Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Apartamenty przyjazne psom:)”
Nobel Suites — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 5 dodatkowych witryn!
Nobel Suites
Miejsce nr 15 wśród 128 pensjonatów/zajazdów w Kraków
Certyfikat jakości
Warszawa
Liczba recenzji: 1
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 3
“Apartamenty przyjazne psom:)”
Zrecenzowano: 13 lutego 2013

Apartamenty mają same plusy: dobra lokalizacja - wszędzie blisko, ale w budynku bardzo cicho, ładne wnętrze, przyjazne psom (moja suczka czuła się tam rewelacyjnie), z genialną obsługą - totalnie nastawioną na gości. Bez problemu mogliśmy przedłużyć dobę o kilka godzin i to za darmo!
Jeśli chodzi o Kraków, to będę jeździć już tylko tam!

  • Pobyt: styczniu 2013, wyjazd we dwoje
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Pomocne?
3 Dziękujemy, Paulina T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agata A, Dyrektor generalny, Nobel Suites, 18 marca 2014
Szanowna Pani,

bardzo dziękuję za przemiłą opinię. Staramy się robić wszystko, by goście czuli się u nas komfortowo, dlatego nie mamy też nic przeciwko przyjazdom ze zwierzętami. Niestety, problemem może być brak terenów zielonych wokól obiektu, odpowiednich do wyprowadzania zwierzaka, ale wierzę, że bliskośc Plant - idealnych na spacery - wynagradza ten dyskomfort,

z poważaniem,
Agata Adaszyńska
ACCOMMODATION MKGROUP General Manager
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

111 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny podróżnych
    45
    50
    11
    1
    4
Wyświetl recenzje w kategorii:
12
59
9
2
Podsumowanie rankingu
  • Lokalizacja
  • Jakość noclegu
  • Pokoje
  • Obsługa
  • Wartość
  • Czystość
Wskazówki podróżnych pomagają wybrać odpowiedni pokój.   Wskazówki dotyczące pokoi (3)
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw j. duński
  • Najpierw francuski
  • Najpierw hiszpański
  • Najpierw niderlandzki
  • Najpierw japoński
  • Koreański najpierw
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. norweski
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw portugalski
  • Najpierw rosyjski
  • Najpierw szwedzki
  • Najpierw włoski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Kłodzko, Polska
Liczba recenzji: 2
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 2
Zrecenzowano: 2 listopada 2012

Jestem bardzo zadowolony z noclegu w apartamentach Nobel. Położenie blisko centrum sprawia, że bardzo łatwo tam trafić i potem wyruszyć w dowolne miejsce w Krakowie. Apartamenty są czyste i wygodne, a obsługa miła i kompetentna. Serdecznie polecam!

  • Pobyt: październiku 2012, wyjazd w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Pomocne?
2 Dziękujemy, UkaszK_12
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Gdańsk, Polska
Kontrybutor: poziom 1
Liczba recenzji: 2
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 3
Zrecenzowano: 23 października 2012

Fantastyczne miejsce! Obsługa miła i punktualna, pokoje mają w sobie coś z eleganckiej prostoty i wszystko razem idealnie współgra. Lokal jest czysty i zadbany. Ewentualne sytuacje problemowe są rozwiązywane NATYCHMIAST, więc pobyt jest po prostu przyjemnością.
Dogodna lokalizacja jest dodatkowym plusem.
Bez wahania polecam każdemu na spokojny, relaksujący wyjazd.

  • Pobyt: sierpniu 2012, wyjazd w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Pomocne?
3 Dziękujemy, Agnieszka B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kraków, Polska
Liczba recenzji: 1
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 3
Zrecenzowano: 1 października 2012

Bardzo ładne pokoje i, co najważniejsze miałam blisko do centrum. Świetna lokalizacja. Obsługa też miła i pomocna! Nie miałam żadnych problemów. Do tego czysty i zadbany pokój. Chętnie poleciłabym to miejsce innym znajomym.

  • Pobyt: marcu 2012, wyjazd ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Pomocne?
3 Dziękujemy, kasia_tiffi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kraków
Liczba recenzji: 1
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 2
Zrecenzowano: 21 września 2012

Jestem bardzo zadowolona z pobytu. Apartament bardzo ładny i ciekawie urządzony. Atmosfera panująca w hotelu świetna. Plus również za przyjazny i pomocny personel. Lokalizacja dogodna, bliziutko do Rynku. Jak w temacie, polecam gorąco

Pobyt: sierpniu 2012, wyjazd ze znajomymi
Pomocne?
2 Dziękujemy, Daria M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kosmo33, Owner, Nobel Suites, 25 września 2012
Dziękujemy za feedback!
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Kraków)
Kleparz
Ibis Budget Kraków Stare Miasto
Ibis Budget Kraków Stare Miasto
Nr 61 z 259 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 549
Kazimierz
The Secret Garden Hostel
The Secret Garden Hostel
Nr 70 z 259 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 410
Kleparz
Mały Kraków Aparthotel
Mały Kraków Aparthotel
Nr 62 z 259 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 470
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Kleparz
Red Brick Apartments
Red Brick Apartments
Nr 27 z 259 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 528
Kazimierz
Bed & Breakfast Kolory
Bed & Breakfast Kolory
Nr 16 z 128 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 133
Flower Hostel
Nr 33 z 128 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 85
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Nobel Suites? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Nobel Suites — dodatkowe informacje

Obiekt: Nobel Suites
Adres: ul. Rakowicka 23, Kraków 31-510, Polska
Lokalizacja: Polska > Polska Południowa > Małopolskie > Kraków
Udogodnienia:
Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Wnęka kuchenna Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Obsługa pokojowa Usługa przewozu Apartamenty Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Miejsce nr 15 wśród 128 pensjonatów/zajazdów w Krakowie
Rozpiętość cen (za noc): 141 zł–234 zł
Klasa hotelu:3,5-gwiazdkowy — Nobel Suites 3.5*
Liczba pokoi: 11
Oficjalny opis (dostarczony przez hotel):
Nobel Suites oferuje 11 unikalnych, stylowych i komfortowych apartamentów położonych w samym sercu Krakowa. Nasze apartamenty znajdują się około 250 metrów od Dworca Głównego PKP I RDA, zaledwie 500 metrów od Starego Miasta i centrum Krakowa oraz 50 metrów od Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie.Jesteśmy idealnym miejscem w Krakowie dla indywidualnych oraz grupowych turystów, którzy chcą zwiedzić najważniejsze zabytki Krakowa. Nasze apartamenty to doskonałe miejsce dla turystów biznesowych, osób podróżujących w celach naukowych, a także rodzin i rodziców z dziećmi, którzy szukają w pełni wyposażonych apartamentów z dodatkowymi pokojami dla juniorów. Nasze apartamenty posiadają:-TV i bezpłatny dostęp do internetu-Sejf-W pełni wyposażoną kuchnię-Śniadanie na życzenie-Pościel, ręczniki, mydło. W BUDYNKU NIE MA WINDY ... więcej   mniej 
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com i Hotels.com, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Nobel Suites. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem