Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“romantyczny wieczór dla dwojga”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 7 dodatkowych witryn!
Hotel Pałac Paszkówka
Miejsce nr 214 wśród 260 hoteli w Krakowie
Kraków, Malopolskie, Poland
Liczba recenzji: 1
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 3
“romantyczny wieczór dla dwojga”
Zrecenzowano: 25 maja 2013

fanastyczny pomysł na romantyczne, miłe, intymne spędzenie czasu we dwójkę : zwłaszcza , jako niespodziankę dla ukochanej osoby :) świetnie wyposażony pokój z jacuzzi , cudowny nastrój dzięki świecom , płatakom róż, klimatycznemu wyposażeniu komanty :) doskonała kuchnia oraz bardzo miła i profesjonalna obsługa :)
DOJAZD , jeśli nie posiada się samochodu troszkę niekomfortowy... myślę , że przydatna byłaby opcja wykupienia dojazdu hotelowym samochodem ...
ogólnie serdecznie polecam!!!

  • Pobyt: maju 2013, wyjazd we dwoje
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Pomocne?
3 Dziękujemy, Karolina T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PalacPaszkowka, Director of Sales, Hotel Pałac Paszkówka, 3 czerwca 2013
Pani Karolino, dziękujemy serdecznie za podzielenie się opinią. Niezmiernie miło było nam Państwa gościć, mamy nadzieję że w przyszłości jeszcze Państwo u nas zagoszczą.

Magdalena Klaja
Director of Sales
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

140 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny podróżnych
    72
    24
    14
    13
    17
Wyświetl recenzje w kategorii:
32
62
2
12
Podsumowanie rankingu
  • Lokalizacja
  • Jakość noclegu
  • Pokoje
  • Obsługa
  • Wartość
  • Czystość
Wskazówki podróżnych pomagają wybrać odpowiedni pokój.   Wskazówki dotyczące pokoi (9)
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw francuski
  • Najpierw hiszpański
  • Najpierw niderlandzki
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. norweski
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw rosyjski
  • Najpierw włoski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Warszawa
Liczba recenzji: 1
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 3
Zrecenzowano: 10 maja 2013

Spędziliśmy rewelacyjny pobyt.Obsługa bardzo miła, nienachalna i zawsze gotowa do pomocy. Jedzenie smaczne, pokoje i komnaty urządzone z gustem, bardzo wygodne łózka, wanna z hydromasażem, cicha okolica, ładne wnętrza mnóstwo atrakcji... Właściciel, Pan Jan Oleksy wkłada całe serce żeby każdy gość czuł się jak u siebie w domu. To miejsce ma w sobie coś wyjątkowego, polecamy gorąco i na pewno jeszcze wrócimy :)

  • Pobyt: maju 2013, wyjazd we dwoje
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Pomocne?
3 Dziękujemy, Kasia_i_Wojtek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PalacPaszkowka, Director of Sales, Hotel Pałac Paszkówka, 3 czerwca 2013
Pani Kasiu, Panie Wojtku. Serdecznie dziękujemy za tak miłe słowa. Miło było nam Państwa gościć i mamy nadzieję, że niebawem spotkamy się znowu w Paszkówce!

Magdalena Klaja
Director of Sales
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Poland
Kontrybutor: poziom 1
Liczba recenzji: 2
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 podziękowanie
Zrecenzowano: 9 maja 2013

W Paszkówce zainstalowaliśmy się z rodziną na cały długi weekend majowy. To świetna baza do zwiedzania samochodem Krakowa i Małopolski. Po całodniowych wycieczkach, powrót do Paszkówki i łóżka w komnacie królewskiej z jacuzzi przy świecach, to było coś. W ten sposób zwiedziliśmy całą rodziną m.in. Wawel, Wieliczkę, Ojców, Pieskową Skałe, Park Marzeń w Inwałdzie, a nawet - wyrzuciło nas nad Morskie Oko w Tatrach. Przede wszystkim jednak, personel pałacu i jego opieka nad gośćmi, stoi na niespotykanym poziomie. Liczne prośby z naszej strony, czasem nietypowe, były realizowane natychmiast, i zaangażowaniem. Spytaliśmy np. o możliwość skorzystania z opiekunki dla dziecka. Następnego dnia, nie mogliśmy oderwać synka od pani Ilony :) Przez te parę dni czuliśmy się naprawdę Gośćmi. Podanie rano śniadania do łóżka czy gorącej herbata w ogrodzie pałacowym o 2. w nocy - wszystko z uśmiechem i pytaniem, czy można jeszcze jakoś pomóc. Do tego, świetny kucharz, który na oczach gości przyrządza doskonałe przystawki (m.in. pysznego tatara). Dania główne podawane są wprost z patelni (szczególnie warte polecenia: kaczka z jabłkami i karp). Żeby nie było tak słodko, są też małe minusy, które jednak - moim zdaniem - nie mają wpływu na b. wysoką ogólną ocenę hotelu. Kąpiel w wannie z jacuzzi to b. miła odmiana, co nie zmienia faktu, że kabina prysznicowa w takim hotelu powinna łatwo się otwierać i zamykać ;) Drugi mini-minus za telewizor w komnacie królewskiej. Technika poszła do przodu przez te 10 lat ;) Inna sprawa, że mieliśmy tyle atrakcji, że nie za bardzo mieliśmy w ogóle ochotę siedzieć przed tv. I w takich wyjazdach chyba o to chodzi. Szczerze polecam Pałac Paszkówce, szczególnie romantyczny nocleg w Małopolsce.

Wskazówka dotycząca pokojów: Przeglądając oferty, warto nie mylić pokoi (komnat) w Pałacu w Paszkówce z pokojami w Spichlerzu (Gr...
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Pobyt: maju 2013, wyjazd z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Pomocne?
Dziękujemy, polish_firefox
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PalacPaszkowka, Director of Sales, Hotel Pałac Paszkówka, 3 czerwca 2013
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za opinię i po raz kolejny przekazane uznanie dla naszej obsługi. Jest nam niezmiernie miło słysząc tak pochlebne opinie. Jesteśmy tu dla Państwa, aby czuli się Państwo lepiej niż u siebie.

Magdalena Klaja
Director of Sales
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Berkeley
Liczba recenzji: 1
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 podziękowanie
Zrecenzowano: 16 kwietnia 2013

Wesele w Paszkowce mieliśmy 12tego lutego i bardzo polecamy ten pałac. Urzekły nas głównie piękne, eleganckie wnętrza urządzone z gustem i smakiem oraz na prawde pięknie udekorowane przez florystkę, która współpracuje z Pałacem. Kompetentna obsługa życzliwie i z uśmiechem pomogła nam zorganizować wesele, łatwo sie bylo z nimi skontaktować, byli otwarci na wszelkie sugestie i pomogli nam wcielić w życie takie wesele jakie sobie wymarzyliśmy. Podczas samego wesela można było cały czas odczuc że obsługa miała na uwadze, że dzień ślubu jest jednym z najważniejszych dni w naszym życiu i do końca mieliśmy poczucie że dokładali wszelkich starań. Jedzenie było wyśmienite, porcje bardzo duże i ładnie podane, obługa dbała żeby niczego nie zabrakło, dbała nawet o detale o których my zupełnie zapomnieliśmy i czuwała nad całościa organizacji. My nie musieliśmy sie o nic marwić! Wesele przerosło nasze oczekiwania i gorąco polecamy Pałac w Paszkowce.
_________________________________________________________________________

We had our Wedding in Paszkowka on 12th of February and would highly recommend this palace. We loved the beautiful, elegant interiors decorated with taste byt the florist who works directly with the palace. The staff was very competent and helped us with everything with a smile. They were easy to reach via email or phone, open to all the suggestions we had and helped us organize the kind of wedding we dreamed about. During the wedding you could feel the whole time that the staff kept in mind that our wedding day is one of the most important days in our lives and made ​​every effort to make us feel special. The food was delicious, the portions very large and nicely presented. The staff took care to make sure we had plenty of everything and took care of the details that we completely forgot about. We did not have worried about anything! Wedding exceeded our expectations and we highly recommend Paszkowka Palace.

  • Pobyt: lutym 2013, wyjazd we dwoje
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Pomocne?
1 Dziękujemy, agnikla
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kraków, Polska
Liczba recenzji: 1
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 2
Zrecenzowano: 11 kwietnia 2013

Paszkówka Palace jest to położony nieopodal Centrum Krakowa hotel. Składa się z dwóch budynków, które wystrojem i charakterem przypominają prawdziwy pałac. Nieopodal zabudowy znajduje sie przepiekne, malownicze jeziorko, które należy do kompleksu wypoczynkowego hotelu. Jeziorko stanowi dużą atrakcję dla przeuwających w hotelu gośći. Jest ono piekne i malownicze i mozna na nim popływac łodzią. IDEALNE miejsce na romantyczne popołudnie/ wieczór! Oprócz malowniczego jeziora, niewielkiej odległości od hotelu można znależć wiele innych atrakcji, np. piwnica, gdzie mogą odbyć się letnie przyjęcia/ kolacje/ grille! Jest to magiczne miejsce, które każdego może przenieść w czasie i które sprawia że zapomina się o wszystkim dookoła! Kolejnym atutem Pałacu Paszkówka jest usytuowanie. Hotel położony jest w niedalekej odległości od Krakowa, a jednoczenie jest otoczony przepieknym zielonym prakiem. Jest dosklonałe miejsce na popołudniowe spacery oraz wszelaka aktywność fizyczną!

Mogę tylko dodać że Pałacu Paszkówka spędziłam wspaniale chwile, które pozostana długo w pamięci. Wyszystkim gorąco moge polecić to miejscę na wypoczynek w gronie rodziny, przyjaciół lub solo.

  • Pobyt: czerwcu 2012, wyjazd ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Pomocne?
2 Dziękujemy, aniiques
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PalacPaszkowka, Director of Sales, Hotel Pałac Paszkówka, 15 kwietnia 2013
Dziękujemy za podzielenie się Państwa opinią. Mamy nadzieję, że następnym razem nasz serwis również zasłuży na 5! Zapraszamy do Paszkówki
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Kraków)
Farmona Hotel Business & Spa
Nr 50 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 384
Novotel Kraków City West
Nr 52 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 165
Hotel Galaxy
Nr 35 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 393
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Novotel Krakow Centrum
Nr 41 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 709
Stare Miasto
Hotel Copernicus
Hotel Copernicus
Nr 30 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 493
Niebieski Art Hotel & Spa
Nr 64 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 316
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Hotel Pałac Paszkówka? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Hotel Pałac Paszkówka — dodatkowe informacje

Obiekt: Hotel Pałac Paszkówka
Adres: Paszkówka 37, Kraków 34-113, Polska
Lokalizacja: Polska > Polska Południowa > Małopolskie > Kraków
Udogodnienia:
Bar/salon Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Obsługa pokojowa Usługa przewozu Spa Basen
Styl hotelu:
Nr22 wśród hoteli spa w miejscowości Kraków
Nr59 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Kraków
Rozpiętość cen (za noc): 235 zł–359 zł
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — Hotel Pałac Paszkówka 4*
Liczba pokoi: 40
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm TripOnline SA, Booking.com i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Hotel Pałac Paszkówka. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Paszkowka Palace Krakow
Hotel Paszkowka Palace

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem