Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Godny polecenia”
Liv'Inn Aparthotel — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 9 dodatkowych witryn!
Liv'Inn Aparthotel
Miejsce nr 17 wśród 260 hoteli w Krakowie
Certyfikat jakości
Szczecinek, Polska
Liczba recenzji: 1
“Godny polecenia”
Zrecenzowano: 5 października 2016

Hotel czysty, śniadania urozmaicone, pracownicy pomocni i uprzejmi, położony niedaleko Starego Miasta. Pokój czysty, niezbyt duży, ale w zupełności wystarczający. Łazienka czysta, przestronna i odpowiednio wyposażona.

Wskazówka dotycząca pokojów: Pokój czysty, nie za duży, ale w zupełności wystarczający. Łazienka czysta, duża, odpowiednio wyposa...
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Pobyt: wrześniu 2016, wyjazd ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Amoma.com

Pomocne?
Dziękujemy, ewas323
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LivInnTeam, Dyrektor generalny, Liv'Inn Aparthotel, 7 października 2016
Droga ewas323,
Bardzo dziękujemy za miłą i bardzo rzeczową opinię na temat naszego Hotelu. Cieszymy się, że pobyt był udany a pokój, przestrzenie wspólne jak również usługi świadczone przez pracowników recepcji oraz działu służby pięter były godne oczekiwań. Jesteśmy niezwykle zadowoleni z faktu, że smakowały Pani nasze śniadania w formie bufetu, ponieważ staramy się dbać o ich różnorodność oraz jakość produktów. Z opinii wynika, że był to wyjazd o charakterze turystycznym, dlatego też cieszymy się, że nasze strategiczne położenie zostało docenione, tzn. pieszy dystans do Starego Miasta oraz dobre skomunikowanie transportu publicznego.
Pozdrawiamy,
Zespół LIV'INN
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

418 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny podróżnych
    279
    110
    22
    4
    3
Wyświetl recenzje w kategorii:
82
177
25
17
Podsumowanie rankingu
  • Jakość noclegu
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Obsługa
  • Wartość
  • Czystość
Wskazówki podróżnych pomagają wybrać odpowiedni pokój.   Wskazówki dotyczące pokoi (8)
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw czeski
  • Najpierw francuski
  • Najpierw grecki
  • Najpierw hiszpański
  • Najpierw niderlandzki
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. norweski
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw portugalski
  • Najpierw rosyjski
  • Najpierw j. słowacki
  • Najpierw szwedzki
  • Najpierw j. węgierski
  • Najpierw włoski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Warsaw, Poland
Liczba recenzji: 1
Zrecenzowano: 12 czerwca 2016

miło spędzona przerwa w podróży. Kulturalna obsługa, pokoje zgodne z zamówieniem, wyposażenie doskonałe. Świetna lokalizacja. Cisza. Podczas następnego pobytu w Krakowie napewno wybiorę ponownie ten hotel!

  • Pobyt: czerwcu 2016, wyjazd służbowy
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem

Pomocne?
Dziękujemy, krzysztofo544
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LivInnTeam, Dyrektor generalny, Liv'Inn Aparthotel, 14 czerwca 2016
Szanowny Panie krzysztofo544,
Dziękujemy serdecznie za poświęcenie kilku minut i napisanie tak miłej dla nas recenzji! Jesteśmy bardzo wdzięczni za docenienie starań naszego zespołu a także innych walorów Hotelu. Zawsze pragniemy świadczyć usługi na najwyższym poziomie, tak, aby czas u nas spędzony był niezapomniany a Goście wypoczęci i w pełni zadowoleni. Cieszymy się ogromnie, że wybrał Pan właśnie nas i mamy nadzieję, że dotrzyma Pan słowa i ponownie nas odwiedzi.
Zespół LIV'INN
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Gdansk, Poland
Liczba recenzji: 1
Zrecenzowano: 21 kwietnia 2016

Moja ogólna ocena pobytu w hotelu jest bardzo dobra. Przybywając na miejsce zastaliśmy bardzo dobrą obsługę, śniadania były doskonałe i w idealnych porach, pokoje czyste i zadbane. Jedyną rzeczą, na którą muszę zwrócić uwagę w kontekście negatywnym to niemiłosiernie trzeszczące łóżko... Sam moment siadania na nim czy kładzenia się powodował olbrzymi trzask, hałas, co powodowało istotny dyskomfort podczas pobytu. Pozostałe elementy oceniam jak najbardziej pozytywnie.

  • Pobyt: kwietniu 2016, wyjazd we dwoje
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem

Pomocne?
Dziękujemy, Misza89
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LivInnTeam, Dyrektor generalny, Liv'Inn Aparthotel, 22 kwietnia 2016
Szanowny Misza89
Na wstępie pragniemy bardzo serdecznie podziękować, że zdecydowali się Państwo podzielić z nami i Gośćmi śledzącymi nasze opinie w serwisie Tripadvisor, swoją oceną. To dla nas bardzo ważne, bo dzięki temu nie tylko możemy poprawiać jakoś świadczonych usług, ale także poprzez obiektywną ocenę zaprezentować nasz Hotel pozostałym Gościom.
Personel Liv'Inn Aparthotelu, zarówno pracujący na Recepcji jak i departamencie sprzątającym, codziennie dokłada wszelkich starań by nasi Goście czuli się u nas jak najbardziej komfortowo. Śniadania jakie oferujemy składają się z różnorodnych produktów o wysokiej jakości. Idąc naprzeciw oczekiwaniom smakowym oraz opierając się na opiniach zarówno na miejscu jak i poprzez portale opiniotwórcze, każdego dnia staramy się urozmaicać naszą ofertę gastronomiczną.
W menu oprócz codziennych ciepłych dań, takich jak kiełbaski, jajecznica, boczek, parówki, frankfurterki, znajdą Państwo szeroki wybór wędlin, serów, past rybnych, jajek w różnych postaciach, sałatek oraz kilku odmian muesli , płatków kukurydzianych i jogurtów.
Niezwykłą popularnością cieszą się również świeżo smażone naleśniki, do których proponujemy szeroki wybór dodatków takich jak dżemy w czterech smakach, słodkie serki, kremy czekoladowe czy miód.
Na deser i pozytywne nastawienie do wstającego dnia, oferujemy odrobinę słodkości w postaci wyśmienitych muffinków , owoców oraz pieczonych specjalnie dla naszych Gości ciastek i croissantów.
Nasze śniadania serwujemy codziennie od godziny 7 do godziny 10. Każdy ranny ptaszek może liczyć na wcześniejsze śniadanie już od godziny 06:30, a Goście korzystający z wcześniejszego wymeldowania np. w nocy, mogą liczyć na bezpłatne boxy oraz ciepłą kawę na drogę.
Ubolewamy, że mieli Państwo problemy z łóżkiem w swoim pokoju, bo komfort snu naszych Gości ma dla nas ogromne znaczenie. Każdą, nawet najmniejszą niedogodność, staramy się poprawiać jak najszybciej i dlatego prosimy Państwa jak i pozostałych Gości o zgłaszanie do Recepcji jakichkolwiek problemów technicznych w trakcie pobytu. Mamy nadzieję, że odwiedzając nas w przyszłości, nasz Hotel już w 100% spełni Państwa oczekiwania a dzięki wskazaniu problemu technicznego, który Państwo uwypuklili mogliśmy dokonać niezbędnych napraw, by nasi Goście mogli korzystać z łóżka w sposób wygodny i bez zbędnych trzasków , bo jak wiadomo łóżko to najważniejszy element wyposażenia w każdym Hotelu.
Serdecznie dziękujemy za wybór LIV'INN Aparthotelu na Państwa weekendowy wypoczynek w kwietniu i serdecznie zapraszamy ponownie w przyszłości.
Zespół LIV'INN Aparthotel
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Poznan, Poland
Liczba recenzji: 1
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 podziękowanie
Zrecenzowano: 13 kwietnia 2016

Wspaniały hotel i przemiła obsługa! Pokoje czyste i zadbane. Personel hotelu służy pomocą o każdej godzinie, zawsze z uśmiechem na ustach. Lokalizacja hotelu jest dobra, w najważniejsze miejsca Krakowa można dojść spacerkiem.
Gorąco Polecam!

  • Pobyt: kwietniu 2016, wyjazd we dwoje
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem

Pomocne?
1 Dziękujemy, marcin_barczak87
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LivInnTeam, Dyrektor generalny, Liv'Inn Aparthotel, 15 kwietnia 2016
Szanowny marcin_barczak87,
Serdecznie dziękujemy za podzielenie się opinią nt. naszego Hotelu! To miód na nasze recepcyjne serca wiedzieć, że jest Pan zadowolony z oferowanych usług i standardu Hotelu. Cieszymy się, że podobał się Panu wynajęty apartament 8a, który jest znakomitą opcją dla Gości ceniących sobie elegancki wystrój i praktyczność wyposażenia. To prawda, że nasz Hotel znajduje się w korzystnej lokalizacji i spacerek jest dobrym środkiem transportu podczas zwiedzania miasta.
Dziękujemy i zapraszamy ponownie!
Zespół LIV'INN

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Kraków)
Stare Miasto
Cracowdays Apartments
Cracowdays Apartments
Nr 5 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 988
Kleparz
Red Brick Apartments
Red Brick Apartments
Nr 27 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 530
Stare Miasto
Home Hotel
Home Hotel
Nr 41 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 165
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Kazimierz
Hotel Columbus
Hotel Columbus
Nr 13 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 285
Kazimierz
The Secret Garden Hostel
The Secret Garden Hostel
Nr 67 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 414
Hampton by Hilton Krakow
Nr 42 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 562
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Liv'Inn Aparthotel? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Liv'Inn Aparthotel — dodatkowe informacje

Obiekt: Liv'Inn Aparthotel
Adres: ul. Wroclawska 5A, Kraków 30-006, Polska (dawniej Home & Travel)
Lokalizacja: Polska > Polska Południowa > Małopolskie > Kraków
Udogodnienia:
Bar/salon Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Wnęka kuchenna Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Apartamenty Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Miejsce nr 17 wśród 260 hoteli w Krakowie
Rozpiętość cen (za noc): 219 zł–353 zł
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — Liv'Inn Aparthotel 3*
Liczba pokoi: 17
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm TripOnline SA, Booking.com, Hotels.com i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Liv'Inn Aparthotel. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem