Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Śniadania 10/10”

Moment Resto Bar & Music
Nr 193 wśród 2 105 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Rezerwacje
Okolica: Kazimierz
Zrecenzowano 14 września 2019 z urządzeń przenośnych

Oferta śniadań różnorodna, na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Wszystko smaczne, dobrze przygotowane i ładnie podane. Kawa do zestawu bardzo dobra. Wszystko za nieduże pieniądze. Wystrój restauracji zdecydowanie na plus, obsługa nawet na plus z plusem

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, aalvaro11
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunshine57830944820, Kierownik ds. PR, Moment Resto Bar & MusicOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Dziękujemy! :) Chcemy, by w naszej ofercie każdy znalazł coś dla siebie. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (610)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 610 recenzji

Zrecenzowano 23 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajne Dania ,świetne no i bardzo duży wybór zestawów śniadaniowych dobra kawa miła obsługa ciekawe Wnętrzne polecam. Śniadanie super
Kolacja też

Termin wizyty: lipiec 2019
1  Dziękujemy, Dinka_J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunshine57830944820, Kierownik ds. PR, Moment Resto Bar & MusicOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy! Czytanie takich opinii to dla nas świetny zastrzyk energii do działania :) Jest nam bardzo miło i oczywiście zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Witajcie. Jesteśmy tutaj co parę miesięcy od 5 lat i zawsze jakość podania oraz jakość potraw była bezkonkurencyjna.
Niestety dzisiaj duży zawód: fatalnie podane dania, rozlane żółtko na 2 danich, dodatki jakby o 40% mniejsze niż kiedyś, a na koniec dolewka herbaty extra 3pln.

Pan właściciel niech przeczyta i sprawdzi co się zmieniło

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, 286mariuszs
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunshine57830944820, Kierownik ds. PR, Moment Resto Bar & MusicOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019

Dzień dobry. Dziękujemy za przesłaną opinię oraz czas poświęcony na jej napisanie. Oczywiście przeanalizujemy wszystkie uwagi oraz przekażemy je odpowiednim osobom. Mimo to, mamy nadzieję, że przy następnej wizycie wszystko będzie w najlepszym porządku.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 sierpnia 2019

Przepyszne śniadanie, urozmaicone i świeżutkie. Porcja jak na śniadanie przystało obfita :-) Ciekawi mnie reszta menu :-) Mniammm.....

Termin wizyty: listopad 2018
Dziękujemy, Rzecik
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunshine57830944820, Kierownik ds. PR, Moment Resto Bar & MusicOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo za docenienie naszych śniadań :) Jesteśmy z nich bardzo dumni! Serdecznie zapraszamy na kolejną wizytę i ocenę naszych dań głównych oraz koktajli :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 sierpnia 2019

Smacznie, ładnie, ciekawa kompozycja, dużo, syto! Duży wybór zestawów, przystępna cena, świetna jakość :)

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Cinek89
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunshine57830944820, Kierownik ds. PR, Moment Resto Bar & MusicOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za tak dobrą opinię :) Cieszymy się, że nasze dania przynoszą tak dużo radości!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Moment Resto Bar & Music — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Moment Resto Bar & Music? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem