Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Tajne zwiedzanie Krakowa

Świetna alternatywa dla zobaczenia kawałka miasta. Gra terenowa łączy rozwiązywanie interaktywnych... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu
Dorothy9595
Być Tajnym Agentem - Gra Terenowa

Świetna gra terenowa, w której wcielamy się w rolę tajnych agentów na misji, pomysłowe zastosowanie... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu
Mikołaj L
Przeczytaj wszystkie recenzje (12)
  
Recenzje (12)
Filtruj recenzje
12 wyniki
Oceny podróżnych
12
0
0
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
12
0
0
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 12 recenzji
Zrecenzowano: 2 września 2019

Super pomysł na grę po całym Krakowie :) Bawiłyśmy się świetnie, próbując rozwiązać ciekawe zadania!

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, fakeesouls
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Escape C, EscapeCity Team , EscapeCityOdpowiedź udzielona 1 tydzień temu

Fakeesouls,
super, że świetnie bawiłyście się podczas gry miejskiej. Kraków potrzebował bohaterów :)
Zapraszamy i na nasze stacjonarne gry typu escape room.

Do zobaczenia,
z pozdrowieniami,
zespół EscapeCity

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 czerwca 2019

Kilka dni temu zrobiłyśmy tutaj wieczór panieński ! Serdecznie polecamy, było super zabawnie ! Rywalizowałyśmy ze sobą, a każda zagadka nakręcała nas coraz bardziej. Zrobiłyśmy sobie niezły wycisk, ale wszystkie dały radę ! Polecamy każda z dziewczyn na końcu atrakcji mówiła ze są mega zadowolone ze właśnie ta atrakcje wybrałyśmy.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, Patrycja B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Escape C, zespół EscapeCity , EscapeCityOdpowiedź udzielona 6 lipca 2019

Patrycjo B.
ogromnie dziękujemy, że napisałaś kilka słów o atrakcji wieczoru panieńskiego w Krakowie.
Cieszymy się, że zdecydowałyście się na grę miejską z AR. Potwierdzamy, że zagadki są zróżnicowane i w miarę ich rozwiązywanie rośnie adrenalina. Super, że dobrze bawiłyście się tego wieczoru z nami.

Wszystkiego dobrego dla całej drużyny Panny Młodej i jej świadkowej!

Z pozdrowieniami,
zespół EscapeCity

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 czerwca 2019

Z usługi skorzystała grupa 9 letnich dziewczynek. Bawiły się doskonale. Bardzo zaangażowały się w zabawę i nawet 30 stopniowy upał ich nie zraził :-)
Obsługa (w postaci pani Magdy)- wzorowa!
Rekomendujemy to miejsce.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, kosmider79
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Escape C, zespół EscapeCity , EscapeCityOdpowiedź udzielona 6 lipca 2019

Cudowne dziewczynki i fantastyczna mama. Miałyście małe wyzwanie, bo był upał, jednak jesteście niezwykłą drużyną. Humory, zaangażowanie to Wasze mocne strony. Dziękujemy za docenienie gry Magiczny Portal i obsługi EcapeCity. Lubimy pomagać i bawić się na całego :)

Będzie nam miło, jak odwiedzicie nas ponownie

Z pozdrowieniami,
zespół EscapeCity

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 czerwca 2019

Rewelacyjna gra miejska Operacja Mindfall. Wcieliłam się w agenta podczas tajnej misji , podczas której uratowałam świat :)
Super rozrywka, świetna zabawa, zagadki przy których trzeba pogłówkować.
Polecam serdecznie każdemu :)

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, Agnieszka W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Escape C, zespół EscapeCity , EscapeCityOdpowiedź udzielona 6 lipca 2019

Agnieszka W,
ogromne podziękowania za podjęcie wyzwania pod krypotonimem Operacji Mindfall. Trasa pełna zagadek wymagają współpracy, dobrego humoru i zespołu. Extra, że podobała się Wam zabawa. Zapraszamy na inne misje EscapeCity.

Do miłego zobaczenia
Zespół EscapeCity

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Świetna gra ! Mimo 20-stu paru lat czułyśmy się jak dzieci, w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Gra skonstruowana bardzo ciekawie, świetne zadania, trudne misje do wykonania, a to wszystko, żeby uratować Kraków. Bardzo polecam wszystkim, jako fajną odskocznie od rzeczywistości :)

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, Andzia K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Escape C, EscapeCity Team , EscapeCityOdpowiedź udzielona 6 lipca 2019

Andzia K, bardzo dziękujemy za wspólną zabawę i wybór gry miejskiej jako atrakcji. Super, że dzięki Waszej drużynie Kraków został uratowany :) i mogłyście doświadczyć innej rzeczywistości.
Aby zostać pełnoprawnym agentem niektóre zadania mogą sprawić trudność, jednak w grupie siła!
Zespół EscapeCity wierzy i kibicuje do końca misji.

Pozdrawiamy serdecznie,
EscapeCity Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji