Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mniam mniam.”

Moment Resto Bar & Music
Nr 180 wśród 2 028 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie, Rezerwacje
Okolica: Kazimierz
Zrecenzowano 28 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Świetne miejsce i super śniadania. Wstąpilismy przypadkiem szukając miejscówki na śniadanie, duży wybór, kawa czy herbata Free. Fajny klimat i wystrój, obsługa uwija się z zamówieniami błyskawicznie. Warto odwiedzić...

Termin wizyty: kwiecień 2019
Dziękujemy, Piekny_Marian
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunshine57830944820, Kierownik ds. PR, Moment Resto Bar & MusicOdpowiedź udzielona 12 maja 2019

W takim razie bardzo się cieszymy, że przypadkowa wizyta w naszej restauracji okazała się bardzo przyjemnym przypadkiem :) Dziękujemy bardzo za opinię i zapraszamy na wypróbowanie całego menu śniadaniowego :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (582)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

7 z 11 wśród 582 recenzji

Zrecenzowano 14 kwietnia 2019

Bardzo ciekawe miejsce na spotkanie ze znajomymi. Dobre jedzenie, kilka ciekawych propozycji w kwestii drinków oraz bardzo miła obsługa! Polecam.

Termin wizyty: kwiecień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Xardas09
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunshine57830944820, Kierownik ds. PR, Moment Resto Bar & MusicOdpowiedź udzielona 12 maja 2019

Nasza restauracja poleca się na przyszłość i bardzo dziękujemy za wizytę oraz za mile spędzony czas :) Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 marca 2019 z urządzeń przenośnych

To były prawdziwe momenty przyjemnośći i spełnienia kulinarnego..zupa kokosowa fenomenalna,dorsz delikatny i idealnie wyważony w smaku natomiast policzki wołowe były czymś w rodzaju wysublimowanej podróży do świata smaków.Dziękujemy za te dozna
nia. Od teraz jest to nasze miejsce w Krakowie.Dodam jeszcze do tego świetną obsługę.Dziękujemy Pani Aniu i do zobaczenia.

Magda i Tomek

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, 777tomaszp
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Miejsce nie jest złe, ma swój klimat, ale obsługa bardzo niemiła, nie komunikuje co robi, potrafi podejść zabrać talerz bez słowa. Natomiast najgorsze to, że śmierdzi talerze i sztućce, chyba ktoś zapomniał czyścić zmywarkę... Co powoduje że jedzenie nie nadaje się do spożycia. Miejsce ogólnie nie godne do polecenia.

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, Marzena6476
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Zupa kokosowa Jak zwykle pyszna i nie do podrobienia. Wracamy tu zawsze jak jesteśmy na Kazimierzu. Najlepsza!!

Termin wizyty: styczeń 2019
Dziękujemy, Rycha G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Moment Resto Bar & Music — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Moment Resto Bar & Music? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem