Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super obsluga!!!”
Queen Boutique Hotel — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 9 dodatkowych witryn!
Queen Boutique Hotel
Miejsce nr 4 wśród 262 hoteli w Krakowie
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 1 sierpnia 2017

Bardzo mile przyjecie na miejscu, obsluga profesjonalna, mila i pomocna w najwyzszym stopniu. Chetnie doradzila jak dojechac w meijsce gdzie potrzebuje, wykazujac sie inicjatywa. Jeden z lepszych hoteli jakie odwiedzilem, z naprawde profesjonalnymi I smacznymi sniadaniami. Pokoje czyste, przestronne, klimatyczne. Lokalizacja idealna. POLECAM!!!

Wskazówka dotycząca pokojów: Balkon z widokiem na ogrod!
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: lipcu 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Renoirdaniel
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Grzegorz S, Kierownik recepcji, Queen Boutique HotelOdpowiedź udzielona 2 sierpnia 2017

Bardzo dziękujemy za tą wspaniałą opinię. Jest nam niezmiernie miło, że mogliśmy spełnić Państwa oczekiwania. Zawsze staramy się jak najlepiej pomóc wszystkim naszym gościom oraz sprawić, żeby pobyt był niezapomniany.
Cieszą nas również dobre słowa o naszych śniadaniach, lokalizacji oraz czystości pokoi.
Będziemy szczęśliwi jeśli będziemy mogli gościć Państwa podczas kolejnego pobytu w Krakowie.
Z wyrazami szacunku,
Grzegorz Styczeń

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 936)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 1 936 recenzji

Zrecenzowano 2 marca 2017

Kameralny, nastrojowy hotel z przepięknym widokiem na Wawel i doskonałą obsługą. Relaks w saunie, przepyszne śniadanie oraz atmosfera hotelu naładowała nas pozytywną energią na długo:) Pokój był przestronny i cichy, co jest dodatkowym plusem w centrum Krakowa.

Wskazówka dotycząca pokojów: pokoje sky z widokiem na Wawel
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: lutym 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, amigdal
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Grzegorz S, Kierownik ds. gości, Queen Boutique HotelOdpowiedź udzielona 4 marca 2017

Dziękujemy za miłe słowa związane z Państwa pobytem w Hotelu Queen Boutique****. Cieszymy się, że smakowały Państwu serwowane przez nas śniadania. Dokładamy wielu starań, aby sprostać wymaganiom wszystkich naszych Gości, tak aby każdy znalazł ulubione produkty na które ma ochotę w danym dniu. Cieszę się również, że widok z okna będzie dla Państwa miłym wspomnieniem. Pokoje o podwyższonym standardzie są chlubą naszego hotelu, a bezpośredni widok na zamek królewski wisienką na torcie. Mam nadzieję, że to nie ostatnia Państwa wizyta w Queen Boutique Hotel****.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 grudnia 2016 z urządzeń przenośnych

Jeśli mam ocenić sam hotel to daje najwyższą punktacje, hotel bardzo dobry, położenie hotelu idealne wszędzie blisko, miła i pomocna obsługa, pokój czysty przestronny, polecam również skorzystanie z zabiegów w SPA p.Ania i p.Paulina perfekcjonistki, śniadania bardzo dobre, dania restauracyjne dobre jednak aby zjeść obiad należy zamówić 3 dania czyli zupę drugie danie i deser wówczas jest szansa aby być najedzonym, mam mały minus do room service - niestety potrawy zamawiane do pokoju za zimne.....ogólnie polecam

Data pobytu: grudniu 2016, podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Iwona L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 sierpnia 2016 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobry hotel wart swoich 4 gwiazdek, obsługa na wielki plus, lokalizacja blisko Wawelu i Rynku Głównego. Jedyny problem to brak parkingu hotelowego i trzeba jakieś 500 metrów dalej parkować ale na strzeżonym, hotel współpracuje z tym parkingiem.
Bardzo dobre śniadania przygotowane gustownie.

Data pobytu: sierpniu 2016, podróż z rodziną
3  Dziękujemy, Waldemar D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 lipca 2016

Bardzo przyjemny hotel przy ruchliwej ulicy, szczęśliwie hałasu nie słychać w pokoju. Świetny punkt wypadowy na Kazimierz. Pokoje klimatyzowane, schludne, wyposażone w minibar i zestaw kawowy. Łazienka przestronna i czysta. Łózka wygodne. W hotelu sauna i zabiegi spa. Obsługa bardzo przyjazna i pomocna, przy wyjściu parasolki do dyspozycji gości. Ceny akceptowalne.

  • Data pobytu: maju 2016, podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Ryszard_Ochodzki
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał S, Kierownik recepcji, Queen Boutique HotelOdpowiedź udzielona 11 lipca 2016

Szanowny Panie Ryszardzie,

Bardzo dziękujemy Panu za czas poświęcony na napisanie opinii na portalu TripAdvisor. Jest nam niezmiernie miło, iż pobyt w naszym hotelu spełnił Pana oczekiwania.
Mam nadzieję, że będziemy mogli gościć Pana ponownie w niedalekiej przyszłości.

Z wyrazami szacunku,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Kraków)
Stare Miasto
Betmanowska Main Square Residence
Stare Miasto
Radisson Blu Hotel Kraków
Radisson Blu Hotel Kraków
Nr 25 z 262 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 2 658
Sheraton Grand Krakow
Nr 37 z 262 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 2 110
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Hotel Polski Pod Bialym Orłem
Nr 20 z 262 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 656
Stare Miasto
Cracowdays Apartments
Cracowdays Apartments
Nr 6 z 262 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 007
Stare Miasto
Stradonia Serviced Apartments
Stradonia Serviced Apartments
Nr 2 z 262 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 409
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Queen Boutique Hotel? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Queen Boutique Hotel — dodatkowe informacje

Adres: ul. Józefa Dietla 60, Kraków 31-039, Polska
Numer telefonu:
Lokalizacja: Polska > Polska Południowa > Małopolskie > Kraków > Kazimierz , Stare Miasto , Wesoła Zachód
Udogodnienia:
Bar/salon Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Obsługa pokojowa Spa Apartamenty Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Miejsce nr 4 wśród 262 hoteli w Krakowie
Zakres cen: 383 zł–688 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — Queen Boutique Hotel 4*
Liczba pokoi: 31
Oficjalny opis (dostarczony przez hotel):
Queen Boutique Hotel**** jest wyjątkowym miejscem, gdzie tradycja spotyka nowoczesność, a polska gościnność zostaje ujęta w światowe standardy obsługi klienta. To właśnie tutaj, w samym sercu Krakowa, przygotowaliśmy dla Naszych Gości stylowe, a zarazem niezwykle komfortowe wnętrza. Pracownicy Queen Boutique Hotel**** łączą profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta z dbałością o zapewnienie prywatności oraz kameralnej atmosfery. Wszystko to sprawia, że nawet najbardziej wymagający Goście odnajdą tutaj idealne warunki zarówno do wypoczynku, jak i owocnej pracy w ramach podróży biznesowych. Ten ekskluzywny hotel rozpoczął swoją działalność w 2011 roku. Zarządzany jest przez dwie siostry. Rodzinna pasja oraz nieustanne podążanie za najnowszymi trendami pozwoliły stworzyć Queen Boutique Hotel**** - miejsce, gdzie z radością możemy Państwa ugościć. ... więcej   mniej 
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Queen Boutique Hotel. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem