Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Impreza firmowa”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 12 dodatkowych witryn!
Hotel Hilton Garden Inn Kraków
Miejsce nr 30 wśród 260 hoteli w Krakowie
Certyfikat jakości
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 40
7 recenzje(-i) hoteli
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 25
“Impreza firmowa”
Zrecenzowano: 18 lutego 2017 z urządzeń przenośnych

W Hiltonie bywałam już przy innych okazjach typu szkolenia czy też śniadania. Ostatnia impreza miała szczególne znaczenie ze względu na jej charakter . Sala w której odbywała się impreza została doskonale przygotowana. Jedzenie, wystrój i obsługa pierwsza klasa.

Pobyt: lutym 2017, wyjazd służbowy
Pomocne?
Dziękujemy, Agnieszka B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: dorota_smagur, General Manager, Hotel Hilton Garden Inn Kraków, 28 lutego 2017
Szanowna Pani Agnieszko,

bardzo dziękujemy za skorzystanie z naszych usług konferencyjnych i bankietowych. Cieszę się że bywa Pani u nas na różnego typu imprezach a tym bardziej że ostatnia była tak udana. Dziękuję za komplement dla obsługi i zapraszam ponownie.

Pozdrawiam
Dorota Smagur
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

1 602 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny podróżnych
    995
    505
    82
    12
    8
Wyświetl recenzje w kategorii:
259
585
79
351
Podsumowanie rankingu
  • Jakość noclegu
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Obsługa
  • Wartość
  • Czystość
Wskazówki podróżnych pomagają wybrać odpowiedni pokój.   Wskazówki dotyczące pokoi (7)
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw j. duński
  • Najpierw fiński
  • Najpierw francuski
  • Najpierw grecki
  • Najpierw hebrajski
  • Najpierw hiszpański
  • Najpierw niderlandzki
  • Najpierw japoński
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. norweski
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw portugalski
  • Najpierw rosyjski
  • Najpierw j. słowacki
  • Najpierw szwedzki
  • Najpierw j. turecki
  • Najpierw włoski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Łódź, Polska
Liczba recenzji: 1
Zrecenzowano: 1 lutego 2017

Świetna lokalizacja, profesjonalna obsługa. Bardzo udany pobyt. Pokoje przestronne i ciche. Parking łatwo dostępny. Śniadania obfite i urozmaicone.Bogata oferta dań na ciepło. Internet działa bez zarzutu na wielu urządzeniach.

  • Pobyt: styczniu 2017, wyjazd z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hilton Garden Inn

Pomocne?
Dziękujemy, krzysztofkB9973DT
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: dorota_smagur, General Manager, Hotel Hilton Garden Inn Kraków, 22 lutego 2017
Szanowny Panie Krzysztofie,

bardzo dziękujemy za pobyt i podzielenie się swoja opinia. Cieszę się że weekend się udał i zapraszam ponownie.
Pozdrawiam

Dorota Smagur
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Łódź, Poland
Liczba recenzji: 1
Zrecenzowano: 26 stycznia 2017

Obsługa restauracji topowa, jedzenie przepyszne, pokoje czyściutkie, ciche, materace perfekcyjne, serwis w ciągu dnia rewelacyjny, śniadanie bardzo różnorodne, generalnie świetny hotel, i bardzo polecam

  • Pobyt: styczniu 2017, wyjazd służbowy
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hilton Garden Inn

Pomocne?
Dziękujemy, tomaszm473
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: dorota_smagur, General Manager, Hotel Hilton Garden Inn Kraków, 14 lutego 2017
Szanowny Panie Tomaszu

bardzo dziękujemy za pobyt i tak wspaniałą opinię. Cieszę się że pobyt był udany i zapraszam ponownie

Pozdrawiam
Dorota Smagur
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 2
Liczba recenzji: 7
3 recenzje(-i) hoteli
Zrecenzowano: 21 stycznia 2017

Po raz kolejny wybieram ten hotel. Nieprzypadkowo. Świetna lokalizacja. 20 min spaceru i jesteśmy bądź na Rynku bądź na Kazimierzu. A przy okazji dbamy o ruch ;). Poza tym siłownia z bieżnią na miejscu. Dobra kuchnia i bar. Polecam.

  • Pobyt: styczniu 2017, wyjazd służbowy
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hilton Garden Inn

Pomocne?
Dziękujemy, Rafał P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: dorota_smagur, General Manager, Hotel Hilton Garden Inn Kraków, 2 lutego 2017
Szanowny Panie Rafale P,

bardzo dziękuję za wybranie nas po raz kolejny w trakcie pobytu w Krakowie. Jestem dumna że mamy tak lojalnego Gościa i zapraszam ponownie.

Pozdrawiam
Dorota Smagur
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Rzeszów, Polska
Kontrybutor: poziom 3
Liczba recenzji: 11
11 recenzje(-i) hoteli
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 4
Zrecenzowano: 20 stycznia 2017

Polecam gorąco ten hotel,jak już napisałam od 5 lat regularnie korzystam z jego usług. Poziom gościnności,jakość,czystość,smak oferowanych potraw ciągle utrzymują się na najwyższym poziomie. Bez najmniejszych obaw rezerwujcie pokoje i przyjeżdżajcie do Hilton Garden Inn Kraków

  • Pobyt: styczniu 2017, wyjazd służbowy
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hilton Garden Inn

Pomocne?
Dziękujemy, 611klaudiah
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: dorota_smagur, General Manager, Hotel Hilton Garden Inn Kraków, 23 stycznia 2017
Szanowna Pani 611klaudiah,

bardzo dziękujemy za te 5 wspólnych lat. Przyznaję , iż nic tak bardzo nie cieszy jak Goście którzy czują się u nas jak w domu. Do zobaczenia
Pozdrawiam
Dorota Smagur
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Kraków)
Stare Miasto
Radisson Blu Hotel Kraków
Radisson Blu Hotel Kraków
Nr 23 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 2 483
Sheraton Grand Krakow
Nr 40 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 2 011
Holiday Inn Krakow City Center
Nr 34 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 516
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Kleparz
PURO Kraków Stare Miasto
PURO Kraków Stare Miasto
Nr 31 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 496
Novotel Krakow Centrum
Nr 41 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 713
Qubus Hotel Krakow
Nr 50 z 260 w lokalizacji Kraków
Liczba recenzji: 1 604
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Hotel Hilton Garden Inn Kraków? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Hotel Hilton Garden Inn Kraków — dodatkowe informacje

Obiekt: Hotel Hilton Garden Inn Kraków
Adres: ul. Marii Konopnickiej 33, Kraków 30-302, Polska
Numer telefonu:
Lokalizacja: Polska > Polska Południowa > Małopolskie > Kraków
Udogodnienia:
Bar/salon Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Wnęka kuchenna Restauracja Obsługa pokojowa Apartamenty Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Nr7 wśród hoteli biznesowych w miejscowości Kraków
Nr9 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Kraków
Nr13 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Kraków
Nr17 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Kraków
Rozpiętość cen (za noc): 277 zł–644 zł
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — Hotel Hilton Garden Inn Kraków 4*
Liczba pokoi: 154
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Hotel Hilton Garden Inn Kraków. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Hilton Garden Inn Krakow Hotel Krakow

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem