Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Najlepsza jakość drinków w Krk”
Movida Cocktail Bar — recenzja

Movida Cocktail Bar
Nr 9 wśród 1 567 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 2 USD - 6 USD
Kuchnie: Włoska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Duże grupy, Spotkania biznesowe
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Lunch, Rezerwacje
Kraków, Polska
Kontrybutor: poziom 3
Liczba recenzji: 13
11 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 2
“Najlepsza jakość drinków w Krk”
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2016

Świetne miejsce na spotkanie z przyjaciółmi. Rewelacyjne drinki, dobra muzyka, przyjemny klimat. Wieczorami tłoczno ale warto poczekać w kolejce na swoją kolej :) Drogo.

  • Data wizyty: kwietniu 2016
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, Marta B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

443 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny odwiedzających
    308
    109
    17
    4
    5
Podsumowanie rankingu
    Jedzenie
    Obsługa
    Wartość
    Atmosfera
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw j. duński
  • Najpierw francuski
  • Najpierw grecki
  • Najpierw hiszpański
  • Najpierw niderlandzki
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. norweski
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw portugalski
  • Najpierw rosyjski
  • Najpierw szwedzki
  • Najpierw włoski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Kontrybutor: poziom 5
Liczba recenzji: 74
65 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 29
“Wśród gwiazd”
Zrecenzowano: 20 czerwca 2016 z urządzeń przenośnych

Zdjęcia i wizerunki znanych gwiad Hollywood nadają miejscu ciekawego charakteru. Dość szeroka karta drinków, ale zabrakło pozycji na poczekaniu i finezji.

Wieczór można jednak spędzić naprawdę miło i wyjść bardzo pozytywnie " nastrojonym".

Szoty na bazie mango. Polecam.

Data wizyty: czerwcu 2016
Pomocne?
Dziękujemy, Mariusz M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Poznań, Polska
Kontrybutor: poziom 3
Liczba recenzji: 12
7 recenzje(-i) restauracji
“Zajrzyjcie koniecznie!”
Zrecenzowano: 16 kwietnia 2016

Wielkość oferty w pierwszej chwili wprawiła mnie w zakłopotanie, bo kompletnie nie wiedziałam co wybrać. Ale przy okazji podjęłam małe wyzwanie - spróbować wszystkich drinków w Movidzie! :) Wystrój jest naprawdę ciekawy, więc jeżeli boicie się, że na spotkaniu zabraknie tematów, zawsze możecie porozmawiać o nim. A jeżeli nie będzie potrafili się zdecydować na drinka uśmiechnięta obsługa na pewno pomoże!

  • Data wizyty: grudniu 2015
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, lavdrynka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 3
Liczba recenzji: 11
9 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 3
“Awasome”
Zrecenzowano: 20 marca 2016 z urządzeń przenośnych

Świetna obsługa, baaaardzo dobre drinki, czuć że z dobrego alkoholu, i świeżych produktów. Kelnerki uśmiechnięte, jedynie boli mnie, że już nie miałem jak zostawić napiwku więc piszę recenzje w podziękowania

Data wizyty: marcu 2016
Pomocne?
1 Dziękujemy, Bartosz O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Fabio G, Owner, Movida Cocktail Bar, 4 kwietnia 2016
Tłumaczenie Google
You are AWASOME !!!;-)
Thanks so much !!!
Kind regards
Fabio Giuffrida
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Edynburg, Wielka Brytania
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 33
28 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 9
“Lovely place ”
Zrecenzowano: 11 marca 2016 z urządzeń przenośnych

Bardzo sympatyczne miejsce z wielką kartą drinkó, że aż ciężko coś wybrać. Drinki pyszne przygotowane przy użyciu dobrej jakości alkoholi. Fajne miejsce na wypad ze znajomymi. Polecam

Data wizyty: marcu 2016
Pomocne?
Dziękujemy, AgatatheTraveller
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Fabio G, Owner, Movida Cocktail Bar, 4 kwietnia 2016
Tłumaczenie Google
Thanks you very much !!!!
We hope to see you againe soon!!
Regards
Fabio Giuffrida
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Movida Cocktail Bar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Movida Cocktail Bar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem