Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Tajne zwiedzanie Krakowa

Świetna alternatywa dla zobaczenia kawałka miasta. Gra terenowa łączy rozwiązywanie interaktywnych... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu
Dorothy9595
Być Tajnym Agentem - Gra Terenowa

Świetna gra terenowa, w której wcielamy się w rolę tajnych agentów na misji, pomysłowe zastosowanie... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu
Mikołaj L
Przeczytaj wszystkie recenzje (12)
  
Recenzje (12)
Filtruj recenzje
12 wyniki
Oceny podróżnych
12
0
0
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
12
0
0
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 12 recenzji
Zrecenzowano: 24 czerwca 2019

Kilka dni temu zrobiłyśmy tutaj wieczór panieński ! Serdecznie polecamy, było super zabawnie ! Rywalizowałyśmy ze sobą, a każda zagadka nakręcała nas coraz bardziej. Zrobiłyśmy sobie niezły wycisk, ale wszystkie dały radę ! Polecamy każda z dziewczyn na końcu atrakcji mówiła ze są mega zadowolone ze właśnie ta atrakcje wybrałyśmy.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, Patrycja B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Escape C, zespół EscapeCity , EscapeCityOdpowiedź udzielona 6 lipca 2019

Patrycjo B.
ogromnie dziękujemy, że napisałaś kilka słów o atrakcji wieczoru panieńskiego w Krakowie.
Cieszymy się, że zdecydowałyście się na grę miejską z AR. Potwierdzamy, że zagadki są zróżnicowane i w miarę ich rozwiązywanie rośnie adrenalina. Super, że dobrze bawiłyście się tego wieczoru z nami.

Wszystkiego dobrego dla całej drużyny Panny Młodej i jej świadkowej!

Z pozdrowieniami,
zespół EscapeCity

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 czerwca 2019

Z usługi skorzystała grupa 9 letnich dziewczynek. Bawiły się doskonale. Bardzo zaangażowały się w zabawę i nawet 30 stopniowy upał ich nie zraził :-)
Obsługa (w postaci pani Magdy)- wzorowa!
Rekomendujemy to miejsce.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, kosmider79
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Escape C, zespół EscapeCity , EscapeCityOdpowiedź udzielona 6 lipca 2019

Cudowne dziewczynki i fantastyczna mama. Miałyście małe wyzwanie, bo był upał, jednak jesteście niezwykłą drużyną. Humory, zaangażowanie to Wasze mocne strony. Dziękujemy za docenienie gry Magiczny Portal i obsługi EcapeCity. Lubimy pomagać i bawić się na całego :)

Będzie nam miło, jak odwiedzicie nas ponownie

Z pozdrowieniami,
zespół EscapeCity

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 czerwca 2019

Rewelacyjna gra miejska Operacja Mindfall. Wcieliłam się w agenta podczas tajnej misji , podczas której uratowałam świat :)
Super rozrywka, świetna zabawa, zagadki przy których trzeba pogłówkować.
Polecam serdecznie każdemu :)

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, Agnieszka W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Escape C, zespół EscapeCity , EscapeCityOdpowiedź udzielona 6 lipca 2019

Agnieszka W,
ogromne podziękowania za podjęcie wyzwania pod krypotonimem Operacji Mindfall. Trasa pełna zagadek wymagają współpracy, dobrego humoru i zespołu. Extra, że podobała się Wam zabawa. Zapraszamy na inne misje EscapeCity.

Do miłego zobaczenia
Zespół EscapeCity

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Świetna gra ! Mimo 20-stu paru lat czułyśmy się jak dzieci, w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Gra skonstruowana bardzo ciekawie, świetne zadania, trudne misje do wykonania, a to wszystko, żeby uratować Kraków. Bardzo polecam wszystkim, jako fajną odskocznie od rzeczywistości :)

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, Andzia K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Escape C, EscapeCity Team , EscapeCityOdpowiedź udzielona 6 lipca 2019

Andzia K, bardzo dziękujemy za wspólną zabawę i wybór gry miejskiej jako atrakcji. Super, że dzięki Waszej drużynie Kraków został uratowany :) i mogłyście doświadczyć innej rzeczywistości.
Aby zostać pełnoprawnym agentem niektóre zadania mogą sprawić trudność, jednak w grupie siła!
Zespół EscapeCity wierzy i kibicuje do końca misji.

Pozdrawiamy serdecznie,
EscapeCity Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 maja 2019

Bardzo ciekawa fabuła, różnorodne zadania do rozwiązania. Myślę, że gra będzie interesująca zarówno dla osób, które nigdy nie brały udziału w zabawach typu "escape room", jak i dla bardziej doświadczonych graczy. Zagadki na świeżym powietrzu, w rzeczywistym otoczeniu są świetna alternatywą dla zamkniętych pomieszczeń.

Bardzo dobrze jest też obliczony sam czas gry - 2,5h spokojnie wystarcza na rozwiązanie zagadek bez biegania po mieście, ale również nie pozwala na nudę (nie da się skończyć gry dużo wcześniej, przy normalnym tempie chodzenia).

Bardzo dziękuję ekipie EscapeCity za świetną zabawę i pomoc w organizacji niespodzianki ;)

Polecam na wszelkiego rodzaju integracje i wyjścia ze znajomymi! :)

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, irenaS1990
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: escapecitykrakow, Team EscapeCity PL, EscapeCityOdpowiedź udzielona 20 maja 2019

Dziękujemy IrenoS1990 za podzielenie się wrażeniami z gry EscapeCity w Krakowie! Cieszymy się ogromnie, że ta nowoczesna AR rozrywka przypadła do gustu i spokojnie rozwiązywaliście przygotowane zagadki.

Potwierdzamy, że uwielbiamy pomagać w organizacji integracji i niespodzianek :)) A nudzie mówimy zdecydowanie nie! Za każde miłe słowo jeszcze raz dziękujemy!

Będzie nam miło gościć Was ponownie na innych grach Augumented Reality.

Pozdrawiamy,
zespół EscapeCity

nowy wymiAR rozrywki

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji