Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Magiczny ogród.”
Restauracja La Campana — recenzja

Restauracja La Campana
Nr 85 wśród 1 598 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 6 USD - 17 USD
Kuchnie: Włoska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Rodziny z dziećmi, Duże grupy, Specjalne okazje, Romantyczny
Opcje wyżywienia: Obiad, Po godzinach, Śniadanie, Lunch, Rezerwacje
Okolica: Stare Miasto
Zrecenzowano 8 czerwca 2017

Przede wszystkim, cudowny jest letni ogródek w La Campana. Śliczne miejsce. Obsługa- bardzo miła, profesjonalna, dyskretna. Co do dań, i mięso i ryby smaczne, trochę gorzej z przegrzebkami. Pannacotta świetna. Duży wybór alkoholi. Można spędzić tam bardzo miły i bardzo smaczny wieczór. Mały zgrzyt wywołała u mnie muzyka na żywo: przy wejściu kelnerka poinformowała nas, że dziś gra zespół w związku z czym opłata od osoby (nie od stolika) wynosi 15 zł. Panowie grali ładnie, ale bardzo krótko (kilka piosenek), co wywołało u mnie i współtowarzyszy lekki niesmak. Generalnie miejsce pozytywne.

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Roble_Platino
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sylwia K, Social Media Manager, Restauracja La CampanaOdpowiedź udzielona 9 czerwca 2017

Szanowny Panie,

bardzo dziękujemy za miłe słowa dotyczące naszej kuchni i wyboru alkoholi. Co do opłaty za koncerty w tym roku w trosce o pełne zadowolenia naszych gości zrezygnowaliśmy z dodatkowych opłat. Bardzo proszę o kontakt, gdyż chciałabym wyjaśnić to nieporozumienie.

Pozdrawiam serdecznie,
Sylwia Kalata-Janik

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (626)
Restauracja La Campana — pojawiły się nowe recenzje!
Sprawdź najnowsze recenzje
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

16 z 20 wśród 626 recenzji

Zrecenzowano 16 maja 2017 z urządzeń przenośnych

Fantastyczna restauracja, z przepysznym świeżym jedzeniem i profesjonalna, miła obsługą. Polecam to miejsce! A ogródek bajecznie piękny:)

Dziękujemy, Anetazu
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sylwia K, Social Media Manager, Restauracja La CampanaOdpowiedź udzielona 9 czerwca 2017

Szanowna Pani,

Dziękujemy za wybór naszej restauracji i zamieszczoną recenzję. Jest nam niezmiernie miło, iż potrawy jakie serwujemy, a także serwis w pełni spełniły Państwa oczekiwania.
Zapraszamy ponownie.

Pozdrawiam,
Sylwia Kalata-Janik

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 maja 2017 z urządzeń przenośnych

Usiadłam jak zwykle przy najgłębiej położonym stoliku w rogu. Z przodu docierały do moich uszu rozmowy Francuzów, a z prawej Niemców. W restauracji panuje spokój, można wypić dobra kawe i zjeść pyszne tiramisu oraz delektować się szumem rozmów w obcych językach.

Dziękujemy, Kasia M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sylwia K, Social Media Manager, Restauracja La CampanaOdpowiedź udzielona 9 czerwca 2017

Szanowna Pani Kasiu,

Dziękujemy bardzo za miłe słowa. Zapraszamy serdecznie do kolejnych wizyt w naszym klimatycznym ogrodzie.

Pozdrawiam,
Sylwia Kalata-Janik

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 maja 2017

Razem z dziewczyną udaliśmy się do La Campany na dzień kobiet. Bardzo miły gest ze strony restauracji to szampan dla dziewczyny właśnie z tej okazji. Oprócz tego dostaliśmy również czekadełko. Obsługa profesjonalna i na prawdę fachowa. Co do dań karta ulega chyba zmianą, bo w tym momencie nie widzę ich w karcie, jednak z czystym sercem mogę polecić makarony w tej restauracji w szczególności te z owocami morza. Moja dziewczyna wybrała makaron z ośmiorniczkami i muszę przyznać, że był świetny. Moje danie było również bardzo dobre. Poza tym wzięliśmy jeszcze zupy w ich przypadku smak także pierwszorzędny. Serdecznie polecam!

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, lukasue93
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sylwia K, Social Media Manager, Restauracja La CampanaOdpowiedź udzielona 9 czerwca 2017

Szanowny Panie,

Przede wszystkim chcielibyśmy podziękować za umieszczenie opinii na portalu Trip Advisor. Jest nam niezmiernie miło, iż potrawy jakie serwujemy, a także serwis w pełni spełniły Państwa oczekiwania. Mamy nadzieję na ponowną Państwa wizytę na którą serdecznie zapraszamy.

Pozdrawiam serdecznie,
Sylwia Kalata-Janik

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 maja 2017

Klimatyczna restauracja, a przede wszystkim pyszne jedzenie. Genialnie przyrządzone czarne spaghetti z ośmiorniczką, przystawka - zupa z pieczonych pomidorów i papryki bardzo smaczna. Serdecznie polecam to miejsce.

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, turkusek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sylwia K, Social Media Manager, Restauracja La CampanaOdpowiedź udzielona 16 maja 2017

Szanowna Pani,

jesteśmy wdzięczni za odwiedziny naszej restauracji oraz za pozostawienie opinii!

Pozdrawiamy serdecznie,
Sylwia Kalata-Janik

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja La Campana — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja La Campana? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem