Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“godny polecenia”
Liv'Inn Aparthotel — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 10 dodatkowych witryn!
Liv'Inn Aparthotel
Miejsce nr 17 wśród 260 hoteli w Krakowie
Certyfikat jakości
Warsaw, Poland
Liczba recenzji: 1
“godny polecenia”
Zrecenzowano: 12 czerwca 2016

miło spędzona przerwa w podróży. Kulturalna obsługa, pokoje zgodne z zamówieniem, wyposażenie doskonałe. Świetna lokalizacja. Cisza. Podczas następnego pobytu w Krakowie napewno wybiorę ponownie ten hotel!

  • Pobyt: czerwcu 2016, wyjazd służbowy
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem

Pomocne?
Dziękujemy, krzysztofo544
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LivInnTeam, Dyrektor generalny, Liv'Inn Aparthotel, 14 czerwca 2016
Szanowny Panie krzysztofo544,
Dziękujemy serdecznie za poświęcenie kilku minut i napisanie tak miłej dla nas recenzji! Jesteśmy bardzo wdzięczni za docenienie starań naszego zespołu a także innych walorów Hotelu. Zawsze pragniemy świadczyć usługi na najwyższym poziomie, tak, aby czas u nas spędzony był niezapomniany a Goście wypoczęci i w pełni zadowoleni. Cieszymy się ogromnie, że wybrał Pan właśnie nas i mamy nadzieję, że dotrzyma Pan słowa i ponownie nas odwiedzi.
Zespół LIV'INN
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

421 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny podróżnych
    281
    111
    22
    4
    3
Wyświetl recenzje w kategorii:
84
178
25
17
Podsumowanie rankingu
  • Jakość noclegu
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Obsługa
  • Wartość
  • Czystość
Wskazówki podróżnych pomagają wybrać odpowiedni pokój.   Wskazówki dotyczące pokoi (8)
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw czeski
  • Najpierw francuski
  • Najpierw grecki
  • Najpierw hiszpański
  • Najpierw niderlandzki
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. norweski
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw portugalski
  • Najpierw rosyjski
  • Najpierw j. słowacki
  • Najpierw szwedzki
  • Najpierw j. węgierski
  • Najpierw włoski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Gdansk, Poland
Liczba recenzji: 1
Zrecenzowano: 21 kwietnia 2016

Moja ogólna ocena pobytu w hotelu jest bardzo dobra. Przybywając na miejsce zastaliśmy bardzo dobrą obsługę, śniadania były doskonałe i w idealnych porach, pokoje czyste i zadbane. Jedyną rzeczą, na którą muszę zwrócić uwagę w kontekście negatywnym to niemiłosiernie trzeszczące łóżko... Sam moment siadania na nim czy kładzenia się powodował olbrzymi trzask, hałas, co powodowało istotny dyskomfort podczas pobytu. Pozostałe elementy oceniam jak najbardziej pozytywnie.

  • Pobyt: kwietniu 2016, wyjazd we dwoje
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem

Pomocne?
Dziękujemy, Misza89
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LivInnTeam, Dyrektor generalny, Liv'Inn Aparthotel, 22 kwietnia 2016
Szanowny Misza89
Na wstępie pragniemy bardzo serdecznie podziękować, że zdecydowali się Państwo podzielić z nami i Gośćmi śledzącymi nasze opinie w serwisie Tripadvisor, swoją oceną. To dla nas bardzo ważne, bo dzięki temu nie tylko możemy poprawiać jakoś świadczonych usług, ale także poprzez obiektywną ocenę zaprezentować nasz Hotel pozostałym Gościom.
Personel Liv'Inn Aparthotelu, zarówno pracujący na Recepcji jak i departamencie sprzątającym, codziennie dokłada wszelkich starań by nasi Goście czuli się u nas jak najbardziej komfortowo. Śniadania jakie oferujemy składają się z różnorodnych produktów o wysokiej jakości. Idąc naprzeciw oczekiwaniom smakowym oraz opierając się na opiniach zarówno na miejscu jak i poprzez portale opiniotwórcze, każdego dnia staramy się urozmaicać naszą ofertę gastronomiczną.
W menu oprócz codziennych ciepłych dań, takich jak kiełbaski, jajecznica, boczek, parówki, frankfurterki, znajdą Państwo szeroki wybór wędlin, serów, past rybnych, jajek w różnych postaciach, sałatek oraz kilku odmian muesli , płatków kukurydzianych i jogurtów.
Niezwykłą popularnością cieszą się również świeżo smażone naleśniki, do których proponujemy szeroki wybór dodatków takich jak dżemy w czterech smakach, słodkie serki, kremy czekoladowe czy miód.
Na deser i pozytywne nastawienie do wstającego dnia, oferujemy odrobinę słodkości w postaci wyśmienitych muffinków , owoców oraz pieczonych specjalnie dla naszych Gości ciastek i croissantów.
Nasze śniadania serwujemy codziennie od godziny 7 do godziny 10. Każdy ranny ptaszek może liczyć na wcześniejsze śniadanie już od godziny 06:30, a Goście korzystający z wcześniejszego wymeldowania np. w nocy, mogą liczyć na bezpłatne boxy oraz ciepłą kawę na drogę.
Ubolewamy, że mieli Państwo problemy z łóżkiem w swoim pokoju, bo komfort snu naszych Gości ma dla nas ogromne znaczenie. Każdą, nawet najmniejszą niedogodność, staramy się poprawiać jak najszybciej i dlatego prosimy Państwa jak i pozostałych Gości o zgłaszanie do Recepcji jakichkolwiek problemów technicznych w trakcie pobytu. Mamy nadzieję, że odwiedzając nas w przyszłości, nasz Hotel już w 100% spełni Państwa oczekiwania a dzięki wskazaniu problemu technicznego, który Państwo uwypuklili mogliśmy dokonać niezbędnych napraw, by nasi Goście mogli korzystać z łóżka w sposób wygodny i bez zbędnych trzasków , bo jak wiadomo łóżko to najważniejszy element wyposażenia w każdym Hotelu.
Serdecznie dziękujemy za wybór LIV'INN Aparthotelu na Państwa weekendowy wypoczynek w kwietniu i serdecznie zapraszamy ponownie w przyszłości.
Zespół LIV'INN Aparthotel
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Poznan, Poland
Liczba recenzji: 1
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 podziękowanie
Zrecenzowano: 13 kwietnia 2016

Wspaniały hotel i przemiła obsługa! Pokoje czyste i zadbane. Personel hotelu służy pomocą o każdej godzinie, zawsze z uśmiechem na ustach. Lokalizacja hotelu jest dobra, w najważniejsze miejsca Krakowa można dojść spacerkiem.
Gorąco Polecam!

  • Pobyt: kwietniu 2016, wyjazd we dwoje
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem

Pomocne?
1 Dziękujemy, marcin_barczak87
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LivInnTeam, Dyrektor generalny, Liv'Inn Aparthotel, 15 kwietnia 2016
Szanowny marcin_barczak87,
Serdecznie dziękujemy za podzielenie się opinią nt. naszego Hotelu! To miód na nasze recepcyjne serca wiedzieć, że jest Pan zadowolony z oferowanych usług i standardu Hotelu. Cieszymy się, że podobał się Panu wynajęty apartament 8a, który jest znakomitą opcją dla Gości ceniących sobie elegancki wystrój i praktyczność wyposażenia. To prawda, że nasz Hotel znajduje się w korzystnej lokalizacji i spacerek jest dobrym środkiem transportu podczas zwiedzania miasta.
Dziękujemy i zapraszamy ponownie!
Zespół LIV'INN

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kraków, Polska
Liczba recenzji: 1
Zrecenzowano: 12 kwietnia 2016

Przyjazna atmosfera.obsługa hotelu na wysokim poziomie. Pysznevsniadanie. Doba hotelowa mogłaby być dłuższa do godziny 12. Poza tym byliśmy zadowoleni z pobytu. Apartament dość przestrzenny i słoneczny.

Pobyt: kwietniu 2016, wyjazd we dwoje
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem

Pomocne?
Dziękujemy, mkoperska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LivInnTeam, Dyrektor generalny, Liv'Inn Aparthotel, 13 kwietnia 2016
Droga mkoperska,
Serdecznie dziękujemy za poświęcenie czasu na napisanie opinii na temat naszego obiektu. Niezmiernie cieszy nas fakt, że spędzili Państwo z nami miło swój czas w Krakowie. Staramy się sprostać oczekiwaniom naszych Gości i najlepszą nagrodą są dla nas takie opinie jak ta. Niestety nie przewidujemy wydłużenia doby hotelowej, aczkolwiek w przypadku takiej potrzeby zachęcamy do kontaktu z recepcją, gdyż do takich życzeń odnosimy się indywidualnie i są one uwarunkowane od aktualnego obłożenia Hotelu. Cieszymy się również, że przypadł Państwu do gustu nasz apartament studio deluxe, który tak jak wszystkie dostępne u nas pokoje i apartamenty cechują duże okna pozwalające nastroić się wiosenną słoneczną aurą.
Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie.
Zespół LIV'INN
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Londyn, Wielka Brytania
Liczba recenzji: 1
Zrecenzowano: 7 kwietnia 2016

Pokój bardzo czysty, panie dbające o porządek stale pytają czy niczego mi nie brak, a panowie w recepcji p.Bartosz i p.Kamil są po prostu nie z tej ziemi!!! Zwiedziłam mnóstwo miejsc i hoteli, ale takiej obsługi klienta jak tu nie widziałam nigdzie ba, nikt nawet nie był blisko. Śniadania fantastyczne, domowej roboty muffinki pycha! Obecnie przebywam w innym hotelu w Krakowie, podobno 5-gwiazdkowy, ale już myślę o powrocie bo przyciąga mnie magia tamtego miejsca. Polecam to mało powiedziane!!!

  • Pobyt: kwietniu 2016, wyjazd służbowy
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Pomocne?
Dziękujemy, Patrycja N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LivInnTeam, Kierownik recepcji, Liv'Inn Aparthotel, 10 kwietnia 2016
Szanowna Pani Patrycjo,

Bardzo dziękujemy za tak wspaniałą ocenę naszego Hotelu. Każdego dnia dokładamy wszelkich starań by nasi Goście czuli się zadowoleni i usatysfakcjonowani z pobytu.
Śniadania to nasze oczko w głowie, przygotowujemy je z dużą starannością, kładąc nacisk nie tylko na wysoką jakość produktów ale także na różnorodność.
Muffinki, ciastka czy naleśniki to nasze własne wyroby, które codziennie rano przygotowujemy dla naszych Gości. Wśród wielu innych dań śniadaniowych nasi Goście znajdą ciepłe dania takie jak kiełbaski czy jajecznicę. Dla Gości lubiących lekkie śniadania oferujemy szeroki wybór płatków śniadaniowych, owoców, jogurtów i sałatek.
Cieszymy się, że pobyt w naszym Hotelu, w porównaniu do innych tak wysoko Pani oceniła. Te słowa są dla nas niezwykle ważne i miłe i udowadniają, ze nasze starania przynoszą wymierne skutki.

Serdecznie Panią pozdrawiamy i zapraszamy w przyszłości.

Zespół LIV'INN
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Kraków)
Stare Miasto
Cracowdays Apartments
Cracowdays Apartments
Nr 5 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 988
Kazimierz
Hotel Columbus
Hotel Columbus
Nr 14 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 285
Kleparz
Red Brick Apartments
Red Brick Apartments
Nr 29 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 530
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Stare Miasto
Home Hotel
Home Hotel
Nr 44 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 167
Kazimierz
The Secret Garden Hostel
The Secret Garden Hostel
Nr 73 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 416
Stare Miasto
Radisson Blu Hotel Kraków
Radisson Blu Hotel Kraków
Nr 23 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 2 483
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Liv'Inn Aparthotel? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Liv'Inn Aparthotel — dodatkowe informacje

Obiekt: Liv'Inn Aparthotel
Adres: ul. Wroclawska 5A, Kraków 30-006, Polska (dawniej Home & Travel)
Lokalizacja: Polska > Polska Południowa > Małopolskie > Kraków
Udogodnienia:
Bar/salon Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Wnęka kuchenna Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Apartamenty Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Miejsce nr 17 wśród 260 hoteli w Krakowie
Rozpiętość cen (za noc): 222 zł–357 zł
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — Liv'Inn Aparthotel 3*
Liczba pokoi: 17
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm TripOnline SA, Booking.com, Hotels.com i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Liv'Inn Aparthotel. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem