Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Idealna kolacja”
Zielona Kuchnia — recenzja

Zielona Kuchnia
Nr 8 wśród 1 567 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 4 USD - 19 USD
Kuchnie: Polska, Środkowoeuropejska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Specjalne okazje
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Obiad, Dostawa, Rezerwacje
Kontrybutor: poziom 3
Liczba recenzji: 11
11 recenzje(-i) restauracji
“Idealna kolacja”
Zrecenzowano: 9 marca 2017

Do Zielonej Kuchni wybrałem się z dziewczyną na Dzień kobiet na kolacje. Nie było jakiegoś strasznego tłoku. Zamówiliśmy Polędwice i Grillowaną pierś kurczaka kukurydzianego , a na deser Gobelet de chocolat. Polędwica była naprawde pyszna. Mięso bardzo delikatne. Porcje dość sporo więc można się bez problemu najeść. Obsługa bardzo miła. Zdecydowanie polecam!

  • Data wizyty: marcu 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, Mateusz M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

970 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny odwiedzających
    731
    163
    48
    18
    10
Podsumowanie rankingu
    Jedzenie
    Obsługa
    Wartość
    Atmosfera
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw j. duński
  • Najpierw fiński
  • Najpierw francuski
  • Najpierw grecki
  • Najpierw hebrajski
  • Najpierw hiszpański
  • Najpierw niderlandzki
  • Najpierw japoński
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. norweski
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw portugalski
  • Najpierw rosyjski
  • Najpierw szwedzki
  • Najpierw j. węgierski
  • Najpierw włoski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Kontrybutor: poziom 1
Liczba recenzji: 4
4 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 1 podziękowanie
“Smacznie, ale nie rewelacyjnie jak na tą cenę”
Zrecenzowano: 5 marca 2017

Pasztet (przystawka) 5/5. Małże (przystawka) 4/5. Wołowina 5/5. Antrykot 4/5.
Obsługa bardzo miła. Wystrój ok. Wejście do lokalu przez kamienicę która nadaje się do remontu. Pewnie na wiosnę wygląda to lepiej jak jest więcej zieleni w ogródku. W ogródku należy się liczyć z papierosami.

  • Data wizyty: marcu 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, Konrad A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 25
12 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 4
“Klimatycznie i kameralnie”
Zrecenzowano: 4 marca 2017

Warto odwiedzić na kulinarnej mapie Krakowa. Byliśmy pierwszy raz i nie zawiedliśmy się. Miejsce fajne ulokowane w dziedzińcu, dzięki czemu mamy kameralny klimat z daleka od zgiełku rynku. Bardzo miła obsługa, Stek z wołowiny pyszny. Polecamy!

  • Data wizyty: marcu 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, Łukasz L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Liczba recenzji: 1
“zdecydowanie polecam”
Zrecenzowano: 2 marca 2017

Zdecydowanie polecam! Bardzo miła obsługa, Stek z wołowiny przepyszny jak i bulion rybny. Klimatyczny nastrój i co nam bardziej potrzebne?

  • Data wizyty: lutym 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, Janusz f
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kraków, Polska
Kontrybutor: poziom 2
Liczba recenzji: 9
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 7
“Przepysznie”
Zrecenzowano: 14 lutego 2017 z urządzeń przenośnych

Jedno z najciekawszych miejsc na kulinarnej mapie Krakowa. Wspaniale podane, przepyszne ciekawe zestawienia smakow. Zdecydowanie polecamy!!

Data wizyty: lutym 2017
Pomocne?
Dziękujemy, Magda i Szymon P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Zielona Kuchnia — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Zielona Kuchnia? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem