Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Klimat Kazimierza”
Restauracja Starka — recenzja

Restauracja Starka
Nr 4 wśród 1 562 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 7 USD - 16 USD
Kuchnie: Polska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Kuchnia miejscowa, Romantyczny
Opcje wyżywienia: Lunch, Obiad, Śniadanie, Po godzinach, Dostawa, Rezerwacje
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 14
11 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 8
“Klimat Kazimierza”
Zrecenzowano: 18 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Klimat krakowski, dobra obsługa. Można miło spędzić czas przy smacznym posiłku. Polecam roladę wieprzową, specjalność lokalu. Roladki z indyka już nie były tak dobre, za suche mięso, ale to indyk :). Na koniec lunchu kieliszeczek wódeczki gratis. Miłe. Polecam!

Data wizyty: marcu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, Dariusz C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

4 005 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny odwiedzających
    2 882
    865
    178
    48
    32
Podsumowanie rankingu
    Jedzenie
    Obsługa
    Wartość
    Atmosfera
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw chiński uproszczony
  • Najpierw j. duński
  • Najpierw fiński
  • Najpierw francuski
  • Najpierw grecki
  • Najpierw hebrajski
  • Najpierw hiszpański
  • Najpierw niderlandzki
  • Najpierw japoński
  • Koreański najpierw
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. norweski
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw portugalski
  • Najpierw rosyjski
  • Najpierw j. słowacki
  • Najpierw szwedzki
  • Najpierw j. turecki
  • Najpierw j. węgierski
  • Najpierw włoski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Liczba recenzji: 1
“Najwyższa ocena”
Zrecenzowano: 16 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Już od wejścia wita uśmiechnięta obsługa; kelnerka natychmiast prowadzi do zarezerwowanego stolika (najlepiej wcześniej zamówić sobie miejsce, bo jest to bardzo oblegana restauracja). Ciekawy wystrój, przyciemnione światło i nastrojowa muzyka. Ogólnie bardzo przytulnie, nie ma się ochoty opuszczać tego miejsca. Jedzenie pyszne, wspaniale podane, a ukoronowaniem posiłku dla mnie była "herbata Starka" z żurawiną i pomarańczą.

Data wizyty: marcu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, Małgorzata S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 3
Liczba recenzji: 11
7 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 1 podziękowanie
“Świetne jedzenie!”
Zrecenzowano: 12 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Trafiliśmy do restauracji dzięki opiniom. Wygląd ani nie zniechęca ani nie zachęca do wejścia. Przeciętny. Jedzenie okazało się świetne. Polecamy polędwiczki wieprzowe.

Data wizyty: marcu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, Joanna F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 1
Liczba recenzji: 4
4 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 2
“Szybki obiad po KrakDentcie”
Zrecenzowano: 9 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Przeeeepyszna polędwiczka wieprzowa. Pięknie podane. Świetnie zbalansowane smaki. Polędwica wołowa również godna polecenia

Data wizyty: marcu 2017
Pomocne?
1 Dziękujemy, MGiszter
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Warszawa, Polska
Kontrybutor: poziom 2
Liczba recenzji: 8
5 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 2
“Pysznie :)”
Zrecenzowano: 8 marca 2017

Przy wyborze skorzystaliśmy z rankingu Trip Advisor i nie zawiedliśmy się, miła obsługa, wystrój troszkę nie w moim typie, ale to nie miało znaczenia, bo było pysznie, polecam :)

  • Data wizyty: listopadzie 2016
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, To_znowu_ja
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Starka — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Restauracja Starka? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem