Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 18:00 - 02:00
Zapisz
Wyróżnione recenzje
po prostu rewelka

Byłem z ekipą I raz, spotkanie klasowe, nowe miejsce na mapie Krakowa, gdzie można dobrze zjeść... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 30 września 2019
MarcinM1004
Godne polecenia!

Niewiele jest miejsc na mapie Krakowa, gdzie można odpocząć w godzinach popołudniowych, dobrze... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 6 września 2019
Marcin P
Przeczytaj wszystkie recenzje (40)
  
Recenzje (40)
Filtruj recenzje
40 wyniki
Oceny podróżnych
39
0
1
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
39
0
1
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
8 z 13 wśród 40 recenzji
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019

Bardzo fajne, warte odwiedzenia! Byłam zaskoczona,że w samym centrum zatłoczonego w sezonie letnim Starego Miasta można znaleźć tak spokojne i jednocześnie pełne życia miejsce:)
Polecam pyszne jedzenie z grilla! Następnym razem wpadnę na te niespotykane płonące szoty,bo przyciągnęły wzrok niesamowicie :)

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Magda D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MrVavelsky, General Manager, Mr. VavelskyOdpowiedź udzielona 13 listopada 2019

Dziękujemy za recenzję i bardzo zachęcamy do ponownej wizyty, by wypróbować nasze słynne płonące shoty! Obiecujemy: warto :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019

Mr. Vavelski odwiedziedzam regularnie! Najpierw odwiedzalam nowo otworzony pub, z bardzoo ciekawymi, płonącymi drinkami , swietną muzyką oraz atmosferą tworzoną przez młody i energiczny zespół, który tam pracuje!❤️
Co więcej, oprócz pubu, czas można spędzić na chilloucie w klimatycznym ogródku, z świetnymi burgerami, muzyką na żywo oraz bardzo ciekawymi evenatami organizowanymi w tym miejscu.
Widać, że jest to obiekt zaprojektowany z świetnym pomysłem, prowadzony z zaangażowaniem zarówno właścicieli jak i zespołu, gdzie każdy poczuje się swobodnie i spędzi świetny czas!

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, PatrycjaD464
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MrVavelsky, General Manager, Mr. VavelskyOdpowiedź udzielona 13 listopada 2019

Dzięki wielkie za wystawienie opinii! Jesteśmy bardzo dumni z płonących shotów - cieszymy się, że i Tobie przypadły do gustu :) Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019

Mr.Vavelski odwiedziłam wraz z mężem i dziećmi podczas niedzielnego wypadu do Krakowa, z polecania córki. Nie zawiedlismy się! Przepyszne,kolorowe drinki w bardzo dobrych cenach (przekładających się na ich jakość)!
Spróbowalismy serwowanych tam burgerów i szczerze mówiąc były to jedne z najlepszych które kiedykolwiek jedliśmy a do tego wszystkiego muzyka na żywo, klimatyczny nastrój i życzliwa,młoda obsługa.
Gorąco POLECAM!!

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, MartaaaD
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MrVavelsky, General Manager, Mr. VavelskyOdpowiedź udzielona 13 listopada 2019

Bardzo dziękujemy za opinię :) Cieszymy się, że niedzielna wizyta u nas przypadła rodzince do gustu :) Pozdrawiamy Was serdecznie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019

Świetne miejsce, super klimat i niesamowita obsługa. Wszystko na swoim miejscu i na wysokim poziomie. Jakis czas temu organizowałem tam urodziny i mogę z czystym sumieniem polecić to miejsce. Drinki bardzo dobre, muzyka zawsze trafiona. polecam :)

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, serczoon
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MrVavelsky, General Manager, Mr. VavelskyOdpowiedź udzielona 13 listopada 2019

Bardzo dziękujemy za opinię i zorganizowanie urodzin właśnie u nas :) Cieszymy się, że smakowały Ci nasze drinki. Może zobaczymy się wcześniej, niż za rok? :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019

Super miejsce, niepowtarzalny klimat oraz świetna obsługa. Polecam każdemu kto lubi pyszne drinki oraz dobrą zabawę.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, klimek1011
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MrVavelsky, General Manager, Mr. VavelskyOdpowiedź udzielona 13 listopada 2019

Bardzo dziękujemy za opinię :) Cieszymy się, że smakowały Ci nasze drinki i mamy nadzieję, że wpadniesz znów, by wypróbować pozostałe pozycje z naszej karty :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji