Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rewelacyjny obiad!”
Kogel Mogel Restaurant — recenzja

Kogel Mogel Restaurant
Nr 66 wśród 1 595 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Kuchnie: Polska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Rodziny z dziećmi
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Rezerwacje
Zrecenzowano 1 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

Bardzo ładny wystrój, przepyszne jedzenie! Polcam na przystawkę patte z gęsiny a na danie główne gicz jagnięcą. Porcje dań głównych duże :)

Obsługa na lekki minus, bardzo miła ale mogłaby zwracać większą uwagę na gości i ciszej prowadzić rozmowy pomiędzy sobą na zapleczu :)

Gorąco polecam!

Dziękujemy, pflasinski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (974)
Kogel Mogel Restaurant — pojawiły się nowe recenzje!
Sprawdź najnowsze recenzje
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

5 z 9 wśród 974 recenzji

Zrecenzowano 25 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Restauracja przyciąga uwagę swoim ładnym wyglądem. Świetne miejsce na obiad ze znajomymi i rodziną. Na pewno każdy wyjdzie najedzony ponieważ porcje są duże. Gęś jest dobra aczkolwiek uważam, że za bardzo zdominowana jest sosem przez co obojetnie czy byłby to kurczak czy inne mięso smakuje podobnie.

Dziękujemy, Mateusz B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sylwia K, Social Media Manager, Kogel Mogel RestaurantOdpowiedź udzielona 27 kwietnia 2017

Szanowny Panie Mateuszu,

Chcielibyśmy bardzo podziękować za umieszczenie opinii na portalu Trip Advisor. Dzięki Pana wskazówkom możemy stale pracować nad jakością naszej kuchni. Mamy nadzieję na ponowną wizytę, na którą serdecznie zapraszamy.

Pozdrawiam serdecznie,
Sylwia Kalata-Janik

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 lutego 2017 z urządzeń przenośnych

Na ogromnym krakowskim rynku gastronomicznym ta restauracja jest godna polecenia. Nie ma nic wspólnego z nastawioną tylko na przypadkowych klientów kulinarną "cepelią", choć tu także w menu nie zbrakło pierogów. Nam przypadły do gustu pierogi z gęsiną. Smakowała nam też delikatna gicz jagnięca i wino z bogatej kolekcji. Ceny "warszawskie".

Dziękujemy, Miroslaw M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sylwia K, Social Media Manager, Kogel Mogel RestaurantOdpowiedź udzielona 13 marca 2017

Szanowny Panie Mirosławie,

Przede wszystkim chcielibyśmy podziękować za umieszczenie opinii na portalu Trip Advisor. Jest nam niezmiernie miło, iż potrawy jakie serwujemy, a także serwis w pełni spełniły Państwa oczekiwania. Mamy nadzieję na ponowną Państwa wizytę na którą serdecznie zapraszamy.

Pozdrawiam serdecznie,
Sylwia Kalata-Janik

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 stycznia 2017 z urządzeń przenośnych

Zimne jedzenie, kiepskie wino. Na szczescie golabki z kasza uratowaly wieczor! Ale dopiero po wymiane na gorace.. Spodziewalismy sie wiecej ..

Dziękujemy, Łucja F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sylwia K, Social Media Manager, Kogel Mogel RestaurantOdpowiedź udzielona 1 lutego 2017

Szanowna Pani,

Bardzo dziękujemy za komentarz. Przepraszamy za wszystkie niedogodności. Dzięki opiniom naszych Gości stale staramy się ulepszać standard naszej restauracji.

Pozdrawiam serdecznie,
Sylwia Kalata-Janik

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 stycznia 2017

Byliśmy z mężem popołudniem 30 grudnia 2016 w tej restauracji na Siennej .Wyczytaliśmy w recenzjach ,że ta restauracja jest jedną z jedenastu należąca do tego samego właściciela,więc :Wesele,Miód Malina,Szara Gęś i kilka innych wokół rynku i odchodzących ulic jak Grodzka mają niektóre bardzo podobne potrawy np. z gęsi lub desery i te same taniawe wody mineralne. Jest to monopol pełną gębą,ale że wystrój każdej restauracji jest inny(w Anglii tzw chain restauracje są identyczne) Podobał nam się wystrój tej restauracji,lubimy białe obrusy, elegancką zastawę,ładne sztućce. Natomiast ,,polskie" jedzenie jest mylnie opisane w menu. Rosół był taki sobie,barszcz o bardzo dobrym smaku ,ale nie z kołdunami??!! to były niezgrabne olbrzymie ,,uszyska" takie są podawane we włoskich restauracjach na smaczne przystawkio nazwie raviolli. Kołduny to przecież maleńkie pierożki o cudownym smaku majeranku i mięsa.Ta restauracja reklamuje podobno polskie jedzenie. Pierogi ruskie były al dente czyli na polską potrawę poprostu niedogotowane. Kopytka malutkie naprawdę pyszne ,policzki wołowe takie sobie. Skandalem było podanie letniego szpinaku o smaku rozmrożonej potrawy z mikrofalówki. Zamówiłam Gazowaną wodę mineralną i podano mi ją w butelce bez zakrętki. Dlaczego kelnerka decyduje,że drugą szklankę mam wypić już z ulotnionym się gazem, znaleziono mi w końcu tą zakrętkę,ale cóż to jest za zwyczaj. Polska produkuje pyszne wody mineralne właśnie z tym delikatnym gazem. Perlage Cisowianka jest niesamowicie elegancką wodą mineralną, Kinga pienińska niezbyt,a bez zakrętki to jak kranówka.Bardzo trudna jest jakakolwiek krytyka jedzenia w polskich restauracjach,więc zostawiliśmy ten szpinak bez komentarza i wyszli dość szybko bez deseru. Restauracja jest pułapką na turystów i zawsze nabiorą kogoś na niedogotowane pierogi a szkoda bo polskie jedzenie jest przecież pyszne.

Dziękujemy, Babajagu
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Kogel Mogel Restaurant — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Kogel Mogel Restaurant? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem