Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 09:00 - 18:00
Wyróżnione recenzje
smoczyca

Super profesjonalna obsługa grup zarówno szkolnych jak i grup osób dorosłych. Profesjonalni... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu
Mirosława W
Bardzo dobry kontrahent

Super profesjonalna kompleksowa obsługa zarówno osób indywidualnych jak i grup (szkolnych... Przeczytaj więcej

Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją

Zrecenzowano: 10 września 2019
B1345DPinfo
,
Piekary Śląskie, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (10)
  
Recenzje (10)
Filtruj recenzje
10 wyniki
Oceny podróżnych
10
0
0
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
10
0
0
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 10 recenzji
Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu

Super profesjonalna obsługa grup zarówno szkolnych jak i grup osób dorosłych. Profesjonalni przewodnicy, programy dostosowane do wieku uczestników. Pani Kasia załatwiająca wszystko kompleksowo zawsze z uśmiechem na twarzy i życzliwością. Dzięki takim ludziom do Krakowa chętnie się wraca i mile wspomina pobyty.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, Mirosława W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: wedrowieckrakow, Kierownik, Biuro Usług Przewodnickich WędrowiecOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Pani Mirosławo,

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że organizacja wycieczek po Krakowie, usługi naszych przewodników oraz program zwiedzania spełnił oczekiwania Pani klientów, zwłaszcza tych najbardziej wymagających czyli dzieci :) Zapraszamy do dalszej współpracy i do zobaczenia w Krakowie!

Pozdrawiam,
Kasia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 września 2019

Super profesjonalna kompleksowa obsługa zarówno osób indywidualnych jak i grup (szkolnych, biznesowych)

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Dziękujemy, B1345DPinfo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: wedrowieckrakow, Kierownik, Biuro Usług Przewodnickich WędrowiecOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Drogi Gościu,

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że usługi naszych przewodników po Krakowie oraz organizacja pobytu spełnił oczekiwania Państwa Gości. Zapraszamy do dalszej współpracy i do zobaczenia w Krakowie.

Pozdrawiam,
Kasia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 września 2019

Najwyższa jakość usług, firma zdecydowanie godna polecenia.Klienci zadowoleni, zostawili wyłącznie pozytwny odzew. Profesjonalni przewodnicy, indywidualnie dobrany program zwiedzania dobrany specjalnie pod konkretne wymagania klienta. Na pewno będziemy jeszcze współpracować.

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
Dziękujemy, Maciek J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: wedrowieckrakow, Kierownik, Biuro Usług Przewodnickich WędrowiecOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Panie Macieju,

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że usługi naszych przewodników po Krakowie oraz indywidualnie dobrany program spełnił oczekiwania Pana klientów. Zapraszamy do dalszej współpracy i do zobaczenia w Krakowie.

Pozdrawiam,
Kasia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019

Zarezerwowaliśmy z biurem dwie wycieczki:jedna po Krakowie z przewodnikiem oraz druga do Oświęcimia.Pani Kasia ,nasz przewodnik po Krakowie super.Pan kierowca do Wieliczki,pan Marek bardzo uprzejmy,był na czas,pełna profeska.W Oswiecimiu wszystko zorganizowane na tip top.Teściowie zachwyceni,już planujemy kolejny wyjazd w grudniu.Polecamy serdecznie!

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Dziękujemy, sharp_objects
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: wedrowieckrakow, Kierownik, Biuro Usług Przewodnickich WędrowiecOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Drogi Gościu,

Dziękujemy za pozytywną opinię.
Cieszymy się, że nasze usługi spełniły Państwa oczekiwania. Oprowadzanie po Krakowie i Małopolsce to nasza pasja i każde zadowolenie naszych Gości jest dla nas dużą pochwałą.
Zapraszamy ponownie i do zobaczenia w Krakowie.

Pozdrawiam,
Kasia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019

W tym roku miałam okazję być w Krakowie i przez fb trafilam na biuro Pani Kasi. Przemiła, kompetentna osoba, z ciekawymi pomysłami i pasją. Polecam wszystkim, którzy cenia sobie profesjonalizm z nutką humoru :)

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, kaarolka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: wedrowieckrakow, Kierownik, Biuro Usług Przewodnickich WędrowiecOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Droga Kaarolka,

Dziękujemy za pozytywną opinię.
Cieszymy się, że zwiedzanie Krakowa z naszym przewodnikiem oraz indywidualnie dobrany program spełnił Pani oczekiwania i wycieczka się podobała.
Zapraszamy na kolejne wycieczki.
Do zobaczenia w Krakowie!

Pozdrawiam,
Kasia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji