Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jestem zauroczona flamingami :)”
Liv'Inn Aparthotel — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 8 dodatkowych witryn!
Liv'Inn Aparthotel
Miejsce nr 17 wśród 261 hoteli w Krakowie
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 26 czerwca 2017

Rewelacja! Czyściutko, przyjemnie.. piękny pokój <3 bardzo dobra lokalizacja.. spacerkiem do rynku :) Obsługa bardzo uprzejma i pomocna, cały czas uśmiechnięci. Śniadanko też bardzo dobre, każdy znalazł coś dla siebie ;) naprawdę polecam i jeśli będę jeszcze kiedyś w Krakowie, to nie będę się zastanawiać, który hotel wybrać ;)

Wskazówka dotycząca pokojów: 1 piętro, okna od ulicy, ale i tak panowała cisza i spokój.. :)
  • Data pobytu: czerwcu 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Pati P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LivInnTeam, Dyrektor generalny, Liv'Inn AparthotelOdpowiedź udzielona 7 lipca 2017

Droga Pani Patrycjo,
Serdecznie dziękujemy za tak wspaniałą opinię oraz ocenę naszego Hotelu! Cieszymy się, że mieliśmy okazję gościć Panią w naszym Hotelu oraz, że wymogi spełniły Pani oczekiwania. Dla każdego członka naszego zespołu, bycie Recepcjonistą to nie tylko praca ale także pasja, która pozwala nam spotykać niesamowitych ludzi. Tym samym dziękujemy za docenienie naszych starań, komentarze takie jak te ogromnie motywują nasz zespół i upewniają nas w przekonaniu, że dobrze wykonujemy naszą pracę. Miło nam słyszeć, że smakowały Pani śniadania serwowane w naszej restauracji. Każdego dnia dokładamy wszelkich starań aby urozmaicać posiłki, dzięki czemu każdy z Gości może wybrać to co mu najbardziej odpowiada. Co więcej, okolica w której się znajdujemy pozwala naszym Gościom na spokojny wypoczynek, jako że nasz Hotel oddalony jest od zgiełku miasta. Mamy wielką nadzieję gościć Panią w najbliższym czasie.
Pozdrawiamy,
Zespół Liv'Inn

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (441)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 441 recenzji

Zrecenzowano 21 czerwca 2017

Pobyt w hotelu zapewnił mi spokój, dobre samopoczucie, wypoczynek. Wygodne łóżko, klimatyzacja, nowoczesna, czysta łazienka. Oczywiście bardzo smaczne i świeże śniadanie, ale przede wszystkim pomocna, życzliwa obsługa!

Data pobytu: czerwcu 2017, podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, abraczynska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LivInnTeam, Dyrektor generalny, Liv'Inn AparthotelOdpowiedź udzielona 7 lipca 2017

Droga Pani,
Serdecznie dziękujemy za podzielenie się z nami opinią na temat Pani pobytu w Hotelu LIV'INN! Jest nam niezmiernie miło, że nasz Hotel sprostał Pani oczekiwaniom. Świadomość, iż spędziła Pani u nas miło czas, jest dla nas największym powodem do dumy. Naszym głównym celem zawsze było zapewnienie naszym Gościom jak najwyższego komfortu, dlatego też staraliśmy się wyposażyć nasze pokoje we wszystkie niezbędne urządzenia, tak aby czas spędzony w naszym obiekcie był pod każdym względem niezapomniany. Miło nam słyszeć , że przypadły Pani do gustu nasze śniadania, jako że posiłki przygotowywane są z dużą starannością, kładąc nacisk na wysoką jakość produktów. Cieszymy się także, że nasza załoga okazała się pomocna, nasi Goście są u nas zawsze na pierwszym miejscu!
Pozdrawiamy,
Zespół Liv'Inn

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 czerwca 2017

Polecamy na weekendowy wypad :) dobre śniadanie, czysto, obsługa bardzo sympatyczna. Odległość od rynku to jakieś 12 minut na piechotę. Dobra jakość w odpowiedniej cenie. Oryginalny wystrój pokoi robi wrażenie.

Data pobytu: czerwcu 2017, podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, kamila837
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LivInnTeam, Dyrektor generalny, Liv'Inn AparthotelOdpowiedź udzielona 23 czerwca 2017

Droga Pani Kamilo
Jest nam niezwykle miło czytać tak pochlebną recenzję na nasz temat. Wszystkie superlatywy w jakich nas Pani opisała dają wiarę w to, że naprawdę miło spędziła Pani czas, a to priorytet każdego pracownika Liv'Inn. Dbałość o detale, staranność i współpraca to cechy, których nie można odmówić osobom dbającym zarówno o przygotowanie świeżego, zbalansowanego śniadania każdego dnia jak i tych troszczących się o porządek w naszym Hotelu. Również recepcjoniści są doskonale przygotowani do swoich obowiązków i niejednokrotnie idą o wiele dalej aby pomóc Gościom w lepszej aklimatyzacji i spędzeniu czasu w sposób produktywny i bezproblemowy. Dziękujemy za docenienie naszych pokoi, które całkiem niedawno przeszły kompletną metamorfozę wedle naszej wizji i teraz cieszą się jeszcze większą popularnością. Staramy się zagwarantować naszym Gościom wszystko co tylko może się im przydać podczas pobytu i nie ma chwili żebyśmy nie myśleli o kolejnych krokach, które podejmiemy by utrzymać wysoki standard, przyjazną atmosferę i serwis z najwyższej półki.

Pozdrawiamy!
Liv'Inn Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 czerwca 2017

Pokoje zgodnie z opisem. Obsługa bardzo miła a śniadania rewelacja mimo że to szwedzki stół. Polecam w 100 % . Jedyny mankament to że nie mogłem znaleźć kanałów z bajkami dla córki ale w dobie internetu to nie jest problem :-) . Na pewno jeszcze kiedyś tam się zatrzymam.

Data pobytu: czerwcu 2017, podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Lukaszchal
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LivInnTeam, Kierownik, Liv'Inn AparthotelOdpowiedź udzielona 3 lipca 2017

Drogi Panie Łukaszu,
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię na temat naszego Hotelu! Jest nam niezmiernie miło gdy jesteśmy doceniani przez naszych Gości. Nasz personel jest zawsze do Państwa dyspozycji i chętnie służy pomocą oraz stara się aby nasi Goście byli zadowoleni zarówno z obsługi jak i standardu naszego Hotelu. Każdego dnia dbamy o zaopatrzenie kuchni w świeże, najlepszej jakości produkty oraz o wzbogacanie oferty śniadaniowej, by posiłki były zróżnicowane i trafiały w gusta każdego Gościa. Telewizory w naszych pokojach wyposażone są w szereg różnych kanałów zarówno polskich jak i angielskich. Można tam również znaleźć kanały z kreskówkami. Podczas następnej wizyty prosimy zwrócić się do naszej recepcji, która z przyjemnością pomoże Panu znaleźć odpowiedni program. Będzie nam niezmiernie miło ponownie gościć Pana jak również Pańską rodzinę. Mamy nadzieję, że następny pobyt będzie równie udany.
Pozdrawiamy,
Zespół LIV'INN

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 maja 2017

Hotel piękny, nowocześnie urządzony, do dyspozycji gości winda. Miałam przyjemność nocować w apartamencie na trzecim piętrze, chyba nr 32. Apartament składał się z nowocześnie urządzonej kuchni, z najpotrzebniejszym sprzętem AGD i z wyjściem na mały balkon, łazienki z bidetem i dużą wanną i ogrzewaniem podłogowym (!), sypialni z bardzo dużym i wygodnym łóżkiem, w dużej szafie jest sejf, deska do pracowania i żelazko oraz z pokoju dziennego z dużym stołem i rozkładaną kanapą. Jedynym mankamentem, ale to już zwykłe czepianie się, jest parkiet, który głośno "pracuje". Moje serce skradły piękne żyrandole. Obsługa bardzo miła, pomocna i uśmiechnięta. Śniadania różnorodne, każdy znajdzie coś dla siebie. Trochę daleko od centrum, ale dzięki temu okolica cicha i spokojna.

Data pobytu: maju 2017, podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, jagoda_barczyk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LivInnTeam, Dyrektor generalny, Liv'Inn AparthotelOdpowiedź udzielona 31 maja 2017

Droga Pani Jagodo,
Serdecznie dziękujemy za tak wspaniałą opinię oraz ocenę naszego Hotelu. Staramy się by udogodnienia w pokojach były na najwyższym poziomie, dlatego też wyposażyliśmy nasze pokoje we wszystkie przydatne sprzęty. W apartamentach postanowiliśmy zachować oryginalny parkiet, ponieważ jego unikatowy styl oddaje ducha dawnych krakowskich kamienic, co w połączeniu z nowoczesnym wyposażeniem tworzy interesującą całość. Ogromnie cieszymy się, że smakowały Pani śniadania serwowane w naszym Hotelu. Tworzone są one z najwyższej jakości produktów. Dodatkowo serwujemy pyszną kawę i gamę różnych drinków. Dziękujemy także, że zwróciła Pani uwagę na lokalizację Hotelu, ponieważ to prawda, że nasza okolica jest cicha i spokojna. Mimo, że od Starego Miasta dzieli nas 15-minutowy spacer, to wciąż znajdujemy się w ścisłym i dobrze skomunikowanym centrum miasta, a nasi Goście mają okazję odwiedzić ciekawe restauracje i sklepy znajdujące się na ulicach prowadzących do Rynku Głównego.
Jest nam niezmiernie miło, że nasz Hotel sprostał Pani oczekiwaniom, gdyż staramy się robić wszystko co w naszej mocy, aby umilić pobyt naszym Gościom. Serdecznie zachęcamy do ponownego odwiedzenia Krakowa oraz naszego Hotelu.
Pozdrawiamy,
Zespół Liv'Inn

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Kraków)
Stare Miasto
Cracowdays Apartments
Cracowdays Apartments
Nr 5 z 261 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 991
Venetian House Aparthotel
Nr 15 z 261 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 942
Kazimierz
Hotel Columbus
Hotel Columbus
Nr 12 z 261 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 300
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Sodispar Serviced Apartments
Nr 20 z 261 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 709
Novotel Krakow Centrum
Nr 45 z 261 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 742
Hotel Hilton Garden Inn Kraków
Nr 29 z 261 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 625
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Liv'Inn Aparthotel? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Liv'Inn Aparthotel — dodatkowe informacje

Adres: ul. Wroclawska 5A, Kraków 30-006, Polska (dawniej Home & Travel)
Lokalizacja: Polska > Polska Południowa > Małopolskie > Kraków
Udogodnienia:
Bar/salon Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Wnęka kuchenna Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Apartamenty Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Miejsce nr 17 wśród 261 hoteli w Krakowie
Zakres cen: 229 zł–357 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — Liv'Inn Aparthotel 3*
Liczba pokoi: 17
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm TripOnline SA, Booking.com i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Liv'Inn Aparthotel. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem