Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (344)
Filtruj recenzje
344 wyniki
Oceny podróżnych
123
149
58
9
5
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
123
149
58
9
5
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 344 recenzji
Zrecenzowano: 23 stycznia 2018

Napotkaliśmy to, czego się spodziewaliśmy. Fajerwerków nie było, ale za to było wszystko to co potrzebne. Spokój, czystość, dobry dojazd do centrum, miła i pomocna obsługa.
Przy całkowitym obłożeniu miejsc personel nie nadążał z wydawaniem śniadań, stąd też czasami trzeba było trochę poczekać, aż wszystko zostanie uzupełnione.
Ogólne wrażenia pozytywne.
Na minus zasługuje łazienka urządzona w starym stylu, z niezbyt wygodnym prysznicem i słabym ciśnieniem strumienia wody.

Termin pobytu: grudzień 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Mateusz N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bartlomiej C, Manager, Best Western Hotel GalicyaOdpowiedź udzielona 24 stycznia 2018

Dziękujemy za wybór naszego hotelu i przesłaną opinię o naszych usługach. Każda uwaga jest dla nas bardzo ważna i zawsze staramy się wykorzystać te informacje do poprawy naszego standardu. Mamy nadzieję że w przyszłości skorzysta Pan ponownie za naszych usług. Z poważaniem, Bartłomiej Cieślak Manager Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lipca 2017

Lokalizacja dobra - poza centrum, ale z dobrą komunikacją tramwajową. Ale otoczenie nieciekawe. Na zewnątrz kilka stolików i parasoli wciśniętych między restauracją, a parkującymi samochodami. Zgrzyt między nowocześniejszą fasadą budynku, a staroświeckim i nieciekawym wnętrzem, w większości w ciemnoburych kolorach. Plus za dostępny przy recepcji komputer z drukarką. Kolejny plus za miły, uczynny i sprawny personel. Pokój nieprzytulny, dość mały. Wygodne łóżka, ale meble starsze i niezbyt funkcjonalne (maleńkie lampki nocne to niezbyt dobry pomysł na wieczorne oświetlenie). Jest czajnik, filiżanki, szklanki, itp. Łazienka z prysznicem, ale też juź ma swoje lata. Sprawne wi fi. Mimo zamkniętych okien odgłosy z ulicy, także w nocy. Było duszno i wilgotno, więc jednak postawiliśmy na klimatyzację, która z kolei wydawała dziwne, bulgoczące dźwięki w nocy. Jednak przy otwartym oknie było jeszcze gorzej, tym bardziej, że w pobliżu była Straż Pożarna, której samochody kilka razy wyjeżdżały na syrenach do akcji. Śniadanie dobre. Prócz standardowej jajecznicy i gotowanych kiełbasek pojawiły się naleśniki, pizza, zapiekane z pieczarkami bułeczki, itp., choć wędliny i sery żółte mogłyby być lepszej jakości. Menu restauracyjne smaczne i w przyzwoitych cenach. Trochę nieswojo poczuliśmy się, gdy okazało się, że w niewielkiej sali restauracyjnej obserwują nas (a może pracowników ?) „oczy” 8 kamer … W sumie więc przeciętnie i nijako, niewspółmiernie do ceny.

Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Ledia66
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bartlomiej C, Manager, Best Western Hotel GalicyaOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2017

Dziękujemy za wybór naszego hotelu oraz ocenę jakości naszych usług. Dbając o jakość i zadowolenie naszych gości szczegółowo przeanalizujemy Pani uwagi. Zapraszamy ponownie. Z poważaniem Bartłomiej Cieślak Manager Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 maja 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel Ok, bardzo miła obsługa. Blisko centrum. Pokoje bardzo skromne, złe wygłuszone ściany. Słuchać chrapanie sąsiada w pokoju obok. Łazienkę można by odświeżyć. Na śniadanie każdy znajdzie cis dla siebie ale szału nie ma. Hotel na jedną noc Ok.

Termin pobytu: maj 2017
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, michal190
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bartlomiej C, Manager, Best Western Hotel GalicyaOdpowiedź udzielona 29 maja 2017

Dziękujemy za wybór naszego hotelu i przesłaną opinię o naszych usługach.
Każda uwaga jest dla nas bardzo ważna i zawsze staramy się wykorzystać te informacje do poprawy naszego standardu. Mamy nadzieję że w przyszłości skorzysta Pan ponownie za naszych usług.
Z poważaniem,
Bartłomiej Cieślak
Manager Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 maja 2017 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobrze położony hotel w cichej okolicy, blisko centrum (5przystanków tramwajem do Wawelu i sukiennic), przystanek tramwajowy ok. 150m od hotelu. W cenę pokoju wliczone śniadanie, wszystko świeże i bardzo smaczne. Pokoje czyste, przytulne, z czajnikiem, suszarką, telewizorem, ręcznikami, codziennie sprzątane. Miła obsługa. Parking płatny 20 zł za dobę. Polecam serdecznie.

Termin pobytu: kwiecień 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Katarzyna P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bartlomiej C, Manager, Best Western Hotel GalicyaOdpowiedź udzielona 29 maja 2017

W imieniu BEST WESTERN Galicya dziękujemy bardzo za miłą i pozytywną opinie. Zapraszamy serdecznie do odwiedzenia nas po raz kolejny. Z poważaniem Bartłomiej Cieślak Manager Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 lutego 2017

Hotel bardzo sympatyczny, dobrze zlokalizowany, dobre połączenie z centrum miasta. Miła i uczynna obsługa. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Bardzo smaczne i urozmaicone śniadania (kuchnia polska) w cenie noclegu.

Termin pobytu: lipiec 2016
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, IwonaK2920
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bartlomiej C, Manager, Best Western Hotel GalicyaOdpowiedź udzielona 13 marca 2017

W imieniu BEST WESTERN Galicya dziękujemy bardzo za miłą i pozytywną opinie. Zapraszamy serdecznie do odwiedzenia nas po raz kolejny. Z poważaniem Bartłomiej Cieślak Manager Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji