Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (59)
Filtruj recenzje
59 wyniki
Oceny podróżnych
50
7
2
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
50
7
2
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 59 recenzji
Zrecenzowano: 2 maja 2019

Piękne powitanie i podwyższenie standardu pokoju. Plus. Piękne wnętrze, z pomysłem i klasą. miły personel. Ciekawi mnie tylko takie stwierdzenie, że na kolacji wino podaje się tylko w jednym rodzaju kieliszków (może nie maja do białego). Proponuje się tylko wino, które jest otwarte podobno innych nie było. Drobiazgi. Gwiazdą śniadania był ktoś z kierownictwa niekoniecznie goście. Drobiazgi.

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Bronio2014
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: bachledaluxuryhotel, Dyrektor generalny, Bachleda Luxury Hotel Krakow Mgallery by SofitelOdpowiedź udzielona 5 maja 2019

Witam serdecznie,
Dziękujemy za pobyt w Bachleda Luxury Hotel Krakow MGallery by Sofitel. Jest nam niezmiernie miło czytać, że podobały się Państwu wnętrza naszego obiektu. Bardzo przepraszamy za brak kieliszków do białego wina. Oczywiście posiadamy kieliszki zarówno do białego jak i czerwonego wina, na pewno teraz będzie przykładać do tego szczególną uwagę, aby nasi Goście byli zadowoleni.
Serdecznie zapraszamy ponownie.
General Manager Krzysztof Sowa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 marca 2019

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: bachledaluxuryhotel, Dyrektor generalny, Bachleda Luxury Hotel Krakow Mgallery by SofitelOdpowiedź udzielona 30 kwietnia 2019

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Zrecenzowano: 26 marca 2019

Najlepszy hotel w Polsce na obecną chwilę. Pod każdym względem pobyt był udany, obsługa na najwyższym poziomie i należy tu zaznaczyć, że nasz pobyt odbył się 20 dni po otwarciu. Będzie to nasze ulubione miejsce na hotelarskiej mapie Krakowa! Bezkompromisowo można szczerze polecić.

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
1  Dziękujemy, Anna W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: bachledaluxuryhotel, Dyrektor generalny, Bachleda Luxury Hotel Krakow Mgallery by SofitelOdpowiedź udzielona 30 kwietnia 2019

Witam serdecznie,
Bardzo dziękuję za podzielenie się z nami tak ważną opinią. To wspaniale czytać, że nasza obsługa spełniła Państwa wymagania. Jesteśmy zaszczyceni, że po pobycie w naszym hotelu będą nas Państwo polecać. Mamy nadzieję, że będziemy mogli Panią gościć ponownie w Bachleda Luxury Hotel Krakow MGallery by Sofitel.
Pozdrawiam z królewskiego miasta,
General Manager - Krzysztof Sowa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 23 lipca 2019

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: bachledaluxuryhotel, Dyrektor generalny, Bachleda Luxury Hotel Krakow Mgallery by SofitelOdpowiedź udzielona 30 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji