Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smacznie”
Morela — recenzja

Morela
Nr 55 wśród 2 107 Restauracje (Kraków)
Kuchnie: Polska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Kuchnia miejscowa
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie, Ogródek, Rezerwacje
Zrecenzowano 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo smaczne placki i żurek, do tego niesamowicie pomocna obsługa - dziekujemy Marysii! Na koniec dostalismy po kieliszku likieru z morelką, miła niespodzianka. Polecamy! ;)

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 441magdat
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (846)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

10 z 14 wśród 846 recenzji

Zrecenzowano 25 sierpnia 2019

Pyszny łosoś, desery oraz przemiła obsługa - pani Hania, która umie świetnie doradzić! :) Jak na restaurację w okolicy krakowskiego Rynku Głównego atrakcyjne ceny!

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, Katarzyna R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manager_Krakow, Manager, MorelaOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za tak miłą rekomendację. Bardzo cieszy nas fakt, że doceniają Państwo poziom naszej obsługi. :)

Zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 sierpnia 2019

Posiłki /golonka/ zimna i nie przyprawione,źle peklowana, stary tłuszcz używany do smażenia ziemniaków.
Zupaw chlebie w mikroskopijnej ilości
Obsługa sympatyczna.
Lokalizacja ok.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, mariuszmilczarek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manager_Krakow, Manager, MorelaOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Przykro nam, że nasze dania nie spełniły oczekiwań. Zapraszamy ponownie, by móc zmienić zdanie.

Pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Tradycyjne dania, starannie przygotowane, mile dla oka, super lokalizacja, niesamowicie miła i pomocna kelnerka Pani Marysia, polecamy!:)

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, T4176RHthomask
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manager_Krakow, Manager, MorelaOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za rekomendację. Cieszymy się, że jakość jedzenia oraz serwisu była na najwyższym poziomie.

Zapraszamy ponownie. :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 sierpnia 2019

Doskonała golonka, jeszcze lepszy łosoś i przesympatyczna obsługa (Marysia ). Polecam gorąco! Rozsądne ceny!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Piort67
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manager_Krakow, Manager, MorelaOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2019

Dziękujemy za poświęcenie swojego cennego czasu na zostawienie tak miłego komentarza, cieszymy się, że nasze menu oraz serwis spełnił Pana oczekiwania. Będzie nam bardzo miło gościć Pana ponownie. :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Morela — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Morela? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem