokój tuż nad wejściem do hotelu, gdzie jest nadbudówka i tym sposobem, rzekę mogłam tylko widzieć przez wycięte kółko w murze, gdyż około 2 metry od mojego okna po prostu był mur.
Zwróciłam uwagę na recepcji, że jeśli gość przyjeżdża należy mu dać najlepszy pokój za zapłaconą cenę - przy 30% zajętych pokoi jestem pewna że można było dać lepszy widok.

Wskazówka dotycząca pokoi: Prosić o pokój z widokiem na rzekę lub zamek.
Termin pobytu: kwiecień 2014
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, AebsWarszawa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 października 2013

Byłam w Krakowie, 26-27 października 2013 r. nocleg w hotelu Sheraton, korzystałam z promocji około 50% ceny za pokój dwuosobowy z widokiem na Wawel. Hotel polecam, miła i dyskretna obsługa, spokój i cisza, chociaż hotel był pełen gości ( jakieś międzynarodowe konferencje). Śniadanie bardzo urozmaicone, parking podziemny i wszędzie blisko, a widok z tarasu na dachu piękny i w dzień i w nocy. Łóżko małżeńskie bardzo duże i bardzo wygodne, iście królewskie. Mam nadzieję powtórzyć ten wyjazd, bo był niesamowity.

Wskazówka dotycząca pokoi: Upewnij się jaki masz widok z okna, jeżeli Ci na tym zależy.
Termin pobytu: październik 2013
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Elwira K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 września 2013 z urządzeń przenośnych

W hotelu spalam tylko 1 noc. Mialam spotkanie firmowe.Lozka sa dosyc duze i wygodne.Pokoj w miare przestronny. Z uslug restauracyjnych nie korzystalam. Personel byl bardzo zyczliwy i uczynny odpowiadal na kazde moje pytania.

Termin pobytu: czerwiec 2013
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, sylwunia79
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2013 z urządzeń przenośnych

Wschód słońca budził przez szklaną ścianę. Przed oczami płynęła królowa polskich rzek a z lewej strony wznosil się
Wawel
Kuchnia wyśmienita , obsługa dyskretna.
Miło spędzony czas w hotelu. Co wieczór muzyka na żywo .

Termin pobytu: marzec 2013
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Beata B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 grudnia 2012

Wynajelam 4 pokoje lux jednoosobowe w tym jeden dla palacych,po dotarciu do pokoju dla palacych bylo czuc intensywny zapach tytoniu (3h wietrzony przeze mnie) pierwszy raz sie z tym zetknelam. Pokoje ladne bogato urzadzone, lozka wygodne, i czysto.Bardzo nie mila niespodzoanka byla w momencie wymeldowania, zakoczyla mnie oplata za kazda dobe korzystania z internetu 24zl (to nic) otrzymalam 1000zl dodatkowej oplaty(kary) za palenie w pokoju ktory mial byc dla palacych a okazal sie ze jest dla nie palacych!!!!!Osoby z ktorymi bylam rowniez byli szkowani tym co sie stalo, powiedzieli ze to jest skandal!!!!
Po moim doswiadczeniu nie bede nikomu z moich znajomych polecac hotelu Sheraton!!!

Termin pobytu: grudzień 2012
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
5  Dziękujemy, Mila_zlosnica
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: sheratonKrakow, Front Office Manager, Sheraton Grand KrakowOdpowiedź udzielona 21 grudnia 2012

Szanowna Pani Mila_zlosnica,

Bardzo dziękuję za poświęcony czas i zamieszczenie opinii na temat Pani pobytu w hotelu Sheraton w Krakowie.

Komentarze naszych Gości są dla nas bardzo cenne, zawsze staramy się je wykorzystać w celu udoskonalenia poziomu obsługi naszych gości.

Przykro nam, że nie sprostaliśmy wszystkim Pani oczekiwaniom, przepraszamy za niedogodności. W związku z tym, chciałabym prosić o bezpośredni kontakt mailowy ze mną na adres: gsc.krakow@sheraton.com w celu omówienia zaistniałego nieporozumienia dotyczącego doboru pokoju do preferencji ‘palący/niepalący’.

Pragnę również wyjaśnić, iż połączenie z internetem w pokojach typu Classic i Deluxe jest płatne, a jednym z obowiązkowych etapów logowania jest wybranie przez Gości długości połączenia i zależnej od tego ceny. Bezpłatne WiFi oferujemy w przestrzeniach publicznych hotelu w tym w Link@Sheraton, gdzie do dyspozycji gości są stanowiska komputerowe oraz drukarka.

Mamy nadzieję, iż będziemy mogli gościć Panią w naszym hotelu ponownie.

Z poważaniem,

Izabela Lis-Ozimek
Kierownik Recepcji
Sheraton Kraków Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji