Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Połówka wegańskich najlepsza”
Przystanek Pierogarnia — recenzja

Przystanek Pierogarnia
Nr 14 wśród 1 562 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 2 USD - 4 USD
Kuchnie: Polska
Informacje o restauracji
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 26
11 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 4
“Połówka wegańskich najlepsza”
Zrecenzowano: 18 marca 2017

Odwiedzam bardzo często, zawsze zamawiając pierogi wegańskie, bo to chyba jedyne miejsce, które takie oferuje ;) Obsługa najlepsza na świecie, Pan Pierożek zawsze poprawia mi humor :D Wszystko wspaniałe tam mają

  • Data wizyty: marcu 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, Dawid W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

486 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny odwiedzających
    350
    96
    29
    6
    5
Podsumowanie rankingu
    Jedzenie
    Obsługa
    Wartość
    Atmosfera
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw chiński tradycyjny
  • Najpierw chiński uproszczony
  • Najpierw czeski
  • Najpierw j. duński
  • Najpierw francuski
  • Najpierw grecki
  • Najpierw hiszpański
  • Najpierw japoński
  • Koreański najpierw
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw portugalski
  • Najpierw rosyjski
  • Najpierw szwedzki
  • Najpierw włoski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Kraków, Polska
Kontrybutor: poziom 2
Liczba recenzji: 5
common_n_restaurant_reviews_1bd8 1 podziękowanie
“Smaczne pierogi.”
Zrecenzowano: 13 marca 2017

Polecam pierogi z Pierogarni przy ul.Bonerowskiej.Dla każdego coś smacznego- pierożki na słodko, tradycyjne, wegatariańskie (z marczewką i soczewicą).Są również zupy, racuchy i szarlotka. Lokal bardzo ciasny, w lecie kilka stolików na ulicy. Smacznie ale ciasno. Wszystkie dania na wynos.

  • Data wizyty: marcu 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, Joanna O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kraków, Polska
Kontrybutor: poziom 1
Liczba recenzji: 4
common_n_restaurant_reviews_1bd8 1 podziękowanie
“Najlepsze pierogi w Krakowie.”
Zrecenzowano: 13 marca 2017

Bogate menu, miła obsługa, super atmosfera, mała powierzchnia. Pozycja obowiązkowa na kulinarnej mapie Krakowa, dla smakoszy pierogów i nie tylko. Super domowe desery.

  • Data wizyty: marcu 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, KonradKa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kraków, Polska
Kontrybutor: poziom 3
Liczba recenzji: 21
19 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 5
“Dobre, ale bez przesady”
Zrecenzowano: 9 marca 2017

Pierogi na Bonerowskiej są niezłe, ale takich pierogów w Krakowie jest na pęczki. Lokal jest fajnie zlokalizowany, gdyż ulica Bonerowska jest naprawdę urokliwa. Sam lokal maleńki, a przy tłumie kłębiących się w środku turystów trudno się dostać do środka. Pierogi z ziemniakami i boczkiem bardzo dobre.

  • Data wizyty: lutym 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, Beata D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 2
Liczba recenzji: 8
7 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 2
“Najlepsze pierogi w Krakowie”
Zrecenzowano: 5 marca 2017

Ceny niskie, a jedzenie niebo w gębie. Lokal nie jest duży, ale jedzenie wszystko wynagradza. Warto spróbować.

  • Data wizyty: styczniu 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, bricklane34
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Przystanek Pierogarnia — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Przystanek Pierogarnia? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem