Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wysoki poziom usług ”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 11 dodatkowych witryn!
Radisson Blu Hotel Kraków
Miejsce nr 24 wśród 260 hoteli w Krakowie
Certyfikat jakości
Kontrybutor: poziom 5
Liczba recenzji: 42
12 recenzje(-i) hoteli
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 5
“Wysoki poziom usług ”
Zrecenzowano: 18 lutego 2017 z urządzeń przenośnych

Świetna jakość i obsługa ! Czysty schludny pokój, super oświetlenie w łazience (idealne do malowania :)i wyjątkowa pościel (dużo poduszek) :) mam wrażenie że jest lepiej niż w zeszłym roku. Plus za żelazko i czajnik w pokoju! Recepcja na wysokim poziomie : miło i profesjonalnie

Pobyt: lutym 2017, wyjazd służbowy
Pomocne?
Dziękujemy, Iwona W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Monika M, Guest Relations Manager, Radisson Blu Hotel Kraków, 10 kwietnia 2017
Szanowna Pani Iwono

Cieszy mnie bardzo, że wyjechała Pani od nas zadowolona i że doceniła Pani naszą obługę w recepcji :)

Mam nadzieję, że odwiedzi nas Pani jeszcze w trakcie podróży do Krakow
Pozdrawiam Monika
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

2 475 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny podróżnych
    1 526
    751
    150
    28
    20
Wyświetl recenzje w kategorii:
396
947
92
515
Podsumowanie rankingu
  • Lokalizacja
  • Jakość noclegu
  • Pokoje
  • Obsługa
  • Wartość
  • Czystość
Wskazówki podróżnych pomagają wybrać odpowiedni pokój.   Wskazówki dotyczące pokoi (4)
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw arabski
  • Najpierw chiński uproszczony
  • Najpierw czeski
  • Najpierw j. duński
  • Najpierw fiński
  • Najpierw francuski
  • Najpierw grecki
  • Najpierw hebrajski
  • Najpierw hiszpański
  • Najpierw niderlandzki
  • Najpierw japoński
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. norweski
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw portugalski
  • Najpierw rosyjski
  • Najpierw szwedzki
  • Najpierw j. turecki
  • Najpierw włoski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Warszawa, Polska
Kontrybutor: poziom 6
Liczba recenzji: 111
49 recenzje(-i) hoteli
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 49
Zrecenzowano: 10 stycznia 2017

Bardzo polecam Radisson w Krakowie. Po prostu komfortowo, profesjonalnie, kuchnia smaczna. Małe lobby dobre na poczekanie i małą kawę ze znajomymi. Śniadania smaczne duży wybór. Elegancku, cicho, wygodnie. Parking podziemny dostępny. Pokoje ładnie urządzone, duże, dobrze wyposażone i czyste. Obsługa profesjonalna, uśmiechnięta, pomocna. Lokalizacja super, w samym Centrum przy Plantach.

  • Pobyt: listopadzie 2016, wyjazd z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Pomocne?
Dziękujemy, Barbare1211
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Monika M, Guest Relations Manager, Radisson Blu Hotel Kraków, 10 kwietnia 2017
Szanowna Barbare1211

Dziękujemy za miły komentarz i za rekomendacje. Cieszy mnie bardzo, że wyjechała Pani od nas zadowolona.
Zapraszamy ponownie do Krakowa :)
Pozdrawiam Monika
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Europa
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 28
8 recenzje(-i) hoteli
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 6
Zrecenzowano: 10 stycznia 2017 z urządzeń przenośnych

Zatrzymaliśmy się tutaj w ramach rodzinnego pobytu świątecznego niedaleko Krakowa. W hotelu panowała ciepła bożonarodzeniowa atmosfera dopieszczona doskonałą uśmiechniętą obsługą. Hotel jest idealnie położony, przez Planty do rynku idzie się 3 minuty! Jest tu bardzo czysto, oferowane usługi i wnętrza reprezentują wysoki międzynarodowy standard a śniadania zaspokoją każde podniebienie. Zdecydowanie polecamy i na pewno jeszcze wrócimy!

Pobyt: grudniu 2016, wyjazd we dwoje
Pomocne?
Dziękujemy, Eu1Trotter
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Monika M, Guest Relations Manager, Radisson Blu Hotel Kraków, 10 kwietnia 2017
Szanowny Eu1Trotter

Cóż za wspaniała opinia: Najlepszy hotel w mieście! O takim komentarzu marzy każdy hotel. Dziękujemy bardzo za tak wspaniałą opinię i zapraszamy ponownie w trakcie podróży do Krakowa.

Pozdrawiam Monika
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Chomecice, Poznan, Poland
Kontrybutor: poziom 3
Liczba recenzji: 20
5 recenzje(-i) hoteli
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 podziękowanie
Zrecenzowano: 8 stycznia 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel usytuowany blisko rynku i Wawelu. Czysto, schludnie, miła obsługa, parking z wytyczonym i podpisanym miejscem czekał na nas w podziemiach, mimo położenia przy ruchliwej ulicy w pokoju cicho, jedyny minus - trochę monotonne śniadania - trzy dni to maximum.

Pobyt: styczniu 2017, wyjazd z rodziną
Pomocne?
Dziękujemy, Joanna W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Monika M, Guest Relations Manager, Radisson Blu Hotel Kraków, 10 kwietnia 2017
Szanowna Pani Joanno

Dziękujemy za pobyt w naszym hotelu i za miłą opinię. Jeśli chodzi o śniadania to wielu gości je uwielbia, jest to Standard Radisson we wszystkich hotelach na świecie. Zawsze czekamy na nowe pomysły od naszych gości w celu urozmaicenia bufetu.

Pozdrawiam serdecznie Monika
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Londyn, Wielka Brytania
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 21
3 recenzje(-i) hoteli
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 25
Zrecenzowano: 2 stycznia 2017 z urządzeń przenośnych

Recenzja tylko z wigilli 24 grudnia 2016organizowanej przez restaurację w Radisson Blu. Był to buffet ze ślicznie ułożonymi zimnymi zakąskami. Uczta dla oka. Smakowo już nie było tak dobrze bo smaki potraw były bardzo podobne do siebie. Za 145 zł na osobę uważam ,że powinno być trochę potraw rybnych bez ości. Smażony karp w rozmokniętej panierce z porów i kurek był napewno pyszny zaraz po usmażeniu. Barszcz z uszkami był bez uszek bo ich zapomniano podać. Po interwencji na 129 osób postawiono malutki półmisek ok 30 uszek obok 4 litrowego gara z barszczem. Jedzenie nie było ciekawe dla podniebienia ,ale wystrój sali był śliczny. Dowcipnie zawieszona w poprzek choinka pod sufitem, zastawa i śnieżno białe obrusy,sianko i opłatek sprawiło ,że czuliśmy się wigilijnie. Zaszokowani byliśmy natomiast poziomem języka angielskigo w wigilijnym menu. Błędów stylistycznych i gramatycznych było więcej niż uszek na półmisku. Miedzynarodowy hotel w uniwersyteckim mieście powinien chyba bardziej postarać się.

Pobyt: grudniu 2016, wyjazd we dwoje
Pomocne?
Dziękujemy, Babajagu
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Radisson_Blu_Krakow, General Manager, Radisson Blu Hotel Kraków, 3 stycznia 2017
Dzień dobry

Dziękuję za informacje zwrotną. Byłam uczestnikiem Wigiliji - i w dużej mierze zgadzam się z Państwem. Była to moja pierwsza Wigilija w tym zacnym hotelu i również miałam wiele obserwacji. Pamiętam sytuację kiedy Państwo wychodziliście i podzieliliście się Państwo swoimi wrażeniami z pracownikiem recepcji. Proszę mi wierzyć - w moim podsumowaniu tego wieczoru znalazło się wiele komentarzy pokrywających się. Człowiek uczy się przez całe życie, jestem przekonana, że kolejna Wigilija będzie bardzo szczegółowo opracowana. Jeżeli los skieruje Państwa ponownie do nas, bardzo proszę o kontakt, będzie mi miło móc zająć się Państwem; lidia.wiszniewska@radissonblu.com
Jednocześnie bardzo przepraszam za nasze niedociągnięcia. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie, wszystkiego dobrego w 2017. Lidia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Kraków)
Sheraton Grand Krakow
Nr 40 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 2 010
Holiday Inn Krakow City Center
Nr 34 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 513
Hotel Hilton Garden Inn Kraków
Nr 29 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 596
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Novotel Krakow Centrum
Nr 43 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 711
Hotel Wentzl
Nr 14 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 079
Kazimierz
Queen Boutique Hotel
Queen Boutique Hotel
Nr 4 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 778
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Radisson Blu Hotel Kraków? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Radisson Blu Hotel Kraków — dodatkowe informacje

Obiekt: Radisson Blu Hotel Kraków
Adres: ul. Floriana Straszewskiego 17, Kraków 31-109, Polska
Numer telefonu:
Lokalizacja: Polska > Polska Południowa > Małopolskie > Kraków > Stare Miasto
Udogodnienia:
Bar/salon Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Obsługa pokojowa Spa Apartamenty Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Nr2 wśród hoteli spa w miejscowości Kraków
Nr3 wśród hoteli biznesowych w miejscowości Kraków
Nr12 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Kraków
Nr13 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Kraków
Nr14 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Kraków
Rozpiętość cen (za noc): 375 zł–1 358 zł
Klasa hotelu:5-gwiazdkowy — Radisson Blu Hotel Kraków 5*
Liczba pokoi: 196
Oficjalny opis (dostarczony przez hotel):
Hotel położony jest naprzeciwko Filharmonii Krakowskiej, w pobliżu Plant oraz Zamku Królewskiego na Wawelu • Międzynarodowe lotnisko Balice znajduje się w odległości 15 km, a główny dworzec kolejowy – 1,5 km. • Oferuje 196 pokoi, w tym pokoje klasy standard, klasy biznes oraz apartamenty. Dostępne są pokoje dla niepełnosprawnych. • Bezprzewodowy internet jest bezpłatny na terenie całego hotelu. • Restauracja Milk&Co serwuje kuchnię międzynarodową, dania z ryb i owoców morza oraz słynny bufet Surf&Turf. • Restauracja Solfeż znana jest z obfitych śniadań Super Breakfast Buffet • Bar Salt&Co, z oryginalnymi solnymi ścianami, gwarantuje komfort i relaks • Hotel oferuje studio urody, wypożyczalnię rowerów, centrum fitness i saunę • Posiada 8 sal konferencyjnych. Największa sala mieści do 130 gości • W pobliżu znajdują się dwa pola golfowe (w odległości 15 km oraz 25 km) • To pierwszy hotel na świecie wyróżniony eko-certyfikatem BS8901 oraz odznaczony certyfikatem Green Key. ... więcej   mniej 
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, TripOnline SA, Hotels.com i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Radisson Blu Hotel Kraków. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Radisson Blu Hotel, Krakow Hotel Krakow
Radisson Krakow
Radisson Hotel Krakow
Krakow Radisson

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem