Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.
Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Nowość! Znajdź i zarezerwuj swój wymarzony pokój na stronie TripAdvisor — zawsze po najniższych cenach

“Apartamenty przyjazne psom:)” 5 5 gwiazdkowych
Nobel Suites — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Aby wyszukać najlepsze ceny, wprowadź daty.
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 6 dodatkowych witryn!
Nobel Suites
Miejsce nr 12 wśród 124 pensjonatów/zajazdów w Kraków
Certyfikat jakości
Warszawa
Liczba recenzji: 1
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 3
“Apartamenty przyjazne psom:)”
5 5 gwiazdkowych Zrecenzowano: 13 lutego 2013

Apartamenty mają same plusy: dobra lokalizacja - wszędzie blisko, ale w budynku bardzo cicho, ładne wnętrze, przyjazne psom (moja suczka czuła się tam rewelacyjnie), z genialną obsługą - totalnie nastawioną na gości. Bez problemu mogliśmy przedłużyć dobę o kilka godzin i to za darmo!
Jeśli chodzi o Kraków, to będę jeździć już tylko tam!

  • Pobyt: styczniu 2013, wyjazd we dwoje
    • 5 5 gwiazdkowych
      Wartość
    • 5 5 gwiazdkowych
      Lokalizacja
    • 5 5 gwiazdkowych
      Jakość noclegu
    • 5 5 gwiazdkowych
      Pokoje
    • 5 5 gwiazdkowych
      Czystość
    • 5 5 gwiazdkowych
      Obsługa
Pomocne?
3 Dziękujemy, Paulina T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agata A, Dyrektor generalny, Nobel Suites, 18 marca 2014
Szanowna Pani,

bardzo dziękuję za przemiłą opinię. Staramy się robić wszystko, by goście czuli się u nas komfortowo, dlatego nie mamy też nic przeciwko przyjazdom ze zwierzętami. Niestety, problemem może być brak terenów zielonych wokól obiektu, odpowiednich do wyprowadzania zwierzaka, ale wierzę, że bliskośc Plant - idealnych na spacery - wynagradza ten dyskomfort,

z poważaniem,
Agata Adaszyńska
ACCOMMODATION MKGROUP General Manager
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

99 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny podróżnych
    39
    46
    9
    1
    4
Wyświetl recenzje w kategorii:
11
50
9
2
Podsumowanie rankingu
  • Lokalizacja
  • Jakość noclegu
  • Pokoje
  • Obsługa
  • Wartość
  • Czystość
Wskazówki podróżnych pomagają wybrać odpowiedni pokój.   Wskazówki dotyczące pokoi (3)
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw j. duński
  • Najpierw francuski
  • Najpierw hiszpański
  • Najpierw niderlandzki
  • Najpierw japoński
  • Koreański najpierw
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. norweski
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw portugalski
  • Najpierw rosyjski
  • Najpierw szwedzki
  • Najpierw włoski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Kłodzko, Polska
Liczba recenzji: 2
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 2
5 5 gwiazdkowych Zrecenzowano: 2 listopada 2012

Jestem bardzo zadowolony z noclegu w apartamentach Nobel. Położenie blisko centrum sprawia, że bardzo łatwo tam trafić i potem wyruszyć w dowolne miejsce w Krakowie. Apartamenty są czyste i wygodne, a obsługa miła i kompetentna. Serdecznie polecam!

  • Pobyt: październiku 2012, wyjazd w pojedynkę
    • 5 5 gwiazdkowych
      Wartość
    • 5 5 gwiazdkowych
      Lokalizacja
    • 5 5 gwiazdkowych
      Jakość noclegu
    • 5 5 gwiazdkowych
      Pokoje
    • 5 5 gwiazdkowych
      Czystość
    • 5 5 gwiazdkowych
      Obsługa
Pomocne?
2 Dziękujemy, UkaszK_12
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Gdańsk, Polska
Kontrybutor: poziom
Liczba recenzji: 2
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 3
5 5 gwiazdkowych Zrecenzowano: 23 października 2012

Fantastyczne miejsce! Obsługa miła i punktualna, pokoje mają w sobie coś z eleganckiej prostoty i wszystko razem idealnie współgra. Lokal jest czysty i zadbany. Ewentualne sytuacje problemowe są rozwiązywane NATYCHMIAST, więc pobyt jest po prostu przyjemnością.
Dogodna lokalizacja jest dodatkowym plusem.
Bez wahania polecam każdemu na spokojny, relaksujący wyjazd.

  • Pobyt: sierpniu 2012, wyjazd w pojedynkę
    • 4 5 gwiazdkowych
      Wartość
    • 5 5 gwiazdkowych
      Lokalizacja
    • 4 5 gwiazdkowych
      Jakość noclegu
    • 4 5 gwiazdkowych
      Pokoje
    • 5 5 gwiazdkowych
      Czystość
    • 5 5 gwiazdkowych
      Obsługa
Pomocne?
3 Dziękujemy, Agnieszka B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kraków, Polska
Liczba recenzji: 1
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 3
5 5 gwiazdkowych Zrecenzowano: 1 października 2012

Bardzo ładne pokoje i, co najważniejsze miałam blisko do centrum. Świetna lokalizacja. Obsługa też miła i pomocna! Nie miałam żadnych problemów. Do tego czysty i zadbany pokój. Chętnie poleciłabym to miejsce innym znajomym.

  • Pobyt: marcu 2012, wyjazd ze znajomymi
    • 5 5 gwiazdkowych
      Wartość
    • 5 5 gwiazdkowych
      Lokalizacja
    • 5 5 gwiazdkowych
      Jakość noclegu
    • 5 5 gwiazdkowych
      Pokoje
    • 5 5 gwiazdkowych
      Czystość
    • 5 5 gwiazdkowych
      Obsługa
Pomocne?
3 Dziękujemy, kasia_tiffi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kraków
Liczba recenzji: 1
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 2
5 5 gwiazdkowych Zrecenzowano: 21 września 2012

Jestem bardzo zadowolona z pobytu. Apartament bardzo ładny i ciekawie urządzony. Atmosfera panująca w hotelu świetna. Plus również za przyjazny i pomocny personel. Lokalizacja dogodna, bliziutko do Rynku. Jak w temacie, polecam gorąco

Pobyt: sierpniu 2012, wyjazd ze znajomymi
Pomocne?
2 Dziękujemy, Daria M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kosmo33, Owner, Nobel Suites, 25 września 2012
Dziękujemy za feedback!
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Kraków)
Kazimierz
The Secret Garden Hostel
The Secret Garden Hostel
Nr 41 z 258 w lokalizacji Kraków
4.5 5 gwiazdkowych Liczba recenzji: 369
Kleparz
Red Brick Apartments
Red Brick Apartments
Nr 14 z 258 w lokalizacji Kraków
4.5 5 gwiazdkowych Liczba recenzji: 459
Stare Miasto
Globtroter
Globtroter
Nr 3 z 124 w lokalizacji Kraków
4.5 5 gwiazdkowych Liczba recenzji: 691
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Stare Miasto
Novum House
Novum House
Nr 4 z 124 w lokalizacji Kraków
4.5 5 gwiazdkowych Liczba recenzji: 138
Stare Miasto
Cybulskiego Guest Rooms
Cybulskiego Guest Rooms
Nr 8 z 124 w lokalizacji Kraków
4.5 5 gwiazdkowych Liczba recenzji: 103
Kazimierz
Bed & Breakfast Kolory
Bed & Breakfast Kolory
Nr 9 z 124 w lokalizacji Kraków
4.5 5 gwiazdkowych Liczba recenzji: 123
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Nobel Suites? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Nobel Suites — dodatkowe informacje

Obiekt: Nobel Suites
Adres: ul. Rakowicka 23, Kraków 31-510, Polska
Lokalizacja: Polska > Polska Południowa > Małopolskie > Kraków
Udogodnienia:
Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Wnęka kuchenna Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Obsługa pokojowa Usługa przewozu Apartamenty Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Miejsce nr 12 wśród 124 pensjonatów/zajazdów w Krakowie
Rozpiętość cen (za noc): 116 zł–206 zł
Klasa hotelu:3,5-gwiazdkowy — Nobel Suites 3.5*
Liczba pokoi: 11
Oficjalny opis (dostarczony przez hotel):
Nobel Suites oferuje 11 unikalnych, stylowych i komfortowych apartamentów położonych w samym sercu Krakowa. Nasze apartamenty znajdują się około 250 metrów od Dworca Głównego PKP I RDA, zaledwie 500 metrów od Starego Miasta i centrum Krakowa oraz 50 metrów od Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie.Jesteśmy idealnym miejscem w Krakowie dla indywidualnych oraz grupowych turystów, którzy chcą zwiedzić najważniejsze zabytki Krakowa. Nasze apartamenty to doskonałe miejsce dla turystów biznesowych, osób podróżujących w celach naukowych, a także rodzin i rodziców z dziećmi, którzy szukają w pełni wyposażonych apartamentów z dodatkowymi pokojami dla juniorów. Nasze apartamenty posiadają:-TV i bezpłatny dostęp do internetu-Sejf-W pełni wyposażoną kuchnię-Śniadanie na życzenie-Pościel, ręczniki, mydło. W BUDYNKU NIE MA WINDY ... więcej   mniej 
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com, HRS i TripOnline SA, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Nobel Suites. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem