Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bardzo dobre jedzenie i obsługa”
Kogel Mogel Restaurant — recenzja

Kogel Mogel Restaurant
Nr 98 wśród 2 105 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Kuchnie: Polska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Rodziny z dziećmi
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Rezerwacje
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019

Restauracja niewatpliwie warta odwiedzenia w Krakowie i przygotowana również na wizyty rodzin z małymi dziećmi.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Czylmen
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MSHG_krakow, Public Relations Manager, Kogel Mogel RestaurantOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Szanowny Gościu,

jesteśmy wdzięczni za odwiedziny naszej restauracji oraz za pozostawienie tak pozytywnej opinii! . Zapraszamy do odwiedzenia nas ponownie.

Pozdrawiamy serdecznie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 480)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

4 z 8 wśród 1 480 recenzji

Zrecenzowano 18 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo ładne eleganckie miejsce. Tradycyjna kuchnia Polska, taką lubimy ale ta w Koglu Moglu niczym niezaskakuje. Jedzenie jest poprawne ale nie zachwyca.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Michał P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MSHG_krakow, Public Relations Manager, Kogel Mogel RestaurantOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019

Szanowny Panie,

dziękujemy za poświęcenie czasu na napisanie opinii. Chcielibyśmy się odwołać do uwag w sprawie jedzenia, ale, niestety, są zbyt ogólnikowe.
Każda zdanie na temat naszej restauracji jest dla nas niezwykle ważne, aby stale móc się rozwijać i polepszać dla naszych gości. Mamy nadzieję na kolejną szansę i że zobaczymy Panią u nas ponownie.

Pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jednym słowem? OBŁĘDNIE! Dziękuję wszystkim tworzącym tą kolację. Doskonały stosunek jakości do ceny. Must have in Crocow!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, radek0
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MSHG_krakow, Public Relations Manager, Kogel Mogel RestaurantOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019

Szanowni Państwo ,

Bardzo dziękujemy za zamieszczoną recenzję. To bardzo miłe słyszeć tyle pozytywnych słów na temat naszej Restauracji.Cieszy nas fakt iż wszystkie dania spełniły Państwa oczekiwania. Dziękujemy za rekomendację.
Zapraszamy ponownie!

Pozdrawiam serdecznie,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo smaczne jedzenie, extra wino, miła obsługa, przyjemne miejsce. Rozkosz dla podniebienia, cudowna atmosfera, napewno wrócimy!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, ami080885
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MSHG_krakow, Public Relations Manager, Kogel Mogel RestaurantOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019

Szanowny Gościu,

Jesteśmy wdzięczni za odwiedziny naszej restauracji oraz za pozostawienie tak pozytywnej opinii!Zapraszamy ponownie.
Pozdrawiamy serdecznie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Bylam bardzo zadowolona po wizycie w tej restauracji. Dania na wysokim poziome. dobre wino. muzyka i piekna przestrzeń w ogrodzie. Bardzo miło wspominam ten wieczór. Moge naprawde polecić to miejsce a zwłasza pasztet na przystawkę i deser pistacjowy na deser. Obsługa trochę nie ogarniała ale do wybaczenia.

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, Magdalena H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manager R, Manager, Kogel Mogel RestaurantOdpowiedź udzielona 11 lipca 2019

Szanowna Pani,
Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że nasze dania oraz atmosfera spełniły Państwa oczekiwania. Przekażemy uwagi obsłudze. Zapraszamy do kolejnej wizyty! Pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Kogel Mogel Restaurant — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Kogel Mogel Restaurant? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem