Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“wszystko ok”
Kogel Mogel Restaurant — recenzja

Kogel Mogel Restaurant
Nr 65 wśród 1 594 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Kuchnie: Polska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Rodziny z dziećmi
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie, Rezerwacje
Zrecenzowano 12 lipca 2016

byliśmy tam z Żoną w sobotę 9 lipca 2016 r. Obsługa super , jedzenie super . Jedliśmy tatara z wołowiny . był bardzo smaczny , świeży idealnie doprawiony . Nadto ja jadłem gicz cielęcą ,a Zona rybę . Wszystko bardzo dobre . Na deser mascarpone z owocami . Żadnych zastrzeżeń. Polecam .

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, Zbigniew R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (974)
Kogel Mogel Restaurant — pojawiły się nowe recenzje!
Sprawdź najnowsze recenzje
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

21 z 25 wśród 974 recenzji

Zrecenzowano 26 czerwca 2016 z urządzeń przenośnych

Obiad w niedzielne popoludnie. Pomimo upalu na zewnatrz w srodku przyjemna temperatura. Zarezerwowany stolik dla 2 okazal sie przyjemnym i zacisznym stolikiem w kaciku restauracji. Chlodnik i boczniaki super, jak i polecana w menu kaczka. Jedyny minus udziec jagniecy, troszke gumowaty i malo soczysty, moze trafilismy na zla partie. Czas oczekiwania na dania bardzo dobry. Kawy i digestif zsynchronizowane z deserem czego niestety nie wszyscy pilnuja. Kelnerka mila i profesjonalna, choc musiala sie upewnic jakie dodatki zamiawialem do dania glownego . Ogolnie ceny przyzwoite, jakosc i standardy obslugi bardzo dobre, spokojnie jestem w stanie polecic i pewnie kiedys wrocimy .

Dziękujemy, Jozeph K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 czerwca 2016

Do kogla-mogla trafiliśmy trochę przypadkowo. Mieszkamy w pobliżu i byłam ciekawa, co to za miejsce, ponadto polecano nam tę sieć z racji wystroju wnętrz. Wcześniej byliśmy z La grande mamma i było bardzo smacznie. Pełni nadziei udaliśmy się do kogla. Na plus wystrój i bardzo profesjonalna obsługa. Czuliśmy się bardzo dobrze obsłużeni. Kelnerka wiedziała, co jest w karcie i potrafiła doradzić. Jedzenie: boczniaki smaczne, choć jak dla mnie trochę za tłuste, chłodnik litewski był prze-py-szny, szparagi poprawne, pstrąg bardzo dobry. Polskie wino bardzo dobre. Przełknęliśmy też ceny, choć znając krakowskie restauracje, uważam je za lekko zawyżone. Dlaczego więc tylko trzy gwiazki? Otóż gdy dostaliśmy paragon, okazało się, że cena za pstrąga została nabita na 36 zł zamiast 33. Cena 33 zł widniała na zielonej wkładce do karty (zamówiliśmy to, co było polecane przez szefa kuchni). Poinformowaliśmy kelnerkę o tej różnicy, powiedziała, że MOŻEMY ZAPŁACIĆ ZA PSTRĄGA TYLE ILE UWAŻAMY a na terminalu nabiła 3 zł mniej. Sprawdziłam internetową kartę restauracji, za pstrąga widnieje cena 36 zł (nie wiem, jak jest w menu restauracyjnym, bo wówczas nie miałam już okazji do porównań). Wyszliśmy z pewnym niesmakiem. A nie byłoby go, gdyby ceny w menu zgadzały się ze sobą i z tym, co na paragonie. To trzy złote i głupio się o nie kłócić, ale w tej podobno renomowanej restauracji nie powinno się zdarzyć.

Dziękujemy, mojitoclassic
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: manager662, Manager, Kogel Mogel RestaurantOdpowiedź udzielona 16 lipca 2016

Szanowna Pani,

Bardzo dziękujemy za Pani recenzję. Przepraszamy za niekomfortową sytuację, która przytrafiła się w restauracji. Cena pstrąga w naszej karcie wynosi 36 zł, a kwota na wkładce polecanych pozycji została zamieszczona omyłkowo. Opinia naszych Gości jest dla nas bardzo ważna, dlatego wkładka z rekomendacja została usunięta.
Mamy nadzieję, że odwiedzi Pani restaurację Kogel Mogel w najbliższym czasie, a my dołożymy wszelkich starań, aby spełnić oczekiwania.

Pozdrawiam serdecznie,
Anna Antonowicz

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 maja 2016 z urządzeń przenośnych

Kolacja biznesowa z cudzoziemcami była bardzo udana. Menu oryginalne i nie zbyt bogate - to plus; bogaty wybór win. Obsługa bez zarzutu. Ceny ogólnie średnie do wysokich. Ładne wnętrze z miłym klimatem. Polecam.

Dziękujemy, Monika G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: manager662, Kierownik, Kogel Mogel RestaurantOdpowiedź udzielona 4 maja 2016

Szanowna Pani Moniko G,

Bardzo dziękujemy za recenzję na temat naszej restauracji, oraz za dokonaną rekomendację. Zapraszamy ponownie,

Z pozdrowieniami,

Eliza Kołodziejska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 kwietnia 2016

Drugi raz bym się tu nie wybrała. W sumie było nas 10 osób, żadna nie była zachwycona jedzeniem ani miejscem samym w sobie. Obsługa powiedzmy, ze ok, ale jeśli ktoś pisze w menu i na stronie, że każde danie jest przyrządzone na podstawie niepowtarzalnych receptur, to budzi to w gościach pewne oczekiwania. Nie wiem, co w mojej sałatce z łososiem miało być takiego oryginalnego. Kupa zieleniny, troche łososia i pare jajek przepiórczych, to ma być ta super oryginalna receptura? Byłam zawiedziona, szczególnie, że ceny są fiu fiu, wysokie i tak naprawdę nie do końca wiadomo, dlaczego. Jest masa lepszych miejsc w Krakowie. Krótko mówiąc: nie polecam.

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
4  Dziękujemy, Rita D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Kogel Mogel Restaurant — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Kogel Mogel Restaurant? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem